Vrouw zoekt vrouw

Dating tips en de beste datingsites voor vrouwen die een vrouw willen daten. Zowel lesbische dating als bi dating vrouwen en dating voor vrouwen die wel eens seks met een vrouw willen beleven.

vrouw zoekt vrouw date

Bij daten gaat lang niet altijd om een date tussen een man en een vrouw. Heel vaak zoekt men iemand van hetzelfde geslacht op een datingsite. Zo zoekt bijvoorbeeld menig vrouw een vrouw. Het kan daarbij gaan om een relatie of een vriendschap maar ook alleen om een spannende date. 

De mogelijkheden voor vrouwen die vrouwen zoeken zijn tegenwoordig online heel groot. Daar zijn diverse geschikte datingsites voor. Hier heb ik een overzicht van de beste datingsites voor vrouwen die vrouwen zoeken.

Vrouw zoekt vrouw op Girls G Dating

Een grote site in Nederland op het gebied van Vrouw zoekt Vrouw dating is de gespecialiseerde site Girls G Dating. Deze eerlijke datingsite van Safe Dating Network is helemaal gericht op vrouwen die contact met andere vrouwen zoeken. Dat kan voor een relatie zijn, maar ook voor een erotische vriendschap of een vrijblijvend afspraakje.

De mogelijkheden die de site biedt om deze contacten tussen vrouwen te leggen  zijn heel groot. Er kunnen via deze contactsite niet alleen berichtjes gestuurd worden, maar Girls G Dating biedt ook veel mogelijkheden om te chatten. 

Je kunt zelfs een chatconversatie voeren als iemand niet online is. De chatfunctie van Gils G Dating is te vergelijken met een app als Whatsapp (aar dan volledig anoniem). De chatbox kan ieder moment worden opgeroepen. Dit werkt veel plezieriger dan allemaal losse berichten naar elkaar sturen, zoals gebruikelijk.

Ook biedt de datingsite voor vrouwen Girls G Dating veel zoekmogelijkheden. Op deze datingsite voor vrouwen zijn veel lesbiennes, bi-vrouwen en bi-nieuwsgierige vrouwen aanwezig. Als je als vrouw een date met een vrouw zoekt adviseer ik je om Girls G Dating eens te proberen.
Vrouw zoekt vrouw op BiLove

Een andere tip die ik voor je heb is BiLove. Ook BiLove richt zich helemaal op de vrouw zoekt vrouw doelgroep. De nadruk ligt hier echter (zoals de naam al aangeeft) meer op bi seksuele contacten. Maar dat neemt niet weg dat ook lesbische vrouwen op deze datingsite volop te vinden zijn.

Wil je alleen bi vrouwen daten? Of juist alleen lesbische vrouwen? Dat kun je bij de voorkeuren op BiLove aangeven. Zo kun je als vrouw altijd een geschikte date vinden.

Veel bi nieuwsgierige vrouwen
Omdat BiLove zich in eerste instantie op bi seksuele contacten richt zijn er op deze dating site nogal wat hetero vrouwen actief die zelf thuis een man hebben zitten, maar die graag eens met seks met een andere vrouw willen experimenteren. 

Dat bischierig (bicurieus) is echt een trend aan het worden onder hetero vrouwen. Dat merk je ook aan de populariteit voor deze contactsite voor bi seksuele en bi nieuwsgierige vrouwen. Het aantal op deze datingsite actieve vrouwen neemt met de dag toe. 

Ook voor een serieuze relatie of vriendschap
Veel vrouwen op BiLove willen dus proberen en experimenten, maar dat neemt niet weg dat er ook veel lesbische of overtuigd biseksuele vrouwen zijn die op BiLove een serieuze relatie zoeken en vinden. 

Je kunt op deze datingsite voor vrouwen die vrouwen zoeken goed aangeven wat je zoekt en zodoende een leuke vrouw vinden die daarbij aansluit. Of dat nu een vrouw voor een relatie, een vrouw voor een erotische vriendschap of een voor éénmalig pleziertje is.

Als je als vrouw nieuwsgierig bent naar seks met een vrouw kan ik de deze datingsite echt aanraden. Maar ook ervaren bi seksuele vrouwen en lesbiennes 
Vrouw zoekt vrouw op Ondeugend Daten

BiLove en Girls G Dating zijn helemaal op vrouw zoekt vrouw contacten gericht. Maar de derde site die ik kan aanbevelen is meer algemeen van opzet. De erotische contactsite Ondeugend Daten is geen dating site uitsluitend voor vrouwen. Ook is deze website meer op seks gericht dan bovenstaande twee dating sites. 

