The Inner Circle, een besloten dating app

The Inner Circle is een dating app waarvan alleen geselecteerde personen gebruik mogen maken.

The Inner Circle dating app

The Inner Circle is een dating app die sterk aan Tinder doet denken. Maar The Inner Circle kan niet door zomaar iedereen gebruikt worden. Deze dating app is namelijk uitsluitend bedoeld voor aantrekkelijke en succesvolle mannen en vrouwen tussen de 25 en 40 jaar. Behoor jij tot deze inner circle?


Zoals bij een besloten club kun je de TheInner Circle app alleen gebruiken nadat je door een al bestaande gebruiker van deze dating app bent uitgenodigd of als je via een LinkedIn profiel kunt aantonen dat je een succesvolle status hebt. 

Maar daarmee ben je er nog niet. Een ballotage commissie van The Inner Circle gaat vervolgens op basis van je profiel en foto bepalen of je knap en succesvol genoeg bent om op deze "Tinder met kapsones" te mogen staan.

The Inner Circle, in 2013 in Amsterdam gelanceerd. Ondanks dat de dating app een streng deurbeleid hanteert heeft The Inner Circle wereldwijd bijna 5 miljoen gebruikers.


Meer dan swipen

Omdat succesvolle mensen best wat kunnen betalen is actief meedoen aan The Inner Circle niet gratis. Maar deze dating app is dan ook meer dan swipen alleen. Door het strenge deurbeleid voorkomt de app dat je in een date beland met een behanger of kassadame (stel je voor!). Een beetje elitair is The Inner Circle wel.

Is The Inner Circle voor jou niet de beste datingapp? Kijk dan bij de informatie over goede dating apps en goede dating sites.


Ook organiseert de eigenaar besloten feesten op sjieke locaties. Veel van deze The Inner Circle meetings vinden in Amsterdam plaats, maar ook op buitenlandse locaties waaronder verre oorden in Noord- en Zuid-Amerika.

En The Inner Circle is ook heel goed te gebruiken om te netwerken, wat dat betreft kun je de dating app ook zien als een mix van Tinder met LinkedIn.Kunstmatige intelligentie voor een betere match

Bij het screenen van de deelnemers maakt The Inner Circle gebruik naast menselijke beheerders ook gebruik van AI (Artificial Intelligence / kunstmatige intelligentie). Op deze manier worden spammers en zelfs bedrieglijk echte nep profielen van de datingapp geweerd.

Het gebruik van Artificial Intelligence zorgt er ook voor dat er veel betere matches tot stand komen, die niet alleen gebaseerd zijn op de gegevens die de deelnemers op The Inner Circle hebben ingevoerd, maar die ook op het web gevonden worden. 

Zie ook:
 
The Inner Circle is een besloten dating app. Om The Inner Circle te mogen gebruiken moet je geïntroduceerd worden, of een aantoonbaar succesvol persoon zijn, en door de beheerders van de datig app toegelaten worden. Toch kent de The Inner Circle dating app inmiddels bij 5 miljoen gebruikers wereldwijd.

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.