Voyeurisme en dating

Voyeurisme en seksdating willen nogal eens samen gaan. Via dating sites komen stellen die zich graag laten bekijken (exhibitionisten) en koppels en mannen die graag kijken (voyeur) samen.

De termen voyeurisme en voyeur hebben een beetje een negatieve klank omdat het vaak met gluren en gluurders wordt geassocieerd. Dat is heel jammer want veel stellen, vrouwen en mannen vinden het juist heel spannend om begluurd te worden. 

Gelukkig kunnen via goede datingsites voyeurs en exhibitionisten makkelijk met elkaar in contact komen. Vooral stelletjes vinden het vaak spannend als iemand toekijkt terwijl ze samen seks hebben.

Vind een voyeur of exhibitionist

De stellen en single mannen of vrouwen die daarbij graag publiek hebben worden exhibitionisten / exhibitionist genoemd. Gelukkig zijn er vele van deze ruimdenkende en ondeugende mensen te vinden op de erotische datingsites van Nederland en Belgiƫ.

Bij een goede erotische datingsite kun je stellen, vrouwen en mannen selecteren op hun voorkeur om bekeken te worden (exhibitionisme). Zo kun je als voyeur of voyeurs makkelijk in contact komen met de juiste personen. 

En als je het zelf spannend vind om bekeken te worden kun je je natuurlijk ook met dat doel op een dating site inschrijven.Kijken en bekeken worden

Bij stellen gaat dat kijken en bekeken worden vaak samen. Er wordt dan bijvoorbeeld met een ander stel afgesproken voor een seksdate waarbij ieder seks heeft met zijn eigen partner waarbij er ondertussen flink naar elkaar wordt gekeken (soft swing).

Als je een date aangaat met iemand om te kijken of bekeken te worden is het wel belangrijk om goede afspraken te maken over wat beide partijen willen. Blijft het bij kijken of bekeken worden? Of is het voyeurisme een voorspel tot gezamenlijke seks? Van dat laatste wil namelijk wel eens komen als alle deelnemers opgewonden zijn geraakt door hun voyeurisme.

Iedereen een voyeur

In bijna iedere man of vrouw die van seks houdt schuilt een voyeur. Wie vindt het nou niet leuk om af en toe naar porno te kijken? En kijken naar een filmpje waarin anderen seks hebben is niets anders dan voyeurisme.  

Nog spannender is het als dit niet op video maar live voor je ogen gebeurt (een peepshow), en nog beter wordt het als dit showtje exclusief voor jou wordt opgevoerd. Niet veel mannen zullen nee zeggen als een stelletje vraagt of je zin hebt om toe te kijken.

Ook in parenclubs wordt meer aan kijken gedaan dan aan partnerruil. Veel koppels die een parenclub bezoeken vinden het heerlijk om te zien hoe andere stellen het doen, voyeurisme in optima forma.

Voyeurisme op dating sites

Ook op dating sites voor koppels vind je veel stelletjes die houden van voyeurisme (kijken) en exhibitionisme (bekeken worden). Volledige partnerruil is niet altijd het doel van een koppel dat via een swingers site afspreekt, en ook al is het ruilen van partner niet uitgesloten dan kan voyeurisme, waarin eerst alleen naar elkaar gekeken wordt, een lust opwekkend voorspel zijn. 

Ook kom je op dit soort dating sites stellen tegen die een voyeur zoeken. Zo'n stelletje vindt het heel opwindend om een man in hun slaapkamer uit te nodigen die dan mag toekijken als ze seks hebben. Als deze man ondertussen zichzelf bevredigd verhoogt dat hun feestvreugde alleen maar. 

Soms mag de voyeur dan na verloop van tijd meedoen, maar vaak heeft het koppel dan onderling afgesproken dat het alleen bij kijken blijft. 

Voor een echte voyeur maakt dat niet uit. Deze vindt de show die voor zijn of haar ogen opgevoerd wordt al opwindend genoeg.


Zie ook: 

Onderwerpen
Bij een voyeur denk je misschien aan gluren naar vrouwen of stiekem gluten als andere seks hebben. Maar voyeurisme hoeft niet stiekem. Zo zijn er koppels die op datingsites juist naar een voyeur zoeken of die met stellen afspreken om in elkaars aanwezigheid los van elkaar seks te hebben, zodat er gekeken kan worden. 


© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.