Hoe vind je een toyboy, en hoe kan je toyboy worden?

Zoek je als vrouw of man een leuke toyboy? Of wil je misschien zelf toyboy worden? Bijvoorbeeld een toyboy voor een oudere vrouw? Hier de toyboy tips voor het vinden van een toyboy of toyboy worden.

Een toyboy is een jonge aantrekkelijke man die een niet vaste relatie heeft met een oudere vrouw of man. Deze oudere persoon wil alleen genieten van de aantrekkelijkheid, de jonge aanwezigheid en de seksualiteit van de jongere man. Deze is in feite zijn of haar speeltje. Ook stellen kunnen een toyboy hebben, die ze alleen langs laten komen voor spannende momenten.

Je kunt de toyboy zien als een mannelijke versie van de sugarbabe.

De toyboy en zijn cougar

Is de toyboy een speeltje van een oudere vrouw, dan noemt men deze dame meestal een cougar. In de wereld van de BN'ers (Bekende Nederlanders) en BW'ers (Bekende wereldburgers) kom je veel cougars tegen. Actrices en zangeressen die over de rode loper schrijden met minnaars die vele tientallen jaren jonger zijn. 

Soms promoveert zo'n toyboy tot echtgenoot, maar meestal blijft het een speeltje. De vrouwelijke sterren hebben vaak veel jonge fans die maar al te graag haar toyboy willen zien, maar bij minder bekende cougars gaat het de toyboy vaak om de luxe en cadeaus waarvan hij door de relatie profiteert. In dat geval wordt de dame vaak sugarmom of suikertante genoemd. Ook kan het natuurlijk voorkomen dat de seksuele aantrekkingskracht van toyboy en cougar wederzijds is. Dit is de gezondste vorm.

Waar vinden toyboys en dames elkaar?

Toyboys en cougars vinden zichzelf op erotische datingsites

Voor een meer materialistisch getint contact kun je beter gebruik maken van speciale sugardating sites. In zo'n relatie is er minder gelijkheid. De sugarmommie is de baas en betaalt alle rekeningen, de toyboy betaalt haar terug met zijn gezelschap en lichaam.

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan een jongere man?

Er is onderzoek gedaan naar waarom vrouwen graag een jonge minnaar (toyboy) willen.

1. Aantrekkelijk uiterlijk en lichaam
2. Fysieke aantrekkingskracht en seks
3. Modern en jong van geest
4. Onvermoeibaar in bed
5. Flexibel en ruimdenkend

De gay toyboy

Oudere vrouwen mogen van een jong blaadje houden. Oudere mannen doen dan ook. De mannen kunnen op zoek gaan naar een sugarbabe, maar er zijn ook mannen die daarbij de voorkeur geven aan de toyboy (of sugarboy). Dit kunnen single gay mannen zijn, maar ook gehuwde mannen met bi-gevoelens.

Om als toyboy met een man contact te zoeken (en omgekeerd) kun je het best gebruik maken van erotische gay datingsites. Het is dan wel meer nog dan anders belangrijk om in de profieltekst duidelijk je wensen en verlangens kenbaar te maken. Zeg het duidelijk als geen vaste relatie wilt en /of als je een sugardaddie relatie zoekt.

Toyboy voor stellen

Zoals we al schreven, ook koppels zoeken soms een toyboy. Een leuke jonge vent om er bij te hebben in bed.

Het kan dan gaat om een koppel waarvan de man bi-seksueel of bi-nieuwsgierig is, maar het kan ook zijn dat het stel een toyboy zoekt voor af en toe een vrouwgericht trio. Een seksvriendje op afspraak.

Contact leggen tussen een koppel en een man alleen kan het beste via de beste datingsites voor stellen. Dit zijn erotische datingsites waarop naast singles ook heel veel stellen actief zijn. Jonge mannen zijn vaak heel populair bij de oudere koppels op deze spannende dating sites. 

Zie ook: 

Samenvatting:
Een toyboy is een aantrekkelijke jonge man die door vaak oudere personen voor seks wordt uitgenodigd. Dat kan een oudere vrouw zijn (een cougar), maar ook een ouder stel of een oudere man. Het kunnen seksdates op basis van gelijkheid zijn, maar soms wordt de toyboy ook op andere manieren verwend. Hierboven meer informatie over toyboys en de beste dating sites waar een toyboy in contact kan komen met leuke vrouwen, mannen en stellen en omgekeerd.
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.