Tips flirten vrouwen

Hoe wek je als vrouw de interesse van die leuke man of jongen? Tips om als vrouw te flirten zonder dat je een blauwtje loopt. Tips flirten voor vrouwen.
tips flirten vrouwen


Er zijn verschillende manieren om een partner te vinden. Iemand leren kennen via een datingsite is er één van, maar er bestaat ook zoiets als 'ouderwets' flirten.. Flirten kan iedereen leren. Daarom geven we hier zeven handige tips voor vrouwen die het flirten onder de knie willen krijgen. Succes met onderstaande flirttips voor vrouwen.

Flirten voor vrouwen, tip 1: Oogcontact

Oogcontact is altijd de sleutel tot succesvol flirten. Maar oogcontact is wat anders dan iemand aanstaren. Gebruik voor oogcontact je ogen twee keer. Eerst kijk je iemand aan, dan kijk je even weg, om vervolgens nog een keer naar de man van je keuze te kijken. Door hem een tweede blik waardig te gunnen laat je merken dat je diegene best leuk vindt.

Flirten voor vrouwen, tip 2: Je haar

Een andere klassieker op het gebied van flirten door vrouwen is het gebruiken van heur haar. Ga af en toe met je hand door je haar, speel met je haar, en pak het af en toe beet. Op een heel onschuldige manier geef je als vrouw zo signalen af dat je open staat voor een contact. Een man zal je sneller durven aanspreken. Dit is een heel effectieve manier van flirten door vrouwen.

Flirten voor vrouwen, tip 3: Je kin

Flirten kan zelfs met je kin. Doe af en toe je kin omlaag en werp je 'slachtoffer' een verleidelijke blik toe. Deze pose is voor veel mannen onweerstaanbaar.

Flirten voor vrouwen, tip 4: Stel je open voor contact

Als je de aandacht van de man te pakken hebt zou het natuurlijk fijn zijn als hij een gesprek met je aanknoopt. Geef hem daarvoor de gelegenheid. Zonder je bijvoorbeeld even af van de rest van eventueel gezelschap en ga ergens alleen staan. Ga dan niet staan SMS'en, haal de oordopjes van je muziekspeler even uit je oren en de zonnebril mag ook af (al had je die hopelijk bij tip 1 al afgezet).

Flirten voor vrouwen, tip 5: Een leuk gesprek

Heb je eenmaal contact. Dan kun je een gesprek heel goed op gang brengen door te vertellen wat je leuk vind. Hou je van dansen, films kijken, een goede massage of lange boswandelingen? Vertel het, en de potentiële date kan hier op inspelen. Misschien wel met een uitnodiging.

Flirten voor vrouwen, tip 6: Aanraken

Als je eenmaal in gesprek bent, en een stapje verder wilt gaan. Raak je gesprekspartner dan af en toe aan. Of dat nu op zijn arm, op zijn borst of op zijn schouder is maakt niet zo uit. Maar laat je hand iets langer liggen  dan normaal zodat de man merkt dat je hem leuk vindt.

Flirten voor vrouwen, tip 7: Heb geen haast

Heb bij flirten nooit haast. Met name als je in gesprek bent met je potentiële date is het belangrijk hem de tijd te gunnen. Ook al houd hij zich op de vlakte, dan kan het best zijn dat de man je leuk vind, maar dat hij niet opdringerig over wil komen.

Flirten voor vrouwen, tip 8: Liever online flirten?

Heb je helemaal geen zin in al die lichaamstaal en ingewikkelde signalen? Dan is het ook mogelijk om online te flirten. Dat kan via berichtjes of een chat op Secret Flirt. Flirten kan met mannen en vrouwen. Voor vrouwen zijn alle functionaliteiten van Secret Flirt geheel gratis en onbeperkt.

Flirten voor vrouwen, tip 9: Lach een man toe

Mannen zijn dol op een vrouw met een lach. Ook voor een man is een vrouw aanspreken best eng, en een vriendelijke lach maakt de drempel een stuk lager. Het kan de man net genoeg zelfvertrouwen geven om de stap te maken.

Natuurlijk hoef je niet bulderend van de lach op een barkruk te zitten. Een glimlach richting de man is voldoende. Wil je de man helemaal inpakken? Lach dan een beetje verlegen. Dat is onweerstaanbaar voor de meeste mannen!

Het is natuurlijk wel belangrijk dat de lach gemeend overkomt. Lach niet alleen met je mond maar ook met je ogen. Als je bij een glimlach je ogen niet gebruikt wordt het al snel een grimas. Gelukkig kun je je lach voor de spiegel trainen.

Slecht gebit of niet al te witte tanden? Lach dan met de mond dicht.

Flirten voor vrouwen, tip 10: Complimentjes mogen

Mannen zijn soms net vrouwen. Ook mannen mogen graag een complimentje ontvangen. Overdrijf het niet (het is niet de bedoeling dat je een partij gaat zitten slijmen), maar een terloops compliment geeft het zelfvertrouwen van een man een enorme boost. 

Deze boost kan de man dan weer inzetten om jou het hof te maken (iets dat je natuurlijk graag wil als je met een man flirt). En daarbij zal het complimentje er ook voor zorgen dat de man je weer wat leuker vindt.

Bonus tip: Dronken is niet sexy

Let op de alcoholische versnaperingen als je aan het flirten bent. Neem geen wijntje teveel om je zelfvertrouwen te boosten. Dronken is namelijk niet zo sexy dan je denkt als je dronken bent.


Zie ook


Onderwerp:
Ook flirten is een kunst. Dat geldt ook voor dames. Hierboven vind je tips om te flirten voor vrouwen. Dames zo slaat u een keren aan den haak!

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Tip van mij. Als je flirten (met woorden) wil oefenen kan dat heel goed via een chat op een datingsite. Ik merk zelf ook dat ik daar veel vrijer van wordt en er meer zelfvertrouwen van krijg.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.