Tips flirten vrouwen

Hoe wek je als vrouw de interesse van die leuke man of jongen? Tips om als vrouw te flirten zonder dat je een blauwtje loopt. Tips flirten voor vrouwen.
tips flirten vrouwen


Er zijn verschillende manieren om een partner te vinden. Iemand leren kennen via een datingsite is er één van, maar er bestaat ook zoiets als 'ouderwets' flirten.. Flirten kan iedereen leren. Daarom geven we hier zeven handige tips voor vrouwen die het flirten onder de knie willen krijgen. Succes met onderstaande flirttips voor vrouwen.

Flirten voor vrouwen, tip 1: Oogcontact

Oogcontact is altijd de sleutel tot succesvol flirten. Maar oogcontact is wat anders dan iemand aanstaren. Gebruik voor oogcontact je ogen twee keer. Eerst kijk je iemand aan, dan kijk je even weg, om vervolgens nog een keer naar de man van je keuze te kijken. Door hem een tweede blik waardig te gunnen laat je merken dat je diegene best leuk vindt.

Flirten voor vrouwen, tip 2: Je haar

Een andere klassieker op het gebied van flirten door vrouwen is het gebruiken van heur haar. Ga af en toe met je hand door je haar, speel met je haar, en pak het af en toe beet. Op een heel onschuldige manier geef je als vrouw zo signalen af dat je open staat voor een contact. Een man zal je sneller durven aanspreken. Dit is een heel effectieve manier van flirten door vrouwen.

Flirten voor vrouwen, tip 3: Je kin

Flirten kan zelfs met je kin. Doe af en toe je kin omlaag en werp je 'slachtoffer' een verleidelijke blik toe. Deze pose is voor veel mannen onweerstaanbaar.

Flirten voor vrouwen, tip 4: Stel je open voor contact

Als je de aandacht van de man te pakken hebt zou het natuurlijk fijn zijn als hij een gesprek met je aanknoopt. Geef hem daarvoor de gelegenheid. Zonder je bijvoorbeeld even af van de rest van eventueel gezelschap en ga ergens alleen staan. Ga dan niet staan SMS'en, haal de oordopjes van je muziekspeler even uit je oren en de zonnebril mag ook af (al had je die hopelijk bij tip 1 al afgezet).

Flirten voor vrouwen, tip 5: Een leuk gesprek

Heb je eenmaal contact. Dan kun je een gesprek heel goed op gang brengen door te vertellen wat je leuk vind. Hou je van dansen, films kijken, een goede massage of lange boswandelingen? Vertel het, en de potentiële date kan hier op inspelen. Misschien wel met een uitnodiging.

Flirten voor vrouwen, tip 6: Aanraken

Als je eenmaal in gesprek bent, en een stapje verder wilt gaan. Raak je gesprekspartner dan af en toe aan. Of dat nu op zijn arm, op zijn borst of op zijn schouder is maakt niet zo uit. Maar laat je hand iets langer liggen  dan normaal zodat de man merkt dat je hem leuk vindt.

Flirten voor vrouwen, tip 7: Heb geen haast

Heb bij flirten nooit haast. Met name als je in gesprek bent met je potentiële date is het belangrijk hem de tijd te gunnen. Ook al houd hij zich op de vlakte, dan kan het best zijn dat de man je leuk vind, maar dat hij niet opdringerig over wil komen.

Flirten voor vrouwen, tip 8: Liever online flirten?

Heb je helemaal geen zin in al die lichaamstaal en ingewikkelde signalen? Dan is het ook mogelijk om online te flirten. Dat kan via berichtjes of een chat op Secret Flirt. Flirten kan met mannen en vrouwen. Voor vrouwen zijn alle functionaliteiten van Secret Flirt geheel gratis en onbeperkt.

En nog wat bonus tips

Tot slot nog wat kleine flirt tips voor vrouwen.
 • Lachen, mannen zijn dol op lachende vrouwen
   
 • Een beetje verlegen lachen heeft het beste resultaat
   
 • Het uitgieren van de pret wordt flirt technisch gezien minder op prijs gesteld
   
 • Lach met je ogen
   
 • Zijn je tanden niet extreem wit, lach dan met je mond dicht
   
 • Maak complimentjes
   
 • Dronken is niet zo sexy als je denkt (als je dronken bent)

Zie ook


Onderwerp:
Ook flirten is een kunst. Dat geldt ook voor dames. Hierboven vind je tips om te flirten voor vrouwen. Dames zo slaat u een keren aan den haak!
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.