Tips volgende date

Tips voor de tweede date en andere vervolg dates. Hoe zorg je dat de tweede date nog leuker wordt dan de eerste date?

We hebben een groot aantal tips voor de eerste date. Deze tips hebben vooral betrekking op het maken van een  goede eerste indruk, het verleiden van een leuke vrouw of man tot een vervolg en het eventueel afwimpelen in geval van een minder geslaagde date.

Maar als alles goed verloopt komt er ook een tweede date, een derde date, en misschien nog wel heel veel meer. En zo'n vervolgdate is toch heel wat anders dan een eerste (blind) date. Je kent elkaar dan immers al ietsje meer, en aangezien het tot een tweede date is gekomen staan jullie zeker niet onwelwillend tegenover elkaar.

Omdat een tweede date (en ook een derde date) heel anders is, hebben we hier wat aanvullende datingtips voor de tweede date, de derde date en eventuele verdere vervolgdates.


Bij een tweede date, en verdere vervolgdates kun je andere kanten van jezelf laten zien en andere kanten van je date leren kennen. Dat gaat het best als jullie kiezen voor een ander soort date dat de voorafgaande. Ging je tijdens de eerste date uit eten? Ga dan voor date nummer twee bijvoorbeeld naar een pretpark, en laat date nummer drie bijvoorbeeld in een museum plaatsvinden.

Was de eerste date nog een kennismaking, bij vervolgdates willen jullie het vooral samen leuk hebben. Ga dus dingen doen die je beide leuk vindt.
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.