Victoria Milan review

Iedereen kent in Nederland de datingsite Second Love inmiddels wel. Als datingsite voor mensen die al een relatie hebben staat Second Love regelmatig in de publiciteit. Second Love was de eerste datingsite in Nederland die zich zo duidelijk op getrouwde vrouwen en mannen richte.

Maar toch was het idee van zo'n datingsite gericht op buitenechtelijke uitstapjes niet nieuw. In het buitenland was er met het Noorse Victoria Milan al langer zo'n site actief, maar een Nederlandse versie bestond toen nog niet. Inmiddels heeft Victoria Milan echter ook een Nederlandse site en een Belgische site.


Probeer Victoria Milan gratis uit


Wie gebruiken Victoria Milan?

De Victoria Milan datingsite is geheel gericht op mannen en vrouwen met een vaste relatie die een opwindende affaire of een spannend afspraakje zoeken. Het eerste waarnaar bij de inschrijving gevraagd wordt is dan ook (naast je geslacht) je relatiestatus. Je kunt kiezen tussen gehuwd, een ander soort relatie of single. Je kunt je dus als single wel inschrijven, maar daarbij behoor je op deze datingsite tot een minderheid.

De meeste mannen en vrouwen op de datingsite Victoria Milan zijn getrouwd of wonen samen, en vaak zoeken ze iemand in een zelfde (gelijkwaardige) situatie. Als single ben je echter niet  kansloos, want een single minnares of minnaar maakt ontmoetingen voor een getrouwde vrouw of man wel makkelijker.

Inmiddels heeft de datingsite Victoria Milan in Nederland al meer dan 300.000 deelnemers, dat maakt de site naar eigen zegge de nummer één site voor buitenechtelijke affaires.

Veel vrouwen op Victoria Milan

Victoria Milan kun je gerust onder de erotische datingsites scharen. Maar waar dit soort sites vaak een overschot aan mannen heeft is de man / vrouw verhouding op Victoria Milan erg goed. Deze erotische datingsite staat dan ook bekend om zijn hoge vrouwvriendelijkheid, iets wat niet vreemd is omdat deze site ooit in Noorwegen voor en door vrouwen is opgezet.

Een spannende date in het buitenland

Ook voor een buitenechtelijk afspraakje in het buitenland is deze datingsite heel bruikbaar. Internationaal heeft Victoria Milan namelijk meer dan 6 miljoen inschrijvingen! Bij de Victoria Milan inlog kun je een land kiezen. Victoria Milan is inmiddels actief in vrijwel heel Europa, Noord Amerika, Zuid-Afrika, Australië, Japan en delen van Zuid Amerika.

Dit is heel aantrekkelijk voor mensen die bijvoorbeeld buitenlandse zakenreizen maken.


Discreet en anoniem

Bij een datingsite voor gehuwden is het natuurlijk erg belangrijk dat de privacy goed geregeld is. Naar persoonlijke gegevens als je naam, adres en telefoonnummer wordt nergens gevraagd. Wat niet geregistreerd is kan ook niet lekken. Je bent vrij een anonieme gebruikersnaam te kiezen en kan gebruik maken van een eventueel (gratis) anoniem mailadres bij bijvoorbeeld Gmail, Yahoo of Hotmail. Ook bij de Victoria Milan app is de privacy zo goed als mogelijk is geregeld.

In tegenstelling tot op andere datingsites zijn alle geplaatste foto's in eerste instantie altijd onherkenbaar. Pas als jij iemand toegang geeft kan deze de foto zien.

Daarnaast beschikt de datingsite Victoria Milan over meerdere medewerkers die veiligheids-controles uitvoeren, verdachte profielen opsporen en meldingen van gebruikers behandelen. Ook nep-profielen worden intensief bestreden. Het overtreden van de regels wordt meteen afgestraft met een blokkade en een ban op o.a. het IP-adres. Zo weet Victoria Milan de site prima schoon, veilig en vrouwvriendelijk te houden.

Leuk om te vermelden is ook de panic button (paniekknop) van Victoria Milan. Als je op de computer op zoek bent naar een leuke date of met iemand op de site aan het chatten bent en je vrouw, man of collega komt binnen kun je met één klik de site vervangen door een neutrale website.


Gratis dating of betaald?

Als je nog twijfelt of de Victoria Milan datingsite wat voor je is, of als je er alleen eens wil rondneuzen is het goed te weten dat je gratis een kijkje kunt nemen. Je maakt een gebruikersnaam aan en hebt meteen gratis toegang tot de site. Ondanks de privacy-bescherming op deze ondeugende datingsite kun je zo een goed beeld krijgen van de mannen en vrouwen die daar actief zijn. Is deze datingsite voor buitenechtelijke relaties wat voor je? Dan kun je een betaald abonnement overwegen waarmee je tegen een vast maandbedrag onbeperkt kunt chatten, berichtjes kunt sturen e.d. Victoria Milan maakt geen gebruik van credits dus als je eenmaal betaald hebt zijn er verder geen kosten.

Wil je daten, chatten of flirten via de datingsite Victoria Milan dan raden we een betaald abonnement beslist aan. De kosten zijn vergelijkbaar met andere datingsites maar de mogelijkheden erg groot.

Is Victoria Milan betrouwbaar?

Zoals we al schreven doet Victoria Milan er alles aan om je privacy te beschermen. Geen datingsite biedt op dit gebied zoveel zekerheid dan Victoria Milan. Ook maakt deze erotische dating site absoluut geen gebruik van fake-profielen en andere trucs om de gebruiker geld uit de zak te kloppen. Rondkijken op de site is gratis, het geld moet verdiend worden met interessante betaalde opties. Hiervoor betaal je met een vast bedrag per maand, duidelijker kan niet!

Conclusie

Dit zijn de sterke punten en zwakke punten van deze erotische datingsite die naar boven komen in ons Victoria Milan review.

Pluspunten Victoria Milan

 • Zeer goede bescherming van de privacy en andere bescherming.
 • Heel veel inschrijvingen in Nederland en België.
 • Ook de mogelijkheid om internationaal te daten.
 • Goede sfeer op de site en vrouwvriendelijk.


Nadelen Victoria Milan

 • Deze datingsite promoot vreemdgaan.
 • Voor succesvol daten is een betaald abonnement wel aan te raden.


Waardering: 4 uit 5

Informatie

Hieronder vind je de tien meest gebruikte zoekopdrachten van onze gebruikers met betrekking tot deze erotische datingsite:

 1. Victoria milan review
 2. Victoria milan gratis
 3. Victoriamilan
 4. Victoria milan betrouwbaar
 5. Datingsite victoria milan
 6. Victoria milan inloggen
 7. Viktoria milan
 8. Victoria milan ervaring
 9. Victor milan
 10. Victoria milan echt


Het meest kom je over Victoria Milan te weten als je je bovenaan deze pagina voor deze datingsite inschrijft. Je kunt Victoria Milan dan gratis bekijken.


Zie ook: Meer reviews datingsites

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.