Ondeugend Daten is daarom een minder geschikte contactsite voor het vinden van een serieuze relatie tussen twee vrouwen, maar voor seksafspraakjes tussen vrouwen wordt Ondeugend Daten wel veelvuldig gebruikt. 

En op Ondeugend Daten kun je niet alleen terecht voor de vrouw zoekt vrouw dates, maar ook voor biseksuele contacten tussen vrouwen van stellen (V/V tijdens partnerruil) en voor erotische contacten tussen stellen een een bi vrouw (trio).

Op Ondeugend Daten zijn zeer veel stellen actief met biseksuele of bi nieuwsgierige vrouwen. Ondeugend Daten biedt vrouwen en stellen veel goede mogelijkheden voor het leggen van contacten. Zowel via berichten als via chats.

Ook voor vrouw / vrouw contacten is Ondeugend Daten geschikt. Maar vooral stellen met een bi seksuele of bi nieuwsgierige vrouw hebben veel succes op deze erotische dating site. Als je als bi vrouw een date met een koppel wil of als stel een bi vrouw wil daten kan ik Ondeugend Daten aanraden.

Bi nieuwsgierige vrouw zoekt vrouw

Naast de lesbische vrouwen die een leuke vrouw zoeken zijn er ook opvallend veel hetero vrouwen op zoek naar een date met een vrouw. Dat is echter niet zo vreemd als je nagaat dat een onderzoek van een Amerikaanse universiteit heeft aangetoond dat maar liefst 60% (dus meer dan de helft) van de vrouwen zich seksueel tot andere vrouwen aangetrokken voelt.

De meeste vrouwen doen niet met deze bi gevoelens, maar steeds vaker geven vrouwen toe aan hun nieuwsgierigheid om seks met een vrouw te hebben. Dat kan zijn door alleen te zoenen met een vrouw, maar ook door uitgebreid met een andere vrouw naar bed te gaan en samen seks te hebben.

Op vrouwen gerichte datingsites als het bovengenoemde BiLove maken het leggen van contacten tussen deze bi nieuwsgierige vrouwen erg makkelijk en laagdrempelig. Zonder al te veel moeite kunnen bi nieuwsgierige vrouwen die vrouwen zoeken met elkaar in contact komen en samen met de damesliefde experimenteren. Al dan niet met medeweten van hun eventuele vriend of man.

Lesbisch, bi nieuwsgierig of bi seksueel

Op de vrouw zoekt vrouw dating sites kom je alle soorten vrouwen tegen. Vrouwen van alle leeftijden, single vrouwen en getrouwde vrouwen, maar ook vrouwen met verschillende voorkeuren op seksueel gebied. Zonder dat we deze vrouwen in hokjes willen indelen willen we hier toch even de verschillen noemen tussen lesbische vrouwen, bi nieuwsgierige vrouwen en bi seksuele vrouwen.

Lesbische vrouwen (gay vrouwen) vallen alleen op vrouwen, en zoeken dus via bovenstaande datingsites alleen vrouwen. Dat kan een vrouw voor een seksueel avontuurtje of seksuele relatie, maar ook voor een vaste relatie zoals een huwelijk tussen twee dames.

De bi nieuwsgierige vrouw (bi curious vrouw) noemde ik hier boven al. Deze vrouw valt op mannen maar is ook nieuwsgierig hoe het is om met seks met een vrouw te experimenteren. De bi nieuwsgierige vrouw gebruikt de bovenstaande datingsites voor vrouw zoekt vrouw contacten om in contact te komen met een vrouw die haar deze ervaring kan geven. 

Bij de bi seksuele vrouw kan het verder dan alleen een sekscontact,. De bi seksuele vrouw valt zowel op mannen als vrouwen, en kan dus ook verliefd worden op een vrouw. Bi seksuele vrouwen kunnen via bovenstaande vrouw zoekt vrouw dating sites om zoek zijn naar zowel een relatie als alleen een sekscontact. Een bi vrouw kan daarnaast nog een vaste relatie hebben, met een man of een vrouw.

De grenzen zijn hierbij niet altijd scherp. Zo kan een bi vrouw meer interesse in mannen dan in vrouwen hebben, maar ook meer interesse in een vrouw dan in een man. Als de vrouw helemaal geen verschil maakt tussen mannen en vrouwen spreekt men ook wel over een pan seksuele vrouw.


Zie ook:

Kijk voor meer informatie over dit onderwerp en aanverwante onderwerpen ook eens bij de onderstaande artikelen die ik over dit onderwerp geschreven heb.
Hier kijken we naar de beste dating sites voor vrouw zoekt vrouw dating. Zowel voor lesbische dating (dates tussen lesbische vrouwen) als bi vrouwen dating en dating voor bi nieuwsgierige vrouwen en dating voor koppels waarvan de vrouw bi nieuwsgierig is. Via deze datingsites kom je in contact met de leukste lesbische vrouwen, bi vrouwen en bischierige vrouwen.

