Vreemdgaan en dating

Veel vrouwen en mannen die ontevreden zijn met hun relatie zoeken een uitlaatklep in erotische dating. Soms om de aandacht en het flirten, maar soms ook met het plan vreemd te gaan. Voor vreemdgaan zijn zelfs speciale datingsites voor getrouwde vrouwen en mannen.


Vreemdgaan wordt door nieuwe dating sites steeds makkelijker gemaakt. Op sites als Relatieplanet en Lexa zaten altijd al mensen die op zoek waren naar een avontuurtje buiten de deur, maar de aanwezigheid van deze personen was duidelijk niet gewenst door de andere daters op deze site.

Specifieke dating sites voor vreemdgaan

Op dating sites die specifiek op overspel zijn gericht zijn mensen die vreemdgaan beter op hun plek. Deze dating sites zijn niet zozeer gericht op relaties maar op meer vrijblijvende contacten. Deze dating sites gericht op erotische avontuurtjes voor getrouwde mannen en vrouwen voldoen aan een grote behoefte, want ze schieten als paddenstoelen uit de grond.

Hieronder vind je voorbeelden van erotische datingsites die specifiek voor mannen en vrouwen met een relatie zijn opgezet.
Hieronder in het kort wat meer informatie over deze dating sites gericht op vreemdgaan.

De bekendste: Second Love

De meest bekende datingsite op het gebied van vreemdgaan en dating in Nederland is Second Love. Bij deze grote en heel bekende datingsite voor mannen en vrouwen met een relatie draait helemaal om flirten en vreemdgaan. 

De inspiratie: Victoria Milan

Maar wist je dat Second Love gebaseerd is op het in Nederland minder bekende Victoria Milan? Het ooit in Noorwegen gestart Victoria Milan was de eerste bekende datingsite die zich op overspel, vreemdgaan en getrouwde vrouwen en mannen durfde te richten. 

Inmiddels is Victoria Milan ook in Nederland en België actief met een op Nederland en België gerichte Victoria Milan NL / BE datingsite waarop heel veel mannen en vrouwen met een relatie actief aan dating doen en vreemdgaan.

De grootste: Ashley Madison

Een ander grote internationale datingsite voor vreemdgaan door vrouwen en mannen die in Nederland en België actief is is Ashley Madison. Wereldwijd is Ashley Madison de grootste datingsite voor vreemdgaan, en via hun Nederlandse en Belgische datingsite komen vele avontuurtjes tot stand. 

In het geheim flirten (en daten)

Maar ook nationaal gebied zijn er meer goede datingsites die zich richten op flirten en vreemdgaan door getrouwde mannen een vrouwen, zoals SF Dating. Deze casual datingsite richtte zich onder de naam Secret Flirt aanvankelijk ook uitsluitend op mannen en vrouwen met een relatie, maar is nu wat breder actief. 

Wel is nog steeds een groot deel van de mannen en vrouwen op deze site gebonden. SF Dating onderscheidt zich van veel andere casual datingsites door zijn hoge vrouwvriendelijkheid en een strenge controle op misbruik en misleiding. Ook is deze casual datingsite heel professioneel opgezet, met bijvoorbeeld goede mogelijkheden om één op één te chatten en te flirten.Afbeelding: Second Love

Andere erotische dating sites voor een avontuurtje

Naast deze specifiek op vreemdgaan gerichte dating sites zijn er ook algemene datingsites die zich op het vinden van een seksdate of seksrelatie richten. Op deze datingsites zijn zowel singles, swingers (stelletjes die samen daten) als gebonden vrouwen en mannen actief. 

Het nadeel van deze datingsites voor een overspelige man of overspelige vrouw is dat niet iedereen op deze sites gediend is van een man of vrouw die overspel pleegt. Als getrouwde man of getrouwde vrouw krijg je daarom daar nogal eens de deksel op de neus.

Maar dat hoeft niet altijd te gebeuren omdat je bij deze seksdating sites altijd kunt zoeken naar getrouwde vrouwen of getrouwde vrouwen. Als getrouwde man kun je er dus gericht zoeken naar een getrouwde vrouw (en omgekeerd).

Waarom gaan mannen en vrouwen vreemd?

Het merendeel van de mensen die zich op het datingpad begeven zijn single, maar ook een heel groot gedeelte is gebonden. Deze vrouwen en mannen zoeken dan ook geen levenspartner, maar aandacht, spanning, avontuur en misschien wel een geheime liefde voor er bij. Hier kijken we naar deze geheime dating.

Waarom doen mensen aan overspel? Wat zijn hun ervaringen?

Het aantal inschrijvingen op de bovenstaande datingsites gericht op vreemdgaan is enorm. Bij deze sites zijn honderdduizenden Nederlandse vrouwen en mannen ingeschreven.


Allemaal met als doel via deze sites een leuke man of vrouw te ontmoeten voor een spannend contact. De redenen daarvoor kunnen heel divers zijn.


