Wat is een sugardaddy? En hoe wordt je een suikeroom?

Hier kijk ik naar het fenomeen van de sugardaddy (het suikeroompje). Wat is een sugardaddy en hoe wordt je zelf zo'n suikeroom?


Wat is een sugardaddy?

Een sugardaddy is een succesvolle vaak wat oudere man die date met een jongere aantrekkelijke vrouw. Meestal is er daarbij sprake van een losse relatie. De vrouw in kwestie wordt sugarbabe genoemd. Een vrouwelijke sugardaddy noemt men een sugarmommy of in beter Nederland suikertante.

De sugardaddy verwent hierbij de vrouw met materiële en luxe zaken. Weekendjes weg, cadeaus, etentjes. soms betalen ze zelfs de kosten van een appartement of van de studie. De vrouw geeft daarvoor aandacht, schoonheid en vaak (maar niet altijd) ook seks terug.


Suikerarrangement
Hoe ontmoet een sugardaddy een sugarbabe?

Hoewel mooie vrouwen die zich door succesvolle mannen laten verwennen en onderhouden ouder zijn dan de wegen naar Rome is het fenomeen sugardaddy / sugarbabe de laatste jaren sterk in opmars. Dit komt omdat het voor beide partijen heel makkelijk is om zich via een datingsite te leren kennen. Er zijn zelfs speciale datingsites voor sugardating.

Hier kunnen zowel wannabee sugardaddies als wannabee sugarbabes een profiel aanmaken. Vervolgens kunnen ze elkaar vinden en leren kennen zoals op iedere datingsite.Via zoekvelden kan de sugardaddy op zoek naar een "geschikte" sugarbabe en omgekeerd.
Wie zijn deze sugardaddies en sugarbabes?

Een suikeroom was vroeger een vriendelijk familielid dat je af en toe hielp je rekeningen te betalen. Tegenwoordig bedoelt men met een suikeroom echter vaker een succesvolle man die mooie jonge vrouwen met mooie cadeaus en luxe uitjes om de vinger windt en (vaak) in seks terug betaald wordt.

De sugardaddy is meestal een succesvol en financieel onafhankelijk. Hij kan zich een sugarbabe veroorloven. Het kan een gehuwde man zijn die een sugarbabe zoekt voor geheime rendez-vous, maar ook een single man die de aanwezigheid van een mooie jongere vrouw op prijs stelt, en eventueel graag gezien wil worden met deze mooie dame aan zijn zijde.

De sugarbabe is een aantrekkelijke, vaak jongere, vrouw met goede sociale vaardigheden en een goede intelligentie. De sugarbabe moet haar daddy immers ook intelectueel wat kunnen bieden, en de sugardaddy wil graag met haar pronken. Sugarbabes zijn vaak studentes. Een sugardaddy kan zo'n studente de luxe bieden die zelf als student niet kan betalen.Sugardaddies en sugarbabies steeds meer geaccepteerd

Steeds meer aantrekkelijke jonge vrouwen komen er voor uit een suikeroom te hebben. En steeds meer suikerooms pronken met hun veroveringen. De sugar daddy's en hun jonge vriendinnen raken steeds meer geaccepteerd. En waarom ook niet, zijn de meeste topvoetballers ook niet met sugar daddy's te vergelijken?Wat doen de sugarlovers?

En wat doen suikeroompjes en hun date op hun afspraakjes? Dat kan heel erg verschillen. Een etentje in een luxe sterrenrestaurant? Mee op een zakenreis naar Parijs of New York? Shoppen in Berlijn met een spannende overnachting in een luxe hotel na afloop? Of een combinatie van dit alles. 

Soms met seks soms zonder. Soms eenmalig, maar vaak met een langdurig contact tussen een vrouw (de sugarbabe) en haar sugardaddy.

Overigens kan de suikeroom ook contact hebben met een knap "neefje" (toyboy), en er komen ook steeds meer suikertantes die via Suikerarrangement met een leuke man daten. 

Voor aantrekkelijk mannen is dit heel verleidelijk, een vrijblijvend contact, vaak met seks, met een succesvolle vrouw die je in de watten legt.
Een sugarbabe is vaak een studente

Ook bij studentes is het hebben van een suikeroom (sugardaddy) helemaal in. Een succesvolle man die je in de watten legt en misschien zelfs helpt met het betalen van je huur en je een zakcentje voor het uitgaan toeschuift.

Kijk op de bovenstaande datingsite als je een suikeroom (of suikertante) zoekt of zelf wel een sugardaddy zou willen zijn.
Meer over sugardaddy, sugarbabe en sugardating contact sites

Hieronder vind je mijn andere artikelen met informatie over sugardating, over de sugar daddy en over de meisjes en vrouwen die aan sugardates doen.

Heb je zelf her nog iets aan toe te voegen? Heb je vragen, opmerkingen of een mening over sugardating? Of heb je misschien wel ervaring als sugardaddy? Al je ervaringen, reacties en vragen kun je hier onder posten.

Een reactie posten

1 Reacties

 1. Niet jouw suikermeisje24 mei 2024 om 09:54

  Nee, ik heb geen sugar daddy en ik denk ook niet dat ik ooit een sugardaddy zal hebben. Niet omdat die mannen me niet zouden willen (denk ik), maar omdat ik sugar babe in een onderdanige rol zie ik zal me nooit onderdanig aan een man willen opstellen.

  Maar het fenomeen sugar daddy fascineert me wel. Want waarom zou een man zoveel willen investeren in een golddigger en verwacht de sugardaddy daar echt geen seks voor terug of is dat een sprookje? Daarom heb ik op een verloren avondje wat onderzoeken naar sugardaddies gelezen.

  De sugar daddy is meestal 40 plus en wil daten met meisjes en dames die aanmerkelijk jonger zijn. Studentes zijn erg in trek, ook bij de 40 plus daddies.

  Een echte sugar daddy is rijk, ze hebben een hoog inkomen, vaak zijn het zakenlieden en ondernemers. Mannen die niet bang zijn risico's nemen, die ondernemend zijn, en vaak zelf ook materialistisch zijn ingesteld. Door dat laatste hebben ze begrip voor de golddiggers. Ook heren met andere goed betaalde beroepen kunnen aan sugar dating doen, bijvoorbeeld advocaten, artsen en topambtenaren.

  Maar er zijn ook sugar daddies die over een aanzienlijk vermogen beschikken, bijvoorbeeld geërfd, maar ook oudere heren die al met pensioen zijn en goed in de slappe was zitten. Deze soms bejaarde heren schrikken niet terug voor een date met een twintiger. Overigens zijn er ook mannen die zich als sugardaddy voordoen maar ik werkelijkheid helemaal niet zo rijk zijn. De echte golddiger moet dus oppassen.

  De sugar daddy is soms weduwnaar of gescheiden, maar een aanzienlijk deel van deze rijke mannen is getrouwd en zien de sugarbaby als bijvrouw. Deze mannen zijn meestal op zoek naar seks met hun sugarbabe. Single sugar daddies zijn de beste beste prooi voor golddiggers, want deze kunnen openstaan voor een relatie.

  Op de datingsites voor sugardating wordt de suikeroom meestal omschreven als een man die een jonge vrouw graag wil helpen met het financieren van haar studie, die alleen wil genieten van haar aandacht en aanwezigheid en die niets liever wil dan haar overladen met luxe en mooie cadeaus waarbij haar gelukkige reacties zijn grote beloning is. Maar dit neem ik met heel veel korrels zout. Leer mij mannen kennen, die willen er wel iets meer voor terug dan een glimlach als ze een jonge mooie dame een duur cadeau geven.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.