Wat is breadcrumbing?

Breadcrumbing is een nare dating-ervaring die helaas veel daters bekend zal voorkomen. Van breadcrumbing is sprake bij die ene leuke persoon op een dating-app of datingsite waarbij het telkens maar niet tot een date komt. En dat terwijl jullie dat zo graag willen.

Nou ja, jij dan!

Want jullie hebben al een paar keer over daten gesproken, maar bij de ander gebeurt er altijd iets waardoor de date geen doorgang kan vinden.

Als dit een paar keer gebeurt kun je er gerust van uitgaan dat er sprake is van breadcrumbing. En breadcrumbing is dan niet veel anders dan een trendy Engels woord voor aan het lijntje gehouden worden.

Waarom doet iemand aan breadcrumbing?

Het kan zijn dat iemand het wel kikken vindt om jou aan het lijntje te houden, maar vaak zijn de breadcrumbers zelf zielige personen die wel zouden willen daten, maar niet kunnen. In het gunstigste geval durft de breadcrumber niet, maar heel vaak ook is deze leuke single helemaal niet zo single als hij of zij doet voorkomen.

En dan heb je nog het schrikbeeld dat je te maken hebt met iemand die totaal iemand anders is dan hij of zij doet voorkomen. Bijvoorbeeld je chatvriendin die in werkelijkheid 20 jaar ouder is, of dat leuke meisje dat in werkelijkheid Berend heet.

Heb je een leuk contact met iemand via een datingsite of dating-app, maar lijkt het nooit tot een date te kunnen komen? Wees dan verstandig en ga elders broodkruimeltjes zoeken.

Komt breadcrumbing je bekend voor? In de reactie na de break kun je je ervaringen met ons delen.
© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.