Tips contact maken en onderhouden op een datingsite

Hoe maak je contact op een datingsite? Wat schrijf je bij internet dating in je eerste bericht? Hoe handel je na een positieve reactie op je eerste berichtje? Hier de tips!

Je inschrijven voor een datingsite is één, maar daarna is het de bedoeling dat het tot een date komt. Hier geven we tips voor de fase tussen het inschrijven en je het aanmaken van een profiel en de daadwerkelijke eerste date.

De tips en informatie hieronder heeft betrekking tot het leggen van een eerste contact op een datingsite en het ervoor zorgen dat dit contact ook tot een echte date leidt.

Tips eerste contact

Laten we eerst naar het het eerste contact met iemand kijken. Hoe komt dat tot stand? Hoe kun je iemand naar je profiel lokken? 

En hoe kun je daarna die vrouw of man zo ver krijgen dat er een reactie verstuurd wordt? Hoe kun je iemand verleiden tot een antwoord op een berichtje van jouw kant? 

Allemaal vragen waarop je hieronder de antwoorden vindt.


Een aan zaken zijn dus extra belangrijk om een leuk eerste contact op een datingsite te realiseren. Je hebt een datingsite nodig die bij jou en je gewenste date past, je hebt op die datingsite een goed aantrekkelijk profiel met geschikte foto's nodig. 

Maar je moet er ook voor zorgen dat dat profiel gevonden wordt, en het profiel moet tot een reactie uitnodigen. Hierboven vind je alle tips om zo in contact te komen met een leuke vrouw of man.

Tips voor een eerste bericht

Hierboven hebben we het vooral over het profiel gehad. Het profiel is je visitekaartje op de datingsite, dus erg belangrijk. 

Maar natuurlijk moeten vrouwen of mannen dit profiel wel bekijken. Dat zal gebeuren via zoekopdrachten die deze vrouwen of mannen geven, en waarbij jij past. Maar je kunt ook zelf actief op zoek gaan.

Daarbij zal je leuke dames of heren tegenkomen waarmee je graag in contact zou willen komen. Dat gaat door het sturen van een berichtje, maar daarbij gaan de meeste mannen in de fout.

Ze sturen dan namelijk een berichtje in de trant van: "Hallo ik ben Kees, je lijkt me leuk, zullen we daten?". Een vrouw zou met zo'n berichtje nog weg kunnen komen (mannen ontvangen veel minder berichten dan vrouwen), maar de kans dat Kees een positieve reactie krijgt is minimaal. Je moet beter je best doen Kees!

Een bericht dat je via een datingsite verstuurd moet opvallen tussen de andere berichten die de ontvanger krijgt. 

Bovendien moet deze nieuwsgierigheid opwekken, en deze nieuwsgierigheid moet roepen om bevrediging in de vorm van een berichtje terug. Ook humor is daarbij een belangrijk hulpmiddel. Kijk hieronder voor tips.
 

Wees er snel bij

Hieronder hebben we nog wat specifieke tips voor als je het lastig vindt om contact te maken via een datingsite. 

Zo kun je bijvoorbeeld veel makkelijker contact krijgen met vrouwen die zich net voor de datingsite hebben afgesproken. 

Deze dames hebben net besloten te willen gaan daten en dat zorgt er voor dat ze veel meer open staan voor een date (en voor contact) dan vrouwen die al maanden of misschien zelfs al jaren ingeschreven staan. Bovendien hebben deze dames nog veel minder contact gelegd.
 


Reclame voor jezelf

Dating en jezelf "adverteren" op een datingsite is eigenlijk een vorm van marketing waarbij je jezelf aan de man / vrouw brengt. Dat betekent ook dat de meeste regels van succesvolle marketing op op dating van toepassing zijn. Versier een vrouw, lees een marketingboek.
 


Gebruik meer dan één datingsites

Wil het maar niet lukken met de dating? Of gaat het je niet snel genoeg? Je hoeft je natuurlijk niet tot één datingsite te beperken. Misschien zit je niet op de voor jou beste datingsite. Of misschien is het publiek op de datingsite die je gebruikt gewoon niet zo actief. 

Doordat je je voor veel datingsites gratis kunt inschrijven kun je heel makkelijk meerdere dating sites uitproberen. Met de sites waarop je dan wel succes hebt kun je dan verder gaan.
 

Hoe het niet moet

Tot nu toe hebben we tips genoemd om met succes actief te zijn op een dating site. Maar het is ook erg belangrijk (en nuttig) om te weten hoe het NIET moet. Deze tips vind je hieronder.
 

Veel van deze negatieve punten komen je vast wel bekend voor. Bij mannen en vrouwen waarmee je contact hebt op een datingsite, maar misschien herken je je ook wel bij jezelf. Verbeter jezelf (en je kansen op de datingsite) en maak deze fouten niet.

Meer tips en informatie

Hieronder vind je nog meer artikelen met handige tips die je kansen op een datingsite flink kunnen vergroten.
 
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.