Wat is een sugardaddy?

Een sugardaddy is een succesvolle vaak wat oudere man die date met een jongere aantrekkelijke vrouw. Meestal is er daarbij sprake van een losse relatie. De vrouw in kwestie wordt sugarbabe genoemd. Een vrouwelijke sugardaddy noemt men een sugarmommy of in beter Nederland suikertante.

De sugardaddy verwent hierbij de vrouw met materiele en luxe zaken. Weekendjes weg, cadeaus, etentjes. soms betalen ze zelfs de kosten van een appartement of van de studie. De vrouw geeft daarvoor aandacht, schoonheid en vaak (maar niet altijd) ook seks terug.

Hoe ontmoet een sugardaddy een sugarbabe?

Hoewel mooie vrouwen die zich door succesvolle mannen laten verwennen en onderhouden ouder zijn dan de wegen naar Rome is het fenomeen sugardaddy / sugarbabe de laatste jaren sterk in opmars. Dit komt omdat het voor beide partijen heel makkelijk is om zich via een datingsite te leren kennen. Er zijn zelfs speciale datingsites voor sugardating.

Hier kunnen zowel wannabee sugardaddies als wannabee sugarbabes een profiel aanmaken. Vervolgens kunnen ze elkaar vinden en leren kennen zoals op iedere datingsite.Via zoekvelden kan de sugardaddy op zoek naar een "geschikte" sugarbabe en omgekeerd.

Wie zijn deze sugardaddies en sugarbabes?

De sugardaddy is meestal een succesvol en financieel onafhankelijk. Hij kan zich een sugarbabe veroorloven. Het kan een gehuwde man zijn die een sugarbabe zoekt voor geheime rendez-vous, maar ook een single man die de aanwezigheid van een mooie jongere vrouw op prijs stelt, en eventueel graag gezien wil worden met deze mooie dame aan zijn zijde.

De sugarbabe is een aantrekkelijke, vaak jongere, vrouw met goede sociale vaardigheden en een goede intelligentie. De sugarbabe moet haar daddy immers ook intelectueel wat kunnen bieden, en de sugardaddy wil graag met haar pronken. Sugarbabes zijn vaak studentes. Een sugardaddy kan zo'n studente de luxe bieden die zelf als student niet kan betalen.

0 reacties:

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.