Vreemdgaan om te ontsnappen uit de sleur

Meestal komt het er op neer dat de relatie in een sleur geraakt is. De partner kan niet meer opwinden, of het stel leeft als broer en zus naast elkaar. 

Vaak is de relatie nog wel dusdanig gezellig dat men helemaal niet uit elkaar wil. Of de relatie is wel slecht, maar factoren als kinderen, het geloof of (steeds vaker) de hypotheek houden een scheiding tegen.

Vreemdgaan brengt dan de seksuele spanning in het leven terug. Dit overspel kan in het geheim plaatsvinden, maar (als er praktische redenen zijn om niet te scheiden) ook met wederzijdse goedkeuring. Al kun je het in het laatste geval eigenlijk geen vreemdgaan meer noemen.

Vreemdgaan om aandacht en om je begeerd te voelen

Maar het kan ook zijn dat bijvoorbeeld een vrouw zich weer aantrekkelijk wil voelen en weer in het middelpunt van de aandacht van een man wil staan. Geheime dating is dan de voor de hand liggende oplossing.

Dit is dus een andere reden voor vreemdgaan dan het gebrek aan seks en erotische aantrekkingskracht. In dit geval gaan het vooral om aandacht, complimentjes en zelfvertrouwen.

Vreemdgaan uit lust

Het kan natuurlijk ook gewoon de lust zijn om vreemd te gaan. Het verlangen om eens met iemand anders dan de eigen partner het bed te delen, te experimenteren met vormen van seks die de partner niet wil of de prikkel van de jacht naar een aantrekkelijke vrouw of man.

De reden voor vreemdgaan hoeft dan niet te zijn dat men "thuis te kort komt". Maar de man of vrouw zoekt via dating gewoon naar spanning, opwinding en goede seks.

Vreemdgaan uit liefde

Maar het gaat bij vreemdgaan lang niet altijd alleen op platte seks. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je een relatie hebt maar toch verliefd wordt op een ander persoon. En dat die liefde uiteindelijk leidt tot een seksueel contact. 

Dat verliefd worden kan gebeuren op het werk, bij de sportclub, op de buurvrouw, maar ook op de chatbox van een datingsite. Want misschien kwam je daar alleen om wat te flirten, maar werd je vervolgens verliefd.

Vreemdgaan met het eigen geslacht

En dan zijn er nog de mannen en vrouwen die gedurende hun relatie merken dat ze zich aangetrokken voelen tot iemand van het eigen geslacht. En mannen en vrouwen die deze gevoelens al hadden maar desondanks zijn getrouwd.

Ook dit is een veel voorkomende reden voor vreemdgaan. Veel gerouwde vrouwen en mannen hebben bi of gay gevoelens. Soms onderdrukken ze deze, maar vaak ook leiden ze op een gegeven moment tot vreemdgaan. Voor mannen leidt dit soms tot sekscontacten op een parkeerplaats, maar contact maken op een daarvoor geschikte datingsite is een stuk veiliger.

Ervaringen met vreemdgaan

Evenals de redenen van geheime dating heel divers kunnen zijn, zo zijn de ervaringen dat ook. Bij sommige vrouwen en mannen komt het er uiteindelijk niet van. Het stopt bij het flirten.

Bijvoorbeeld omdat ze het, als het puntje bij paaltje komt toch niet aandurven. Het leggen van online contacten is dan spannend en opwindend, maar een echte date is gevoelsmatig toch een stapje te ver. 

En natuurlijk zijn er ook ervaringen waarbij de uiteindelijke date toch wat tegenvalt.

Maar opvallend veel vrouwen en mannen die via zo'n datingsite een geheime date hebben zijn positief. In opmerkelijk veel gevallen gaat zelfs hun relatie er op vooruit, omdat de "vreemdgaander" zich weer levenslustig en aantrekkelijk voelt.

Zie ook:


Onderwerp:
Dankzij erotische datingsites is het tegenwoordig wel heel makkelijk om kennis te maken met een man of vrouw om daarmee vreemd te gaan. Met Second Love, SF Dating, Victoria Milan en Ashley Madison zijn er zelfs meerdere erotische dating sites die zich in de eerste plaats op vreemdgaan en overspel richten, met optimale privacy en andere voorzieningen om getrouwde vrouwen en getrouwde mannen voor een date met elkaar in contact te brengen.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. ik juich vreemdgaan niet toe, maar het is goed dat er aparte dating sites voor vreemdgaan zijn. Op andere dating sites, ook die op seksafspraakjes gericht zijn, zit je niet te wachten op overspelige types. Helaas wemelt het ook daar van de stiekem getrouwde personen die vreemd willen gaan. Als deze nu allemaal naar Second Love en dat soort sites gaan heb je er op de andere dating sites geen last van die mensen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Liever dat getrouwde mannen en getrouwde vrouwen het op Second Love met elkaar doen dan dat ze stiekem op andere sites gaan daten waar ze niet vertellen dat ze getrouwd zijn. Op Second Love weet je wel waar je aan toe ben.Overigens praat ik vreemdgaan daar niet mee goed.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.