Wat is breadcrumbing?

Breadcrumbing is een minder fijne dating ervaring van menig datende vrouw en man. Hier informatie over breadcrumbing bij dating.

Wat is breamcrumbing bij dating?

Breadcrumbing is een nare dating ervaring die helaas veel mannen en vrouwen die aan dating doen bekend zal voorkomen. Van breadcrumbing is sprake bij die ene leuke persoon op een dating app of dating site waarbij het telkens maar niet tot een date komt. En dat terwijl jullie dat zo graag willen.

Nou ja, jij dan!

Want jullie hebben al een paar keer over date afspraak gesproken, maar bij de ander gebeurt er altijd iets waardoor de date uiteindelijk geen doorgang kan vinden.

Als dit een paar keer gebeurt kun je er gerust van uitgaan dat er sprake is van breadcrumbing. En breadcrumbing is dan niet veel anders dan een trendy Engels woord voor aan het lijntje gehouden worden.

Waarom doet iemand aan breadcrumbing?

Maar waarom zou je iemand bij dating aan het lijntje houden? Het kan zijn dat iemand het wel kikken vindt om jou aan het lijntje te houden, maar vaak zijn de breadcrumbers zelf zielige personen die wel zouden willen daten, maar niet kunnen. 

In het gunstigste geval durft de breadcrumber niet, maar heel vaak ook is deze leuke single helemaal niet zo single als hij of zij doet voorkomen.

En dan heb je nog het schrikbeeld dat je te maken hebt met iemand die totaal iemand anders is dan hij of zij doet voorkomen. Bijvoorbeeld je chatvriendin die in werkelijkheid 20 jaar ouder is, of dat leuke meisje dat in werkelijkheid Berend heet.

Heb je een leuk contact met iemand via een datingsite of dating-app, maar lijkt het nooit tot een date te kunnen komen? Wees dan verstandig en ga elders broodkruimeltjes zoeken.


Onderwerp:
Breadcrumbing bij dating is niet veel anders dan iemand aan het lijntje houden. Iemand kan zo met je spelen, maar misschien wil hij of zij wel daten, maar is een date op de één of andere manier niet mogelijk. Hier kun je lezen wat de redenen van breadcrumbing kunnen zijn.

Een reactie posten

0 Reacties