Vrouw zoekt vrouw

Dating tips en de beste datingsites voor vrouwen die een vrouw willen daten. Zowel lesbische dating als bi dating vrouwen en dating voor vrouwen die seks met een vrouw willen beleven.

vrouw zoekt vrouw date

Bij daten gaat lang niet altijd om een date tussen een man en een vrouw. Heel vaak zoekt men iemand van hetzelfde geslacht op een datingsite. Bijvoorbeeld vrouw zoekt vrouw. Een vrouw kan via dating sites of apps contact zoeker voor een relatie, een vriendschap of alleen voor een spannende date. 

De mogelijkheden daartoe zijn tegenwoordig heel groot. Hier de beste datingsites voor vrouwen die vrouwen zoeken.

Vrouw zoekt vrouw op Girls Dating

Een grote site in Nederland op het gebied van Vrouw zoekt Vrouw  dating is Girls Dating. Deze eerlijke datingsite van Safe Dating Network is helemaal gericht op vrouwen die contact met vrouwen zoeken. Dat kan voor een relatie zijn, maar ook voor een erotische vriendschap of een vrijbijvend afspraakje.

De mogelijkheden die de site biedt om deze contacten tussen vrouwen te leggen  zijn heel groot. Er kunnen via deze contactsite niet alleen berichtjes gestuurd worden, maar Girls Dating biedt ook veel mogelijkheden om te chatten. 

Je kunt zelfs een chatconversatie voeren als iemand niet online is. De chatfunctie van Gils Dating is te vergelijken met een app als Whatsapp (aar dan volledig anoniem). De chatbox kan ieder moment worden opgeroepen. Dit werkt veel plezieriger dan allemaal losse berichten naar elkaar sturen, zoals gebruikelijk.

Ook biedt de datingsite voor vrouwen Girls Dating veel zoekmogelijkheden. Op deze datingsite voor vrouwen zijn veel lesbiennes, bi-vrouwen en bi-nieuwsgierige vrouwen aanwezig.
Vrouw zoekt vrouw op BiLove

Ook BiLove ticht zich helemaal op de doelgroep Vrouw zoekt Vrouw. De nadruk ligt hier (zoals de naam al aangeeft) meer op bi seksuele contacten. Maar ook lesbische vrouwen zijn op deze datingsite volop te vinden. 

Wil je alleen bi vrouwen daten? Of juist alleen lesbische vrouwen? Dat kun je bij je voorkeuren aangeven.

Veel bi nieuwsgierige vrouwen
Omdat BiLove zich in eerste instantie op bi seksuele contacten richt zijn er op deze dating site nogal wat vrouwen actief die zelf thuis een man hebben zitten, maar die graag met een andere vrouw willen experimenteren. 

Dat bischierig (bicurieus) is echt een trend aan het worden onder hetero vrouwen. Dat merk je ook aan de populariteit voor deze contactsite voor bi seksuele en bi nieuwsgierige vrouwen. Het aantal op deze datingsite actieve vrouwen neemt met de dag toe.

Ook voor een serieuze relatie of vriendschap
Veel vrouwen op BiLove willen dus proberen en experimenten, maar dat neemt niet weg dat er ook veel lesbische of overtuigd biseksuele vrouwen zijn die op BiLove een serieuze relatie zoeken en vinden. 

Je kunt op deze datingsite voor vrouwen die vrouwen zoeken goed aangeven wat je zoekt en zodoende een leuke vrouw vinden die daarbij aansluit. Of dat nu een vrouw voor een relatie, een vrouw voor een erotische vriendschap of een voor éénmalig pleziertje is.
Vrouw zoekt vrouw op Ondeugend Daten

De erotische contactsite Ondeugend Daten is geen dating site uitsluitend voor vrouwen. Ook is deze website meer op seks gericht dan bovenstaande twee dating sites. 

Een minder geschikte contactsite voor het vinden van een serieuze relatie dus, maar voor seksafspraakjes tussen vrouwen wordt Ondeugend Daten veelvuldig gebruikt. 

En op Ondeugend Daten kun je niet alleen terecht voor de vrouw zoekt vrouw dates, maar ook voor biseksuele contacten tussen vrouwen van stellen (V/V tijdens partnerruil) en voor erotische contacten tussen stellen een een bi vrouw (trio).

Op Ondeugend Daten zijn zeer veel stellen actief met biseksuele of bi nieuwsgierige vrouwen. Ondeugend biedt vrouwen en stellen veel goede mogelijkheden voor het leggen van contacten. Zowel via berichten als via chats.

Ook voor vrouw / vrouw contacten is Ondeugend Daten geschikt. Maar vooral stellen met een bi seksuele of bi nieuwsgierige vrouw hebben veel succes op deze erotische dating site.

Bi nieuwsgierige vrouw zoekt vrouw

Naast de lesbische vrouwen die een leuke vrouw zoeken zijn er ook opvallend veel hetero vrouwen op zoek naar een date met een vrouw. Dat is minder opvallend als je nagaat dat een onderzoek van een Amerikaanse universiteit heeft aangetoond dat maarliefst 60% (dus meer dan de helft) van de vrouwen zich seksueel tot andere vrouwen aangetrokken voelt.

Veel vrouwen doen daar verder niets mee, maar steeds vaker geven vrouwen aan hun nieuwsgierigheid toe om seks met een vrouw te hebben. Dat kan zijn door te zoenen met een vrouw, maar ook door uitgebreid met een andere vrouw naar bed te gaan en seks te hebben.

