Trio date

Een trio date is een date waarbij een stel samen met een derde persoon een erotische date heeft. Deze derde persoon kan een vrouw of een man zijn. Bij de trio date kan sprake zijn van een eenmalig spannend afspraakje, maar ook van een vriendschap waarbij de drie personen regelmatig voor een triootje samenkomen.

Hoe kom je aan een trio date?

Het initiatief van het triootje gaat meestal van het stel uit. Op een datingsite gaan ze op zoek naar een leuke vrouw of man voor een afspraakje. Bekende datingsites als Lexa en Relatieplanet zijn daar op zijn zachts gezegd niet geschikt voor. Maar er zijn heel geschikte datingsites voor stellen waar zowel singles als stellen komen met een seksafspraakje als doel. Dit zijn ideale datingsites om contacten te leggen voor een trio date.

Trio met vrouw

Een trio met vrouw is bij de stellen het meest gewild. Helaas is deze trio date ook het meest moeilijk te realiseren. De hoeveelheid stellen die een vrouw voor een triootje zoeken is vele malen groter dan het aantal single vrouwen op zoek naar een stel. Hierdoor kiezen veel koppels voor een kwartet met een ander stel. Beide stellen kun zich dan in trio's uitleven.

Triootje met man

Een trio met een man is een heel ander verhaal. Op bovengenoemde datingsites zijn volop mannen te vinden die een trio met een stel wel zien zitten. Sterker nog, de stellen hebben de mannen voor een trio date vaak voor het uitkiezen en kunnen daarom ook de nodige eisen aan deze mannen stellen. Fysieke aantrekkingskracht is dan een pré, maar nog belangrijker is het dat de mannen die een trio date willen zich sympathiek en vrouwvriendelijk opstellen.

0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.