Digi.ai: Virtuele dating app

Daten met een virtuele vrouw of man? Dat kan via de dating app of datingsite van Digi.ai. 

Digi AI dating app


Digi.ai kun je zien als een chatbot die op dating gericht is. Voor het voeren van gesprekken wordt er gebruik gemaakt van kunstmatige intelligentie (artificial intelligence, AI) zodat er sprake is van een heel realistische conversatie. Dat zorgt voor een leuk tijdverdrijf, maar je kunt Digi.ai ook gebruiken als een trainer voor je echte dating gesprekken.

Wat voor het vermaak leuk is, is dat je je ideale date zelf helemaal kunt samenstellen. Zowel qua uiterlijk als karakter. Hoewel er bij Digi.ai gebruik wordt gemaakt van AI heeft je date geen realistisch uiterlijk. Deze lijkt meer op een Pixar tekenfilm character. Dit is door de makers expres gedaan om te voorkomen dat de personages teveel op een echt persoon lijken en zodoende voor misleiding kunnen zorgen.

AI dating app

De Digi app is op Digi.ai te downloaden voor Android en iOS en daar binnenkort ook via de browser te gebruiken. De app is nog in ontwikkeling en werkt daardoor nog niet probleemloos. Het downloaden en gebruiken van de Digi.ai app is gratis. Zoals bij de meeste apps moet het geld verdiend worden met online aankopen.

Zie ook:


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Leuk om eens te proberen, maar ik prefereer toch een echte date. Maar die mag er wel uitzien als deze dame :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.