Een reactie posten

4 Reacties

 1. Zo fijn dat je je tegenwoordig als vrouw niet meer in een hetero of lesbisch hokje hoeft te laten stoppen.
  Ik ben een getrouwde vrouw met een leuke vent waar ik zielsveel van hou. Op seks gebied kom ik bij hem niets te kort en we genieten er samen met volle teugen van. Maar al vanaf mijn pubertijd vind ik ook vrouwen razend aantrekkelijk, en niet alleen aantrekkelijk, maar ook opwindend. Omdat ik ook (veel) van mannen hou dacht ik dat er ik er niets mee kon.
  Toen mijn man voorstelde om eens een parenclub te bezoeken had ik aanvankelijk weinig met dat idee. Ik hoefde hem niet zo nodig voor aan avondje in te ruilen voor een andere man. Maar mijn nieuwsgierigheid (en ook een beetje mijn geilheid) won het en we gingen eens op zoek naar een club.
  Daar ging een wereld voor me open, we spraken er een leuk stel met bi vrouw waarmee het erg klikte. Helaas voor de mannen kwamen ze er wat bekaaid af. Ik had de hele avond met de vrouw spetterende ongelofelijk geile seks.
  Daarna was ik echt los. Er volgende veel dates met stelletjes waarvan de vrouw bi was. Single bi vrouwen 'scoren' bleek een moeilijk verhaal, maar stellen waarvan de vrouw bi is zijn via de swingers dating sites makkelijk de vinden.
  Onze dates draaien daarbij wel erg om het VV sekscontact. Mijn man voelde zich daarom wel eens wat achtergesteld. Het ging vooral om de VV seks en de mannen mochten daarna nog even in ons klaarkomen, maar hadden wel een achtergestelde positie.
  Daarom hebben mijn man en ik besloten om ons op seksdating gebied vrij te laten. Hij mag op hetero seksdating sites zijn chickies scoren zolang ik er maar van weet en hij zijn kwakkie buiten de deur laat vliegen.
  Ik date tegenwoordig op Bi Love waar ik met gelijkgestemde vrouwen date. Zowel getrouwd (en bi) en single (en bi of lesbisch). Ik heb daar inmiddels leuke vriendschappen opgebouwd met leuke vriendinnen waarmee ik meer doe dan shoppen en wijnen alleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Man of vrouw, ik vind het beide heerlijk. Ik had aanvankelijk altijd vriendjes voor seks, maar mijn ex vriend wijde me in de swingers wereld in. Er ging een wereld voor mij open. Seks stellen betekende seks met vrouwen en mannen. Bij de meeste swingende koppels staat de vrouw ook voor seks met de andere vrouw open, dus dat was genieten voor mij. Heerlijk seksen met de vrouw en op het moment suprime werd ik door de man van het andere stel genomen.

  Met mijn ex is het nu uit (daarom is hij ook ex). Maar ik date nog graag met stellen. Soms ook met een man (makkelijk) of met een vrouw (moeilijker). Ik vind het heerlijk dat ik zowel van seks met mannen en vrouwen hou. Sommige lesbo's vinden me daardoor minder leuk, maar ook met lesbische vrouwen heb ik mooie momenten beleeft en ga ik hopelijk ook nog veel beleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Binnenkort heb ik samen met mijn man een date met een stel dat we via een swingers site hebben leren kennen. De dame van het stel is net als ik heel nieuwsgierig hoe het is om een vrouw te beffen. We gaan dat dan beide meemaken. Ik verheug me er erg op.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bi nieuwsgierig aagje24 april 2024 om 13:19

  Ik heb altijd het idee dat mannen het geweldig vinden als hun vriendin of vrouw met hem een triootje met een vrouw willen hebben. Dus toen ik voor mijzelf duidelijk had dat ik het wel eens met een andere vrouw wilde proberen durfde ik het hem wel voor te stellen om een vrouw voor een trio date te zoeken. Maar dat pakte dus anders uit.

  Kennelijk heb ik de enige man in Nederland die niet met twee vrouwen naar bed wil want hij reageerde als door een wesp gestoken. Voor hem stond het gelijk aan dat ik hem zou vragen of ik met een man vreemd mocht gaan. Ik heb mijn bi nieuwsgierigheid dus maar even in de ijskast gezet. Aan de ene kant wil ik me wel voor een site als Bilove inschrijven, maar dat zou vreemdgaan zijn en bovendien denk ik dat hij er alert op is.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.