Tips: Zo krijg je veel seksdates

Sommige mannen hebben heel vaak seksdates, andere mannen lijken nooit een seksdate te kunnen krijgen. Hoe komt dat? Hier tips van de expert.


Ook nu hebben we weer een boeiend interview voor je. Dit maal met Joachim, een happy single van 46 die wekelijks meerdere seksdates heeft. Hoe doet Joachim dat? Hier lees je het:

Ja Joachim, vertel ons al je geheimen. Want we willen natuurlijk allemaal weten hoe je wekelijks succesvolle seksdates scoort.
Het is een reeks van trucjes die je door moet hebben. In het begin vang je vaak bot. Maar na enige tijd weet je precies wie je moet benaderen en op wat voor manier je dat moet doen.

Benader vrouwen op datingsites namelijk op dezelfde manier als je dat elder zou doen. Maak in je eerste bericht aan een vrouw een complimentje over hun foto of zeg wat leuks over iets dat ze in hun profiel vermelden. Voeg er ook altijd iets persoonlijks aan toe. 

Zeg bijvoorbeeld dat je iets uit de profieltekst zelf ook hebt meegemaakt. Maar hou het kort. Het eerste bericht is alleen om interesse te wekken. En om een bericht terug te krijgen.

Als je de aandacht hebt toon dan interesse en sympathie. Stel veel vragen en vertel tussen de regels wat over jezelf. Zorg dat je interesse blijft opwekken. Als de vrouw nieuwsgierig naar je is kun je makkelijk op een date aan sturen. 

Voeg langzaam maar zeker wat seks en erotiek aan je berichtjes toe. Zodat ze ook op dat gebied nieuwsgierig naar ze worden. Nieuwsgierigheid ligt bij vrouwen dicht bij geilheid. Je moeite betaalt zich terug als het tot een date komt.

Hoe ziet je profiel er uit?
Verzorgd met een prikkelende tekst die vele vragen open laat. Weer die nieuwsgierigheid opwekken he. Een profiel die vraag om een reactie. En met één foto waaraan ik heel veel aandacht heb besteed. Mysterieus.

En welke datingsite gebruik je om al deze seksdates te scoren?
Veel verschillende! Ik heb ze allemaal geprobeerd, maar ben alleen de beste blijven gebruiken. Ik vis echter nog wel in meerdere vijvers. Dat kost wat tijd, maar het is leuk om te doen en het succes is er naar.

Ik zal een review geven van de sites voor die ik gebruik voor seksdates:

Novamora:
Plezierige gebruiksvriendelijke erotische datingsite. Wel veel vrouwen die alleen aandacht zoeken en geen echte seks. Het is dus belangrijk om goed te selecteren. 

Tip: Zoek contact met vrouwen die in scheiding liggen of net gescheiden zijn. Die gaan vaak los en hunkeren vaak naar de seks die ze de laatste tijd tekort zijn gekomen. En als ze aan het vechten zijn om de alimentatie en de boedel hebben ze nog geen enkele trek in een nieuwe relatie. 

Nog een tip: Wees voorzichtig met vrouwen die langer dan een jaar zijn ingeschreven, vooral als ze dagelijks online zijn. Die zijn vaak alleen uit op online aandacht van mannen.

Ondeugend Daten:
Heb ik goede ervaringen mee. Divers publiek. Veel vrouwen die een avontuurtje zoeken. Veel van mijn seksdates komen tegenwoordig van deze casual datingsite.

Second Love:
Er zijn heel wat getrouwde vrouwen die seks buiten de deur zoeken en hier zijn ze te vinden! Niet alle vrouwen op Second Love willen seks met een single man. Dat precies omgekeerd aan veel andere erotische datingsites!

Victoria Milan: Minder bekend zusje van Second Love. Maar zeer in opkomst. Veel getrouwde vrouwen op zoek naar een seksavontuurtje. Door de gelikte uitstraling van de site twijfelde ik even of ik met een echte datingsite te maken had maar ik heb via Victoria Milan in korte tijd diverse geslaagde seksdates gehad.

Dank voor je tips Joachim, we gaan er ons voordeel mee doen!

Zie ook: 
Onderwerp:
Tips van Jochem, een man die veel aan seksdating doet. Jochem heeft wekelijks meerdere seksdates. Hoe doet deze man dat en welke dating sites gebruikt hij om zo makkelijk aan deze seksdates te komen? En natuurlijk... wat is zijn geheim van zoveel seksdates.

Een reactie posten

4 Reacties


 1. Oorspronkelijk gepost op 4 januari 2024
  Respect Joachim en dank voor je seksdate tips. Mijn ervaring is ook dat het helemaal niet zo moeilijk is om een vrouw tot een seksdate te verleiden als je weet hoe het moet. Die vrouwen willen best. Ze zitten niet voor niets op die sites maar als iedere keer op een horkerige manier benaderd worden gaan ze zich ook als een bitch opstellen. Maar daar breek je makkelijk doorheen als je ze op de juiste manier en met respect benadert.

  Nogmaals dank voor de tips. Ik ga die sites voor seksdates eens bekijken want de meeste ken ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oorspronkelijk gepost op 9 januari 2024
  Mijn tip om veel seksdates te hebben is dat je je bij het contact op een van de hier genoemde datingsites gewoon doet zoals je bent. Diverse vrouwen waarmee ik heb gedate hebben mij al bevestigd dat ze het heel vervelend vinden als ze merken dat een man hen naar de mond praat.

  Veel mannen die een seksdate willen vertellen de vrouwen alleen wat ze willen horen, maar daar prikken de dames vaak doorheen. Ze vertrouwen de man dan niet en dat is voor het krijgen van een date natuurlijk niet bevorderlijk. Ik doe op de datingsite gewoon zoals ik ben en heb best veel seksdates.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oorspronkelijk gepost op 28 januari 2024
  Joachim, hecht je dan niet meer waarde aan veel seksdates met een lieve vrouw die je goed kent dan aan vluchtige seksdates met telkens andere vrouwen. Ik kan met niet voorstellen dat dat laatste je meer plezier kan doen. Ik dacht dat dat jachtinstinct samen met de neanderthaler uitgestorven was.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. Oorspronkelijk gepost op 16 maart 2024
   IvB als Joachim geen vaste partner zoekt dat is het toch prima om veel seksdates te hebben? Als de vrouwen waarmee hij het bed deelt maar weten dat er niet meer in zit, dan is het toch voor beide alleen maar lekker.

   Toen ik tussen mijn huidige relatie en mijn vorige relatie in een paar jaar single was heb ik ook heel veel seksdates gehad en ik had daarbij een voorkeur voor veel verschillende vrouwen. Was het lekker, dan was er vaak wel een tweede en derde date, maar op een gegeven moment verandert het gevoel dan. Het wordt minder spannend, je gaat je tot dingen verplicht voelen, het gevoel van vrijheid en avontuur neemt af. Dan is het weer tijd om uit te kijken naar nieuwe verfrissende seksdates.

   Verwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.