Informatie dating en vreemdgaan (overspel)

Overspel en vreemdgaan komt veelvuldig voor via dating sites. Er zijn zelfs speciale sites voor. Hier de beste van de datingsites voor getrouwde vrouwen en mannen. en informatie en tips voor het gebruik.

Dating is niet alleen voorbehouden aan singles en swingers. Er wordt in Nederland en België ook heel wat stiekem gedate. Of met andere woorden, er wordt via dating sites en dating apps flink vreemd gegaan, overspel gepleegd, buiten de pot gepiest, of hoe je het maar wilt noemen. 

Internet maakt met zijn datingsites en datingapps overspel en vreemdgaan ook wel erg makkelijk.

Dating voor mannen en vrouwen met een relatie

Hier geven we informatie over dating voor mensen met een relatie. Of iemand internet gebruikt als hulpmiddel om vreemd te gaan / overspel te plegen is zijn of haar eigen keuze en verantwoordelijkheid. Daarover geven wij geen waardeoordeel.


Datingsites voor mensen met een relatie

Laten we eerst kijken wat er voor datingsites zijn die zich op mensen met een relatie richten. Op iedere (erotische) datingsite kun je als getrouwde vrouw of getrouwde man op zoek gaan naar een spannende date of erotische relatie. Maar ook op die sites is niet iedereen gecharmeerd van getrouwde vrouwen en mannen die zonder medeweten van hun partner daten. 

Mede daarom kwamen een paar jaar terug de eerste datingsites voor mensen met een relatie. Dating sites die zich specifiek op die getrouwde mannen en getrouwde vrouwen richten. 

Inmiddels zijn er heel wat van deze dating sites. Hieronder vind je de beste datingsites voor mannen en vrouwen met een relatie.
Wanneer is het vreemdgaan?

Een vraag die veel gesteld wordt is wanneer er bij dating sprake is van vreemdgaan of overspel. Dat is een grens die namelijk niet voor iedereen gelijk is. Is er bijvoorbeeld sprake van overspel zodra je jezelf zonder medeweten van je partner voor een datingsite inschrijft of een datingapp installeert? Of moet er echt meer gebeuren voor er sprake is van overspel?

Is bijvoorbeeld het chatten op een datingsite en daarbij flirten vreemdgaan of een onschuldig tijdverdrijf?

Veel getrouwde vrouwen en mannen die actief zijn op datingsites beperken zich daarbij tot het voeren van spannende gesprekken met anderen. De één zal deze sexchats als overspel zien, de ander niet. Deze lichte vormen van "vreemdgaan" worden ook wel microcheating genoemd.


Concreet vreemdgaan

Maar het blijft niet altijd bij spannende praatjes en flirten. Ook al was het aanvankelijk helemaal niet de bedoeling, vaak komt er uit dit flirten en erotisch chatten een echt afspraakje voort. En dan kan men zich meestal niet meer verschuilen onder microcheating (of het daten moet bij een kopje koffie blijven).

Waar vind zo'n geheime ontmoeting dan plaats om meer te laten gebeuren dan koffie drinken alleen? Bekende afspreekplaatsen voor een geheim rendez vous zijn een parkeerplaats of een natuurgebied (niet erg stijlvol) of een hotel (iets meer stijlvol). 

Ook de parenclub wordt vaak voor overspelige dates gebruikt. Veel paren in een parenclub zijn in het dagelijks leven helemaal geen paar. Een parenclub is met zijn vele erotische ruimtes en erotische sfeer een heel geschikt plaats voor een seksafspraakje.

Ervaringen overspel via datingsites

Hieronder vind je een aantal interviews met ervaringsdeskundigen. Deze mannen en vrouwen hebben ervaring met vreemdgaan en het online leggen van contacten voor hun overspel. Je leest over hun ervaringen en hun beweegredenen en je leest hoe deze vrouwen en mannen hun vreemdgaan aanpakken.
Waarom gaat een man of vrouw vreemd? Daar voor zijn verschillende redenen. Vaak is de relatie ingekakt of men wil eenvoudigweg de lust bevredigen. Ook kan het zijn dan men positieve aandacht wil (vooral bij dames is dat het geval) of men wil zich weer aantrekkelijk en sexy voelen.

