Tips flirten voor mannen. Zo versier je een vrouw!

Flirten is een trucje, iedereen kan het. Hier lees je mijn tips hoe je een vrouw kan interesseren en versieren.


Bij daten hoort ook flirten. Je wilt immers dat de vonk overslaat als jullie samen een kopje koffie / biertje / wijntje zitten te drinken. Daarom heb ik hier 12 goede flirttips voor mannen. Flirt tips die je goed bij een date van pas kunnen komen, en die de kans op een succesvolle date vergroten. Met deze tips om te flirten versier je een vrouw.

Flirten, tip 1: Zelfvertrouwen

Heb zelfvertrouwen. Je kunt als man alleen een vrouw verleiden als je daar zelf het vertrouwen in hebt. Als jij geen vertrouwen hebt zal de vrouw het ook niet hebben.

En ook als je eigenlijk niet zo veel zelfvertrouwen hebt kun je met wat simpele trucs toch zelfvertrouwen uitstralen. Dat doe je door je lichaamstaal bij de date in te zetten. Veel zelfvertrouwen hebben is niet eens nodig, als je maar zelfvertrouwen uitstraalt.

Flirten, tip 2: Directheid

Wees eerlijk en wees direct. Schroom niet. Zeg het haar gewoon als je een vrouw leuk vind. Er zijn maar weinig vrouwen die het een man kwalijk zullen nemen dat hij haar leuk vindt. 

Overdrijf het niet en ga niet slijmen, maar zeg wel gewoon dat ze mooi of leuk is. Dat vindt toch niemand vervelend om te horen?

Flirten, tip 3: Informatie

Verdiep je in het fenomeen vrouw, en steek daarbij ook je licht op buiten je eigen vaste vriendengroep. Alleen dan krijg je nieuwe inzichten. 

Ik raad je aan om bijvoorbeeld eens op websites gericht op vrouwen zoals Linda.nl of het Viva Forum te kijken. Dat helpt je om in te zien wat vrouwen bezig houdt en wat ze aantrekt in een man. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Flirten, tip 4: Goede verzorging

Zorg dat je er verzorgd uitziet. Draag schone kleding, zorg dat je haren gewassen zijn en je kapsel er goed uitziet, en zorg er voor dat je nagels netjes zijn geknipt. Vrouwen letten hier heel erg op, hechten hier veel waarden aan, en voor jou als man is het maar een kleine moeite.

Flirten, tip 5: Doelen

Flirten kan best serieus zijn als je resultaat wilt bereiken. Ga planmatig te werk. Stel jezelf doelen. Wat wil je met het flirten bereiken? En wat wil je op de langere termijn?

Bonus tip: Ben je op zoek naar een leuke datingsite om ondeugend te flirten en te chatten. Kijk dan eens op Secret Flirt Dating.

Flirten, tip 6: Durf te falen

Wees niet bang om te falen, en accepteer het als je afgewezen wordt. Voel je dan geen loser, maar bedenk: het is haar fout dat ze je niet leuk vind. Ze weet niet wat ze mist! Ik raad je aan van eventuele fouten te leren en daarna vol zelfvertrouwen door te gaan.

Flirten, tip 7: Plaag vrouwen


Op de lagere school weten ze het al precies. Meisjes plagen is kusjes vragen. Vrouwen zijn vaak erg gevoelig voor plagerijen. Vaak in positieve zin. Soms in negatieve zin, maar die laatste vrouw wil je niet eens versieren. Wat dat betreft meteen een goede selectie. 

Met een plagerij krijg je alle aandacht van de vrouw. En plagen is een vorm van humor en je toont er zelfverzekerdheid mee. En dat zijn nou net eigenschappen waar vrouwen voor vallen.
 

Flirten, tip 8: Lach met je ogen.

Ik vind het lastig om lachen met je ogen te verwoorden, maar je kunt het voor de spiegel oefenen. George Clooney is een expert in deze versiertechniek. Kijk maar eens een film van deze man. Ook Sean Connory (langer geleden) beheerst deze versiertechniek tot in de puntjes. En dit zijn twee mannen die het goed doen bij de "vrouwtjes".
 

