Tips flirten

Bij een date hoort natuurlijk ook een beetje flirten. Tenminste, als je date een beetje leuk is. Daarom hieronder tips voor bij het flirten.

Informatie flirten

Flirten is een ander persoon die je best leuk vindt een beetje uitdagen. Je kunt flirten om de ander tot meer te verleiden, maar flirten kan ook een spel zijn waarbij je verder geen plannen hebt.

Dat geldt ook voor het flirten op datingsites. Je kunt flirten om de ander tot een date te verleiden, maar je kunt ook gewoon genieten van het spel iemand te verleiden en het hoofd op hol te brengen.

Dit speelse flirten gebeurt bijvoorbeeld veel op datingapps, waar het flirten niet zelden een tijdverdrijf is zonder dat men eigenlijk een date wil. Ook op datingsites voor gehuwde personen is niet iedereen in eerste instantie op een echte date uit. Niet zelden is men niet van plan om overspel te plegen, maar wordt men wel opgewonden van het flirten en anderen verleiden. 

Hou er wel rekening mee dat een te opgewonden flirt vervolgens wel tot een echte (spetterende) date kan leiden.

Hierboven vind je flirttips voor mannen en vrouwen. Zowel om online toe te passen als om te gebruiken tijdens een (al dan niet eerste) date.

0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.