En dan heb je nog een grote groep mannen en vrouwen die vreemdgaan omdat ze vast zitten in een relatie. Een echtscheiding is dan niet mogelijk door het geloof, om de kinderen of de hypotheek, want veel koppels kunnen het zich eenvoudigweg niet veroorloven om te scheiden omdat ze zichzelf dan in financiële problemen brengen.
Informatie over specifieke datingsites voor overspel

Hierboven worden er al veelvuldig datingsites genoemd die vreemdgaan makkelijk maken. Hieronder hebben we meer getailleerde informatie over deze datingsites die zich helemaal op overspel en overspelige vrouwen en mannen richten.Andere beste datingsites om te daten voor seks

Tot slot hebben we nog informatie over erotische dating in het algemeen. Met tips over de beste datingsites voor op seks gerichte dating. Ook op deze dating sites vind je niet alleen singles maar ook veel getrouwde vrouwen en getrouwde mannen.
Redenen voor vreemdgaan

We keken hier boven al even kort naar de redenen waarom mannen en vrouwen vreemd gaan. Hieronder gaan we wat dieper op dit onderdeel in.

Dit alles brengt ons op de vraag. Waarom gaan zoveel mensen vreemd? Of, wat misschien een betere vraag, waarom zijn zoveel mannen en vrouwen ingeschreven op een datingsite voor overspel?

Want actief bezig zijn op een datingsite voor gehuwde vrouwen en mannen wil niet zeggen dat je ook daadwerkelijk vreemd gaat. Tenminste, dat zou je kunnen zeggen. 

De definitie van overspel ligt namelijk bij lang niet alle mensen gelijk. Soms vinden mensen dat er al sprake is van overspel als iemand zich (zonder medeweten van de partner) inschrijft voor een datingsite voor sexdates. 

Bij andere mensen moet er heel wat meer gebeuren om van vreemdgaan te spreken dan alleen een inschrijving. Maar stiekem is het natuurlijk wel als je dat zonder medeweten van je partner doet.

Tip: Zoek je spanning buiten de deur? Misschien denkt je partner er ook wel zo over. Dan hoef je geen overspel te plegen maar ga je samen op het dating avontuur (swingen).


Veel mannen en vrouwen op datingsites voor overspel hebben helemaal geen concrete interesse in vreemdgaan. Soms ook gaat het om het genieten van aandacht, het flirten en zichzelf een aantrekkelijke vrouw of man voelen. 

Er wordt op dit soort datingsites dan ook heel wat afgechat zonder dat het tot concrete dates leidt. Maar lang niet iedereen vindt dat erg. De spanning is soms genoeg, en als er een partner in het spel is voor de meeste mannen en vrouwen genoeg.

Maar naast de behoefte aan aandacht, genegenheid en complimenten, zijn er natuurlijk ook nog ander redenen om vreemd te gaan. Bij veel stellen is "de koek op" zoals dat lekker neutraal genoemd wordt. 

Met betere woorden: Men leeft nog wel met elkaar maar meer als broer en zus, zonder wederzijdse opwinding of aantrekkingskracht. 

Eigenlijk hebben beide partners het wel gezien, maar de kinderen (vaak), de hypotheek (steeds vaker) en de opinie van de omgeving (veel te vaak) staan een scheiding in de weg. Een datingsite voor getrouwde personen is dan wel erg aanlokkelijk.


Onderwerpen
Datingsites vreemdgaan, betrouwbare vreemdgaan app, dating site overspel, dating app vreemdgaan, geheime dating.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Ik heb bijzonder goede ervaringen met het daten met getrouwde vrouwen. Deze dames gaan niet voor niets vreemd. Ze mogen dan wel een man hebben, soms hebben ze meer dan een half geen seks gehad. Vaak zijn deze vrouwen dan zo door (het ontbreken van) seks geobsedeerd dat ze helemaal los gaan. Ze willen niets anders dan seks en zijn overal voor in. Ik heb enorm heftige seksdates gehad met dames die met mij overspel pleegde. Deze getrouwde vrouwen willen meestal ook een seksrelatie omdat ze door hun droge huwelijk smachten naar regelmatige seks. Een regelmatig sekscontact met een getrouwde vrouw die overspel pleegt kan echter wel wat complex zijn. Ik wil hen niet in de problemen brengen als het uitkomt. Met hun mannen heb ik minder medelijden. Als je je vrouw meer dan een half jaar droog laat staan verdien je niet beter dan dat ze vreemd gaat,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als getrouwde man heb ik sterk de voorkeur om met getrouwde vrouwen te daten. Die ene keer dat ik een single minnares had begon ze bij een meningsverschil meteen te dreigen mijn vreemdgaan openbaar te maken. Ik was meteen genezen. Als ik nu nog met een single meid of vrouw zou daten zou ik dat alleen anoniem doen.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.