Wapdate. Wat is wapdating en hoe kom je aan wapdates?

Hier heb ik aandacht voor de wapdate. Wat is een wapdate precies? Wie doen aan wapdates en hoe kom je aan een wapdate?Wat is een wapdate?

Een wapdate is een wat exotische benaming voor een sexdate waarbij beide partijen onder invloed zijn van drug. Dat klinkt heftig, maar meestal betreft het een lichte drug zoals een pilletje of wiet. 

De term wapdate is afgeleid van wappen wat op zijn beurt weer is afgeleid van helemaal wappie zijn of helemaal van de wap zijn.

Ook een seksdate in dronken toestand wordt wel eens wapdate genoemd, maar een echte wapdate vind plaats onder invloed van geestverruimende middelen als XTC, MDMA, canabis en poppers. Vaak zorgen deze middelen voor meer geilheid en voor het vervagen van grenzen wat een seksdate natuurlijk extra spannend maakt. 

Maar het wegvallen van remmingen is ook het gevaar bij een wapdate, mannen en vrouwen kunnen dingen dien waar ze achteraf spijt van hebben zoals onveilige seks en gefotografeerd en gefilmde seks (sexting).

Tip van de dating expert: Ga je op wapdate met een onbekende? Gebruik dan alleen je eigen middelen en middelen waarvan je weet hoe je er op reageert. Dit vermindert de kans dat je domme dingen doet waar je later erge spijt van krijgt.
Wappen en swingen

Hoewel ook een man en een vrouw samen een wapdate kunnen hebben vinden wapdates vooral in de swingers scene plaats waarbij twee stellen met elkaar daten om seks te hebben. De termen wappen en wapdate kom je dan ook vooral tegen op swingers forums en op websites voor swingers.

Omdat in parenclubs en swingerclubs drugs niet wordt toegestaan vinden de meeste wapdates plaats in de besloten omgeving van één van de stellen thuis. Dat het vooral stellen zijn  die aan wapdates doen maakt de risico's van een wapdate in ieder geval kleiner. De ene partner kan, indien nodig, de andere afremmen zolang deze zelf niet al te wap is.

Gebruik je geestverruimende middelen voor je naar een parenclub of swingerclub gaat, of dat nu pillen, andere drugs of drank is, dan loop je het risico dat je de toegang geweigerd wordt.
Hier vind je wapdates

Ik heb geen goede (en eerlijke) datingsites gevonden die specifiek op wapdates gericht zijn. Maar dat betekent absoluut niet dat je niet online een wapdate kunt vinden. Op de swinger datingsites kost het je weinig moeite om een wapdate te vinden, en ook op de andersoortige seksdating sites kun dit soort erotische dates wel vinden, vooral als je in je profiel laat merken dan je voor een geestverruimende seksdate in bent.


Zie ook:

Een reactie posten

2 Reacties

 1. Zowel mijn vriendin als ik zijn niet van de pilletjes. Toch vonden wij die ene keer dat wij een wapdate hadden heel bijzonder, en best lekker. Wij hadden afgesproken bij een ander stel thuis. De teksten en foto's die we daarvoor uitgewisseld hadden waren heel duidelijk. Die avond zouden we seks gaan hebben, en daarbij zouden we het niet tot onze eigen vriend/ vriendin beperkt houden.

  Mijn vriendin en ik zijn de swingers newbie status wel gepasseerd. Maar toch is het iedere keer weer spannend als we bij een voor ons onbekend koppel op de bank zitten en weten dat we even later seks met hen gaan hebben. We zijn iedere keer weer heel nerveus, in het begin dan.

  Of dat andere stel had dat door, of ze kikte gewoon op wapseks. Ik denk dat laatste In ieder geval boden ze ons een pilletje aan om rustig te worden. Tot mijn verbazing zei mijn vriendin geen nee. Ze giechelde alleen en keek mij aan. Als vanzelf kwam er toen een oke uit mijn mond.

  Dat wappen was best speciaal voor ons, die alleen in het verleden wat gerookt hadden. Rustig werden we er in ieder geval niet van. Wel supergeil. Alles was superlekker, en ik zat echt in een roes. Af en toe moest ik even kijken of ik in mijn vriendin zat of in het vrouwtje van het andere stel. Ik bleef gaan en mijn vriendin bleef komen.

  Het was super lekker, maar mijn vriendin en ik hebben wel afgesproken dat het bij dat ene experiment zou blijven. We waren niet onszelf en we zijn erg van het natuurlijk leven, zonder vage chemische rommel. De volgende keer houden we het weer bij een wijntje of biertje als je we met een ander leuk stel het bed in duiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het niet best als je stimulerende middelen nodig hebt om tot lekkere seks te komen. Ook zonder lust opwekkende middelen moet een date zo spannend zijn dat je remmingen steeds meer verliest. Lekker met 2, 3, 4 of meer personen de spanning opbouwen tot je je helemaal durft te laten gaan. Ik heb daar geen pilletje voor nodig.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.