Wat is een toyboy?

Een toyboy is een jonge aantrekkelijke man die een niet vaste relatie heeft met een oudere vrouw of man. Deze oudere persoon wil alleen genieten van de aantrekkelijkheid, de jonge aanwezigheid en de seksualiteit van de jongere man. Deze is in feite zijn of haar speeltje. Ook stellen kunnen een toyboy hebben, die ze alleen langs laten komen voor spannende momenten.

Je kunt de toyboy zien als een mannelijke versie van de sugarbabe.

De toyboy en zijn cougar

Is de toyboy een speeltje van een oudere vrouw, dan noemt men deze dame meestal een cougar. In de wereld van de BN'ers (Bekende Nederlanders) en BW'ers (Bekende wereldburgers) kom je veel cougars tegen. Actrices en zangeressen die over de rode loper schrijden met minnaars die vele tientallen jaren jonger zijn. Soms promoveert zo'n toyboy tot echtgenoot, maar meestal blijft het een speeltje. De vrouwelijke sterren hebben vaak veel jonge fans die maar al te graag haar toyboy willen zien, maar bij minder bekende cougars gaat het de toyboy vaak om de luxe en cadeaus waarvan hij door de relatie profiteert. In dat geval wordt de dame vaak sugarmommie of suikertante genoemd. Ook kan het natuurlijk voorkomen dat de seksuele aantrekkingskracht van toyboy en cougar wederzijds is. Dit is de gezondste vorm.

Toyboys en cougars uit de laatste vinden zichzelf op erotische datingsites. Voor een meer materialistisch getint contact kun je beter gebruik maken van speciale sugardating sites. In zo'n relatie is er minder gelijkheid. De sugarmommie is de baas en betaalt alle rekeningen, de toyboy betaalt haar terug met zijn gezelschap en lichaam.

De gay toyboy

Oudere vrouwen mogen van een jong blaadje houden. Oudere mannen doen dan ook. De mannen kunnen op zoek gaan naar een sugarbabe, maar er zijn ook mannen die daarbij de voorkeur geven aan de toyboy (of sugarboy). Dit kunnen single gay mannen zijn, maar ook gehuwde mannen met bi-gevoelens.

Om als toyboy met een man contact te zoeken (en omgekeerd) kun je het best gebruik maken van erotische gay datingsites. Het is dan wel meer nog dan anders belangrijk om in de profieltekst duidelijk je wensen en verlangens kenbaar te maken. Zeg het duidelijk als geen vaste relatie wilt en /of als je een sugardaddie relatie zoekt.

Toyboy voor stellen

Zoals we al schreven, ook koppels zoeken soms een toyboy. Het kan dan gaat om een koppel waarvan de man bi-seksueel of bi-nieuwsgierig is, maar het kan ook zijn dat het stel een toyboy zoekt voor af en toe een vrouwgericht trio.

Contact leggen tussen een koppel en een man alleen kan het beste via de beste datingsites voor stellen. Dit zijn erotische datingsites waarop naast singles ook heel veel stellen actief zijn.

0 reacties:

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.