Tips voor een leuke tweede date

Geef een geslaagde eerste date een goed vervolg met een leuke tweede date. Hier tips om de tweede date extra leuk te maken.

Wat komt er na de eerste date? In ongunstige gevallen een teleurgesteld gevoel of een afwijzing (al is dat laatste natuurlijk vrijwel onmogelijk als je onze tips voor een eerste date hebt opgevolgd). Maar we gaan natuurlijk van een positieve ervaring uit, en dan volgt na de eerste date de tweede date.


Op naar de tweede date!

We adviseren je de eerste ervaring minimaal een weekje te laten zakken, maar dan zijn jullie beide toe aan een leuk vervolg. 

Zo'n tweede date is dan iets waar je echt naar uit kan kijken. Jullie hebben elkaar immers al een keer ontmoet en weten nu dat er wederzijds wel sprake is van op zijn minst enige interesse. Anders zou deze vervolgdate immers niet plaats vinden. 

Ook weet je wat je een beetje van de andere persoon kan verwachten, waardoor de zenuwen die een blind date meestal kenmerken een stuk minder zullen zijn. Deze maken als het goed is plaats voor meer positieve kriebels.

Maar de tweede date brengt natuurlijk ook weer nieuwe vragen met zich mee, die overigens vaak dezelfde zullen zijn als bij de eerste date. Waar spreek je af? Wat ga je doen? Wat trek je aan? En hoe ver durf je te gaan?
Tips voor een vervolgdate

Bij de tips voor de volgende date vind je heel veel tips om de tweede date (en ook de derde date, vierde date enz.) goed te laten verlopen. Hieronder vast een tip:

Laat een andere kant van jezelf zien

Maak van de tweede date nooit een kopie van de eerste date. Spreek op een andere plaats af en ga iets heel anders doen dan bij de first date. Spraken jullie toen af op een terras? Ga dan nu iets actiefs doen. Ging je toen bungee jumpen? Probeer dan nu uit een escape room te ontsnappen. Bezocht je toen een museum? Maak dan nu een boswandeling of een fietstocht. 

Eigenlijk maakt het helemaal niet zo uit wat je doet, als het maar anders is dan de vorige keer en zolang er maar genoeg mogelijkheden zijn om tussendoor te praten en zodoende verder kennis te maken.

En zolang jullie bij de tweede date maar een andere kant van elkaar leren kennen dan bij de eerste date.

Bij de tips voor de volgende date hierboven vind je nog veel meer tips voor een leuke tweede date.Onderwerpen:
Een vervolgdate is minder eng en spannend dan een eerste date / blind date. Bij een tweede date heb je elkaar immers al eens eerder gezien, en je weet dat er voldoende klik was om een tweede date af te spreken. Maar wat doe je op zo'n tweede date? Hierboven vind je tips hoe je zo'n tweede date vorm kan geven. Want je wil natuurlijk dat de tweede date een succes wordt.

Een reactie posten

0 Reacties