Vijftig Plus Dating review

Review van de datingsite VijftigPlusDating. Een dating site die zich, zoals de naam al aangeeft, richt op dating van mannen en vrouwen van boven de vijftig. Lees hier het Vijftig Plus Dating review.

Hieronder kijken we naar welke vrouwen en mannen de Vijftig Plus Dating contact site gebruiken en wat de mogelijkheden, de voordelen en nadelen van deze datingsite voor vijftig plussers zijn.

Gratis Vijftig Plus Dating proberen

Je kunt Vijftig Plus Dating ook zelf gratis uitproberen. Dat kan via onderstaande actie links.


Wie gebruiken de Vijftig Plus Dating datingsite?

Hoewel mannen en vrouwen van boven de vijftig zich uitstekend kunnen redden op de algemene datingsite is het boven een bepaalde leeftijd plezierig om meer "onder elkaar" te zijn op een datingsite. Zonder al die "jonkies" die toch niet voor een date in aanmerking komen, maar met mannen en vrouwen van je eigen leeftijd. Mensen waarmee je veel meer een klik hebt. 

Mede door de goede vrouwvriendelijke sfeer kent de VijftigPlusDating site een heel goede man / vrouw verhouding. Er zijn hier zelfs meer vrouwen actief dan mannen, iets wat heel zeldzaam is bij datingsites.

Zoals op iedere vijftig plus datingsite kom je hier veel mannen en vrouwen tegen die gescheiden zijn of een andere eerdere relatie of relaties achter de rug hebben. Veel alleenstaande ouders ook, al zijn de kinderen in deze leeftijdscategorie vaak niet meer thuis wonend. 

Gebruik van de Vijftig Plus Dating datingsite

De contactsite Vijftig Plus Dating is binnen zijn doelgroep razend populair. Waar komt deze populariteit vandaan?

Ten eerste natuurlijk door de gratis inschrijfmogelijkheid, maar ook door de vele manieren om contact te kunnen maken. Dat kan via berichten, maar ook via chats (zelfs één op één videochats), via online en offline activiteiten en de goede controle op misbruik. En Vijftig Plus Dating is niet alleen op de computer te gebruiken maar ook op de smartphone en tablet.

De site kent prima zoekmogelijkheden en goede mogelijkheden om te communiceren met de leuke vijftig plussers die je op deze datingsite tegenkomt. Vooral de videochat is een mogelijkheid die je bij maar weinig datingsites tegenkomt. Maar ook in tekst chatten kan. Veel mensen vinden het toch wat relaxter als ze niet in beeld zijn.

Is VijftigPlusDating een eerlijke datingsite?

Niet iedere datingsite handelt even eerlijk. Denk daarbij aan valse profielen, chatoperators die zich als gebruiker uitgeven e.d. Voor de datingsite Vijftig Plus Dating hebben we hierover helemaal geen klachten. De datingsite handelt eerlijk en hanteert juist strenge regels om de datingsite schoon en veilig te houden. Alle profielen en aanpassingen daarop worden handmatig gecontroleerd en op klachten wordt snel en adequaat gereageerd.

Conclusie VijftigPlusDating review

Hieronder vind je de voordelen en nadelen van deze vijftig plus datingsite ten opzichte van andere sites die zich op dating voor vijftig plussers richten.

Voordelen VijftigPlusDating

 • Specifieke datingsite voor vijftig plus. Geen plek voor jonkies.
 • Goede vrouw / man verhouding (54% / 46%).
 • Meer dan 1000 nieuwe inschrijvingen per week, dus altijd nieuwe kansen.
 • 1 op de 3 actieve gebruikers vindt hier een partner.
 • Bijzonder goede communicatiemiddelen waaronder veilig (en anoniem) videobellen.

Nadelen VijftigPlusDating

 • Niet alle mogelijkheden zijn beschikbaar voor gratis abonnees.

Onze waardering:

Vijftig Plus Dating is een heel goede en uitgebreide datingsite voor 50 plus dates, met veel mogelijkheden. We geven VijftigPlusDating.nl een waardering van 4,5 van de 5 sterren.

Maar we kunnen het er nog lang over hebben, beter is het om Vijftig Plus Dating gewoon eens gratis uit te proberen. In het begin van deze review kun je je gratis inschrijven.


Meer informatie VijftigPlusDating datingsite

Bezoekers van deze pagina vonden dit review met de volgende zoektermen (top 10).
 1. 50 plus dating
 2. 50plusdating
 3. vijftigplusdating
 4. vijftigplus dating
 5. 50 dating
 6. 50 plus
 7. actief 50 plus
 8. vijftigplusdating inloggen
 9. 50plus dating
 10. 50 plus dating site review

Zie ook: 

Een reactie posten

1 Reacties

 1. Met deze datingsites voor 50 plussers heb ik wat wisselende ervaringen. Zowel positief als negatief. Positief is dat ik binnen een week na mijn inschrijving al een date had. Het is met deze dame niets geworden, maar dat kan ik Vijftigplusdating niet aanrekenen. We zagen elkaar gewoon niet genoeg zitten.

  Een minpunt van deze site is dat ik er toch veel profielen op aantref die me erg fake overkomen. Ik ben een beetje een datingsite veteraan en door de jaren heen heb ik de fake profielen wel van de echte deelnemers kunnen onderscheiden, en op de Vijftigplusdating site kom ik toch veel vrouwen tegen waar ik mijn vragen bij heb. Profielen die niet oprecht overkomen en vrouwen die contact zoeken maar niet op een natuurlijke manier op vragen reageren.

  Maar aan de andere kant zijn er ook vrouwen die wel normaal overkomen, en mijn date was ook een echte dame van vlees en bloed (al waren we geen match). Geniet dus op Vijftigplusdating van de contacten die je er opdoet, maar blijft altijd alert op list en bedrog. Zoals op iedere datingsite. Want ook al is een datingsite oprecht, er kunnen altijd minder oprechte types op de site aanwezig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.