Trio date: Trio seks via een dating site

Trio seks is iets dat vaak via een dating site geregeld wordt. Stellen spreken er met een single vrouw of man af voor een trio date. Kijk hier voor een goede site voor een trio.

Een trio date is een date waarbij een stel samen met een derde persoon een erotische date heeft. Deze derde persoon kan een vrouw of een man zijn. Bij de trio date kan sprake zijn van een eenmalig spannend afspraakje, maar ook van een vriendschap waarbij de drie personen regelmatig voor een triootje samenkomen. Hier kijken we naar de mogelijkheden van trio dating. Hoe kom je bijvoorbeeld aan een man, vrouw of stel voor trio seks?

Hoe kom je aan een trio date?

Het initiatief van het triootje gaat meestal van het stel uit. Op een dating site gaan ze op zoek naar een leuke vrouw of man voor een afspraakje dat tot een spannend trio zal moeten leiden. Bekende datingsites als Lexa en Relatieplanet zijn op zijn zachts gezegd niet echt geschikt voor het vinden van een trio date. 

Maar er zijn ook heel geschikte datingsites voor stellen waar zowel singles als stellen komen met een seksafspraakje als doel. Deze dating sites brengen koppels en singles met elkaar in contact voor wat kan leiden tot trio seks.

Dit zijn natuurlijk ideale datingsites voor trio seks.

Trio met vrouw

Een trio met vrouw is bij de stellen en op een datingsite voor een trio het meest gewild. Helaas is deze trio date ook het meest moeilijk te realiseren. De hoeveelheid stellen die een dame voor een trio zoeken is vele malen groter dan het aantal single vrouwen dat op zoek naar een stel voor een trio. 

Hierdoor kiezen veel koppels voor een kwartet met een ander stel. Beide stellen kun zich dan in trio's uitleven, als de (wisselende) vierde persoon zich dan even tot toekijken beperkt.

Triootje met man

Het realiseren van trio seks met een man is een heel ander verhaal. Op bovengenoemde datingsites zijn volop mannen te vinden die trio dating met een stel wel zien zitten. Sterker nog, de stellen hebben de mannen voor een trio date vaak voor het uitkiezen en koppels kunnen daarom ook de nodige eisen aan deze mannen stellen.

Fysieke aantrekkingskracht is dan een pré, maar nog belangrijker is het dat de mannen die een trio date willen zich sympathiek en vrouwvriendelijk opstellen.

Trio seks met stel

Als je als man via een datingsite op zoek bent naar een trio met een stel moet je jezelf dus wel een beetje kunnen verkopen. Gelukkig hebben wij dat heel veel dating tips voor. 

Het begint natuurlijk met het jezelf inschrijven op een geschikte datingsite voor een trio met een stel. Vervolgens moet je even de tijd nemen om daar een aantrekkelijk en wervend profiel aan te maken, met minstens één mooie interesse wekkende foto (hiervoor vind je bij de bovenstaande dating tips de tips). En natuurlijk geef je in dit profiel aan dat je op zoek bent naar een spannende trio date. De stellen zullen je daarop kunnen vinden.

De man die de moeite neemt om een goed datingprofiel aan te maken, en daarnaast zich vriendelijk en niet opdringerig naar de reagerende stellen opstelt zal ruim 95% van zijn concurrenten achter zich laten en zodoende een heel grote kans maken daadwerkelijk tot een echte trio date te komen.


Zie ook: 


Samenvatting:
Hierboven kijken we naar de mogelijkheden van het realiseren van een trio date via een datingsite. Onverwacht veel koppels zijn wel te porren voor trio seks in de vorm van trio dating met een man of vrouw. Op datingsites voor stellen kom je dan ook veel oproepjes voor trio dating tegen. Vooral een dame voor trio is gewild, maar veel vrouwen van een stel willen ook graag een man voor trio seks. Hierboven vind je de beste trio seks tips en de beste datingsites voor een trio date.


© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.