Firt tips: Zo flirt je met succes! (zowel online als bij een date)

Heer geef ik flirt tips. Voor flirten in de kroeg of in de supermarkt, maar ook flirt tips voor bij een eerste date of om online in een chat te flirten.  Dit zijn effectieve flirt tips voor mannen en vrouwen.

Bij een date hoort natuurlijk ook een beetje flirten. Tenminste, als je date een beetje leuk is. Daarom geef ik hieronder tips om te flirten. Ook geef ik flirttips die mannen en vrouwen kunnen toepassen op een dating site of chat site. Want ook daar wordt in aanloop op een date heel wat geflirt.


Tips flirten en voor mannen en vrouwen

Ik begin met flirt tips voor heren. Flirten voor mannen is een andere vorm van sport dan flirten voor vrouwen. Bij vrouwen is het flirten wat passiever. Bij een vrouw is het vaak een kwestie van lonken, van mannen wordt bij een flirt meer initiatief verwacht. 

Daarom heb ik twee aparte artikelen geschreven met flirttips voor mannen en  flirttips voor vrouwen. Deze tips vind je hier onder.


En om een misverstand te ontkrachten, om te flirten hoef je heus niet mooi of knap te zijn. Flirten is niet alleen voorbehouden aan mooie mensen, al hebben deze natuurlijk wel een voordeel.. Maar de kunst van het flirten is juist dat je jezelf op een gunstige manier laat uitkomen. 

Dat hoeft heus niet alleen op uiterlijk te zijn. Uitdagen en het opwekken van nieuwsgierigheid spelen ook een belangrijke rol bij een flirt.Online flirten door getrouwde vrouwen en mannen

Flirten gebeurt dus niet alleen face to face maar ook online. En niet iedereen die flirt is een single vrouw of single man. En ook deze vorm van flirten vind zowel offline als online plaats.

Dating sites en dating apps worden veel gebruikt door vrouwen en mannen de al een relatie hebben. Soms staan deze boefjes daarbij open voor een echte date, maar soms ook beperken ze zich tot het opwindende spel van flirten. De partner van deze flirter is vaak niet op de hoogte van al dit geflirt. Wat dat betreft kun je het zien als een vorm van vreemdgaan, maar dan wel een heel milde vorm.


Veel mannen en vrouwen die een datingsite gebruiken houden zich op de site vooral bezig met het spel flirten en verleiden. Soms is het helemaal niet hun bedoeling om tot een echte date te komen, maar zien ze de dating site vooral als een flirt site. 

Dit is vaak het geval bij getrouwde vrouwen en getrouwde vrouwen die door te flirten op een dating site wat spanning, aandacht en opwinding zoeken die ze in hun relatie missen. Maar natuurlijk zijn er ook veel single mannen en single vrouwen die graag verleiden en flirten via een datingsite of datingapp.
Flirttips voor mannen en flirttips voor vrouwen bij een date

Flirten is leuk en spannend, maar online flirten is vaak ook een manier om iemand tot een date te verleiden. En als je dat dan goed gedaan hebt komt het tot die date. En ook dan kun je flirt technieken inzetten om je date tot meer te verleiden.

En om dat te bereiken heb ik ook een artikel geschreven met flirt tips waarbij je je date het hoofd op hol kunt brengen.
 
In dat artikel vind je flirttips voor mannen en flirttips voor vrouwen. En ik stipte het boven ook al aan, dat er aparte flirttips zijn is niet voor niets, want mannen flirten anders dan vrouwen. Een man die als een vrouw flirt zal vrouwelijk overkomen en een man vrouw die als een man flirt als mannelijk. En dat is juist niet wat je wil met flirten.

Mannen gebruiken vaak directe lichaamstaal bij het flirten. Ze zoeken bijvoorbeeld een direct oogcontact en als dat oogcontact er is geven ze de dame een bede glimlach. Daarbij wordt dan ook vaak een macho houding aangenomen.

Menig vrouw valt daarvoor maar beter kan ze zelf op een andere manier flirten. Het oogcontact kan beter meer terloops gedaan worden in combinatie met een verlegen glimlach als de ogen elkaar kruisen. Een beetje met het haar spelen maakt het af. Mannen flirten veel directer dan vrouwen. Zowel in gebaren als woorden.

Hieronder vind je nog meer artikelen die ik over flirten heb geschreven.

Zie ook

Informatie flirten

Flirten is een ander persoon die je best leuk vindt een beetje uitdagen. Je kunt flirten om de ander tot meer te verleiden, maar flirten kan ook een spel zijn waarbij je verder geen plannen hebt.

Dat geldt ook voor het flirten op datingsites. Je kunt flirten om de ander tot een date te verleiden, maar je kunt ook gewoon genieten van het spel iemand te verleiden en het hoofd op hol te brengen.

Dit speelse flirten gebeurt bijvoorbeeld veel op datingapps, waar het flirten niet zelden een tijdverdrijf is zonder dat men eigenlijk een date wil. Ook op datingsites voor gehuwde personen is niet iedereen in eerste instantie op een echte date uit. Niet zelden is men niet van plan om overspel te plegen, maar wordt men wel opgewonden van het flirten en anderen verleiden. 

Hou er wel rekening mee dat een te opgewonden flirt vervolgens wel tot een echte (spetterende) date kan leiden.

Hierboven vind je flirttips voor mannen en vrouwen. Zowel om online toe te passen als om te gebruiken tijdens een (al dan niet eerste) date.


Een reactie posten

3 Reacties

 1. Het hele internet staat vol met flirttips en ze komen allemaal op hetzelfde neer. Maar flirten kan je maar deels leren. Het moet ook in je zitten en je zal toch echt je looks ook een beetje mee moeten hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Genietenvoorjou6 mei 2024 om 14:39

  Voor mij als vijftigplusser vindt het flirten zich vooral online af. En ik moet zeggen, dat bevalt mij prima. Lekker rustig 's avonds op de bank met de laptop op schoot wat flirten. Datingsites zijn daar heel geschikt voor. Een beetje flirten en kijken hoe vrouwen reageren. Lekker relaxt. En het grappige is, hoe relaxter je het flirten en daten benadert, hoe makkelijker je een date met een vrouw krijgt. Je hoeft geen hard to get te spelen maar als je wat flirt en babbelt zonder op een date aan te sturen krijgen de dames meer interesse in je dan dat je heel actief wilt proberen te daten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik als jonge vrouw vindt het ook heerlijk om een beetje online te flirten. Met sommige mannen kun je heel geraffineerd flirten en chatten. Die kunnen dat gewoon goed. Maar andere mannen zijn weer verschrikkelijk lomp. Ook daar kan ik mee vermaken, maar met met de tweede groep zal ik nooit daten terwijl ik bij een man die me online via een flirt verleidt wel eens voor de bijl ga.

   Verwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.