Tips profiel datingite

Je profiel op een datingsite is de basis van je dating avonturen. Het profiel is je visitekaartje waarin je jezelf niet alleen voorstelt, maar wat er ook voor moet zorgen dat leuke mensen contact met je opnemen. Een contact die dan weer kan leiden tot een leuke date.

Hieronder vind je al onze artikelen met tips met betrekking tot een goed en aantrekkelijk profiel op een datingsite.


Het profiel, het belangrijkste op een datingsite

Een date of geen date? Het profiel op de datingsite is alles bepalend of je alleen een beetje op een datingsite rond hangt, of dat je er ook daadwerkelijk dates gaat scoren. Het is tenenkrommend om te zien hoe weinig aandacht het grootste deel van de mensen aan hun datingsite profiel besteden. Slechts één of enkele regels tekst, geen foto of een haastig gemaakt kiekje, en vaak zelfs niet eens alle informatievelden (waarop je gevonden kan worden) ingevuld. Als ongeïnteresseerdheid een goede eigenschap was zouden deze mensen veel dates scoren.

En dat terwijl het maken van een goed profiel zo makkelijk is. Lees bovenstaande artikelen met tips maar eens door. Een klein beetje moeite doen is het geheim. Als je een klein beetje zorg aan je datingsite profiel besteedt neem je al een voorsprong op 95 procent van je "concurrenten".

Schrijf een aantrekkelijke tekst die belangstelling opwekt en zorg dat de foto die er bij staat ook aantrekkelijk is. En met aantrekkelijk bedoelen we in dit geval helemaal niet dat je een fotomodel hoeft te zijn. Je hoeft heus geen knappert te zijn voor een leuke foto. Zorg voor een leuke setting, goed licht en plaats desnoods alleen een foto van je mond of ogen. Voor de profielfoto (de hoofdfoto die bij de zoekresultaten staat) geldt vooral dat deze de aandacht moet trekken.

Die het profiel op de datingsite vooral als een visitekaartje. Leuke vrouwen en mannen krijgen je profiel te zien als ze bij de zoekresultaten op jouw profielfoto klikken, en ook als je iemand een berichtje of knipoog stuurt is het profiel het eerste dat ze van je te zien krijgen als ze meer over je willen weten.

Neem dus vooral de moeite even bovenstaande tips door te lezen en maak een dating profiel aan waar niemand omheen kan.


0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.