Flirten, tip 9: Vraag naar een vrouwelijke mening

Je bent een man, dus je snapt niet hoe een vrouw denkt. Dat is logisch, het is immers een compleet ander soort wezen. 

Wat doe je dan? Je vraagt het! Wat je vraagt maakt niet eens zo uit. Als het maar over gevoelens, relaties, emoties e.d. gaat. Dat zijn precies de onderwerpen waar vrouwen gevoelig voor zijn. En als je ze naar hun mening vraagt kan ze die toch moeilijk weigeren? Aan jou om in te spelen op de antwoorden.
 

Flirten, tip 10: Verwijt vrouwen dat ze je willen versieren

Ik vind het zelf een gevaarlijke tip, want hiermee breng je de vrouw in kwestie mee in verwarring. Pareer een complimentje van haar kan met een plagerig verwijt dat ze je probeert te versieren. Je vertelt ze indirect dat ze niet zo hard van stapel moeten lopen, maar je doet dat op zo speels en over the top dat het wel duidelijk is dat je er niets van meent. 

Doordat het zo indirect gaat zal geen vrouw er aanstoot aan nemen (behalve die humorloze die je niet wilt hebben) en de vrouw zal terug gaan flirten, en haar best doen jou zogenaamde pantser te doorbreken.
 

Flirten, tip 11: Gebruik verkleinwoordjes

Ook een gevaarlijke, want je een vrouw wordt niet graag gekleineerd. Maar als je haar uitdaagt doe dat dan met verkleinwoordjes. Pareer een flirtige opmerking van haar kant met een opmerking als "o, je bent best een boefje". Het verkleinwoord maakt het onschuldig en vrouwelijk. En het spoort de vrouw daarom aan een stapje verder te gaan.
 

Flirten tip 12: Wees zuinig met complimenten

Precies tegenovergesteld aan wat de meeste mannen denken. Maar wat denk je dat vrouwen meer uitdaagt. Een man die loopt te kwispelen en complimentjes geeft die ze al honderd keer heeft gehoord of een interessante zelfverzekerde kerel die ge├»nteresseerd moet worden. Vrouwen kunnen slecht tegen mannen die geen aandacht voor ze lijken te hebben. Daarvoor willen ze graag hun best doen. Laat de vrouw jou maar versieren!

En nu... Oefenen!

Heel veel oefenen. Er zijn genoeg goede datingsites waar je vrouwen kun ontmoeten om je dating skills op los te laten. Niet iedere tip kun je online trainen, maar bijvoorbeeld de gesprekken, het plagen, het uitdagen, de vragen, dat soort flirt technieken kun je online vast oefenen en kijken hoe een vrouw er op reageer.

Gebruik de chatbox en de berichten om je flity skills te trainen. 

Zie ook


Onderwerp:
Hierboven vind je geen complete cursus flirten voor mannen, maar ik geef er  handige flirt tips voor mannen. Want hoe versier je een vrouw? Vrouwen versieren kan iedereen die bereid is om zich ook eens over een teleurstelling of miskleun heen te zetten. Kijk hier boven voor mijn tips voor het flirten door mannen.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Tip 2 en tip 12 zijn een gevaarlijke mix. Vrouwen zijn dol op complimentjes, maar als ze het idee hebben dat een man ze het bed in probeert te slijmen is het over en uit. Met de complimenten moet je dus weten hoe ver je kan gaan, en dat hangt dan weer erg van de vrouw af. Mijn flirt tip om als man een vrouw te verleiden, maak complimentjes , maak zelfs complimenten, maar stop als je aan de reactie van de vrouw ziet dat je de grens bereikt heb. Schakel dan over naar een vriendelijk maar luchtig contact.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Let ook op je uiterlijk en verzorging mannen. Je kan je leuk voordoen met flirten maar je moet er ook aantrekkelijk uitzien. Mooie kleding, verzorgd baardje of keurig geschoren (ook beneden, hahaha), nette haardjes. Zet er een mooie glimlach bij op en een ondeugende blik en je bent al goed op weg.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.