Redenen waarom heb je geen succes hebt op een datingsite

Iedereen kan dates krijgen op een datingsite. Maar veel mannen (en vrouwen) pakken het helemaal verkeerd aan. Geen schande! En het goede nieuws is, je kan het makkelijk veranderen.

waarom geen date krijgen?

Veel mannen die ingeschreven zijn op een datingsite komen nooit tot een date. Sterker nog, niemand reageert op hun profiel. Vaak krijgen de vrouwen op de datingsite daarvan de schuld. Ze zijn ongeïnteresseerd en niet in voor een echte date.

Maar andere mannen hebben wel succes. En dat is heus niet omdat ze veel aantrekkelijker zijn. Waarom zij dan wel en jij niet? Ik geef je hier zes redenen waarom je mogelijk geen succes hebt op een datingsite, en ik vertel hoe je dat kunt verbeteren. Doe er je voordeel mee!


1. Je wacht teveel af

Je inschrijven op een datingsite, en dan met je armen over elkaar wachten tot er een leuke dame reageert is niet helemaal de juiste manier van daten. Je zal toch echt een beetje je best moeten doen. 

Dat betekent veel zoeken naar leuke vrouwen, en die mogelijke matches een leuk berichtje sturen.


Tip: Op de meeste datingsites kun je zien welke dames er recent ingeschreven zijn. Deze vrouwen hebben nog weinig contacten opgedaan en zijn ook het meest vastbesloten om te daten. Stuur deze dames of meisjes eens een leuk bericht.

2. Je bent niet op een geschikte datingsite ingeschreven

Soms ben je ook gewoon in de verkeerde omgeving bezig met het zoeken naar een date. Er zijn veel verschillende datingsites. Er zijn specifieke datingsites voor 50 plussers met weinig haar en een buikje, voor slimme nerds, voor dikke mensen, en zelfs voor mannen die al een vrouw op de bank hebben zitten. Er zijn aparte datingsites singles met kinderen, ondeugende stellen en heel veel meer.

Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van al deze contactsites, tenminste.. voor zover het goede en eerlijke datingsites zijn, want dat is een must!



Tip: Je zal merken dat je op de ene datingsite veel makkelijker contact maakt dan op een andere datingsite. Dit kan per persoon sterk verschillen. Het is daarom aan te raden je voor diverse datingsites in te schrijven en je dan later te richten op de contactsites waar je succes hebt.

3. Je berichtje deugt niet

Maar wat als je geen antwoord krijgt op die berichtjes? Dat ligt niet aan jou, maar op die berichtjes die je stuurt. Een hele geruststelling, want aan dat berichtje kun je makkelijk wat doen.

Een goed bericht wekt nieuwsgierigheid op en vraagt (letterlijk en figuurlijk) op een reactie. Hieronder geef ik tips hoe je een bericht schrijf waarmee je wel scoort.


Tip: Een bericht op een datingsite mag nooit de indruk wekken een standaard berichtje te zijn. Verwerk altijd wat persoonlijke gegevens uit de profiel van degene die je mailt in je bericht. Ook al is het verder een standaard tekstje.



4. Je profieltekst deugt niet

Hetzelfde geldt voor de profieltekst. Als een berichtje nieuwsgierigheid opwekt gaat de dame in kwestie op je profiel kijken, en ook jouw dating profiel moet haar nieuwsgierigheid opwekken en voor haar een trigger zijn om te reageren.

Ook voor het maken van een datingsite profiel dat bezoekers uitnodigt om te reageren heb ik tips voor je.



Tip: Je kan een profieltekst kort en bondig houden, maar een paar alinea's waarin je op een originele manier wat persoonlijke informatie vrij geeft is wel noodzakelijk om reacties te krijgen. Een profiel van 1 of 2 zinnen maakt je kansloos.

5. Je foto deugt niet

Niet jij, maar je foto deugt niet. Bij een leuk profiel hoort een leuke foto. Geen foto? Dan kun je het helemaal wel schudden. De vrouwen willen wel weten wie ze "aan de lijn" hebben. 

Minimaal één foto plaatsen dus, ook al zie je er niet uit als een fotomodel. Schat je je uiterlijk beneden gemiddeld in? Zoek het dan in de kunstige foto's. Een deel van je gezicht bijvoorbeeld, een deel waar je tevreden over bent. Een oog, je mond.

Voor foto, profiel en berichttekst geldt, doe er je best voor. Dat is meestal wel zichtbaar, en vrouwen hebben graag dat er een beetje moeite gedaan wordt. Lees hieronder mijn foto tips.



Tip: Onderzoek heeft uitgewezen dat je het meest succes hebt als je meerdere foto's plaatst. Maar dan wel meerderefoto's die verschillende kanten (figuurlijk) van je tonen. Bijvoorbeeld netjes, vrolijk en sportief.

 

6. Je spelvauten

Veel vrouwen vinde het beizonder vervelent een tekst te leezen die vol met spelvauten staat. 

Ook kromme zinnen zijn uit de boze. Het is verbazend om te zien hoe profielteksten soms maandenlang met enorme spelfouten zichtbaar zijn. 

Sorry heren, dat komt niet alleen ongeïnteresseerd, maar ook bijzonder dom over. En dan afvragen waarom er niemand reageert. 


Tip: Controleer zowel je profiel als alle berichten die je stuurt nauwkeurig op spelfouten en kromme zinnen.

 
Hier vind je nog veel meer tips voor succesvol daten.


Zie ook:


Onderwerpen:
Succesvol daten kan iedereen. Dat begint al met het makkelijk "scoren" van een date. Heb je moeite om een date te krijgen? Reageert er niemand op je profiel? Krijg je nooit een antwoord of alleen afwijzingen en bitcherige antwoorden? Dan doe je het ergens verkeerd. Dat geeft niets, want dan kun je het ook goed doen. Lees mijn bovenstaande tips die er voor zorgen dat je wel een date kunt krijgen via een datingsite.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Ook doorzettingsvermogen is belangrijk om een date te krijgen. Vaak lukt het in het begin nog niet. Het daten op een datingsite moet je ook leren. Na een tijdje leer je hoe je een vrouw (of man) moet benaderen en hoe je op een bericht moet reageren. Je wordt er meer bedreven in en dan zal je merken dat het krijgen van een date steeds makkelijker gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tip van Beppie: Richt je op 1 persoon als je wilt daten, en ga niet zoveel mogelijk mensen aanschrijven en zoveel mogelijk contacten proberen te onderhouden. Dan verdeel je je aandacht veel te veel en bouw je met niemand een leuk contact op. Het gevolg is dan dat het met niemand wat wordt en je ondanks al die contacten geen date krijgt. Je kan je veel beter op 1 persoon concentreren. Mocht die man of vrouw het dan toch niet zijn, dan kun je altijd nog door naar een volgende.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.