Op vrouwen gerichte datingsites als het bovengenoemde BiLove maken het leggen van contacten tussen deze bi nieuwsgierige vrouwen erg makkelijk en laagdrempelig. Zonder al te veel moeite kunnen bi nieuwsgierige vrouwen die vrouwen zoeken met elkaar in contact komen en samen met de damesliefde experimenteren. Al dan niet met medeweten van hun eventuele vriend of man.

Lesbisch, bi nieuwsgierig of bi seksueel

Op de vrouw zoekt vrouw dating sites kom je alle soorten vrouwen tegen. Vrouwen van alle leeftijden, single vrouwen en getrouwde vrouwen, maar ook vrouwen met verschillende voorkeuren op seksueel gebied. Zonder dat we deze vrouwen in hokjes willen indelen willen we hier toch even de verschillen noemen tussen lesbische vrouwen, bi nieuwsgierige vrouwen en bi seksuele vrouwen.

Lesbische vrouwen (gay vrouwen) vallen alleen op vrouwen, en zoeken dus via bovenstaande datingsites alleen vrouwen. Dat kan een vrouw voor een seksueel avontuurtje of seksuele relatie, maar ook voor een vaste relatie zoals een huwelijk tussen twee dames.

De bi nieuwsgierige vrouw (bi curious vrouw) noemde we hier boven al. Deze vrouw valt op mannen maar is ook nieuwsgierig hoe het is om met seks met een vrouw te experimenteren. De bi nieuwsgierige vrouw gebruikt de bovenstaande datingsites voor vrouw zoekt vrouw contacten om in contact te komen met een vrouw die haar deze ervaring kan geven. 

Bij de bi seksuele vrouw kan het verder dan alleen een sekscontact,. De bi seksuele vrouw valt zowel op mannen als vrouwen, en kan dus ook verliefd worden op een vrouw. Bi seksuele vrouwen kunnen via bovenstaande vrouw zoekt vrouw dating sites om zoek zijn naar zowel een relatie als alleen een sekscontact. Een bi vrouw kan daarnaast nog een vaste relatie hebben, met een man of een vrouw.

De grenzen zijn hierbij niet altijd scherp. Zo kan een bi vrouw meer interesse in mannen dan in vrouwen hebben, maar ook meer interesse in een vrouw dan in een man. Als de vrouw helemaal geen verschil maakt tussen mannen en vrouwen spreekt men ook wel over een pan seksuele vrouw.


Zie ook:

Kijk voor meer informatie over dit onderwerp en aanverwante onderwerpen ook eens bij de onderstaande artikelen:
Hier kijken we naar de beste dating sites voor vrouw zoekt vrouw dating. Zowel voor lesbische dating (dates tussen lesbische vrouwen) als bi vrouwen dating en dating voor bi nieuwsgierige vrouwen en dating voor koppels waarvan de vrouw bi nieuwsgierig is. Via deze datingsites kom je in contact met de leukste lesbische vrouwen, bi vrouwen en bischierige vrouwen.

1 opmerking:

 1. Zo fijn dat je je tegenwoordig als vrouw niet meer in een hetero of lesbisch hokje hoeft te laten stoppen.
  Ik ben een getrouwde vrouw met een leuke vent waar ik zielsveel van hou. Op seks gebied kom ik bij hem niets te kort en we genieten er samen met volle teugen van. Maar al vanaf mijn pubertijd vind ik ook vrouwen razend aantrekkelijk, en niet alleen aantrekkelijk, maar ook opwindend. Omdat ik ook (veel) van mannen hou dacht ik dat er ik er niets mee kon.
  Toen mijn man voorstelde om eens een parenclub te bezoeken had ik aanvankelijk weinig met dat idee. Ik hoefde hem niet zo nodig voor aan avondje in te ruilen voor een andere man. Maar mijn nieuwsgierigheid (en ook een beetje mijn geilheid) won het en we gingen eens op zoek naar een club.
  Daar ging een wereld voor me open, we spraken er een leuk stel met bi vrouw waarmee het erg klikte. Helaas voor de mannen kwamen ze er wat bekaaid af. Ik had de hele avond met de vrouw spetterende ongelofelijk geile seks.
  Daarna was ik echt los. Er volgende veel dates met stelletjes waarvan de vrouw bi was. Single bi vrouwen 'scoren' bleek een moeilijk verhaal, maar stellen waarvan de vrouw bi is zijn via de swingers dating sites makkelijk de vinden.
  Onze dates draaien daarbij wel erg om het VV sekscontact. Mijn man voelde zich daarom wel eens wat achtergesteld. Het ging vooral om de VV seks en de mannen mochten daarna nog even in ons klaarkomen, maar hadden wel een achtergestelde positie.
  Daarom hebben mijn man en ik besloten om ons op seksdating gebied vrij te laten. Hij mag op hetero seksdating sites zijn chickies scoren zolang ik er maar van weet en hij zijn kwakkie buiten de deur laat vliegen.
  Ik date tegenwoordig op Bi Love waar ik met gelijkgestemde vrouwen date. Zowel getrouwd (en bi) en single (en bi of lesbisch). Ik heb daar inmiddels leuke vriendschappen opgebouwd met leuke vriendinnen waarmee ik meer doe dan shoppen en wijnen alleen.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.

© Dating 2024.

Artikel geschreven door Onze Redactie.


Tips - Onderwerpen - Reviews - Sitemap


Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates


Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.