Date in Zuid Holland

Tips voor een leuke date in Zuid-Holland. 

Date in Zuid Holland

Ben je op zoek naar een leuk idee voor een date in de provincie Zuid-Holland? Kijk dan hier voor de leukste ideeën en locaties voor een geslaagde date. Tips voor een date in Zuid-Holland.


Beste sites voor een date in Zuid Holland

We hebben het hier dus over leuke plaatsen om een date te organiseren. Ben je nog op zoek naar een leuke vrouw of man om een date mee te hebben? Kijk dan bij de aanbevolen datingsites om contact te maken met leuke vrouwen en mannen om mee op date te gaan.


Date in Delft

Zuid-Holland kent vele mooie oude steden die een heel goede locatie zijn voor een leuke date. Neem bijvoorbeeld Delft. Dit is een bijzonder leuke stad voor een dagtrip. Delft is een bijzondere historische stad. 

Met vele straten om doorheen te wandelen met je date, en leuke terrassen en kroegjes om een drankje te doen of om te lunchen. Delft is ook de stad van Vermeer, Willem van Oranje en Delfts Blauw. Dus ook op cultureel gebied is er in Delft veel met je date te doen. Of ga samen shoppen in het uitgebreide winkelgebied.

Date in Den Haag

Den Haag is wat massaler dan Delft, maar ook hier is natuurlijk veel te beleven. Of je nu een stadswandeling wilt maken, wil shoppen of met je date een museum wilt bezoeken. De Haag heeft onder andere het Binnenhof, het Mauritshuis, Madurodam, het Escher Museum en een groot winkelcentrum.

Vooral voor een date met een liefhebber van kunst is een date in Den Haag een aanrader. Deze stad in Zuid Holland kent vele goede musea.


En natuurlijk heeft Den Haag ook prachtige stranden en boulevards, zoals die van Kijkduin en Scheveningen. Want een strandwandeling met je date is natuurlijk ook een aanrader voor een date in Den Haag. Bovendien vind je in Scheveningen veel strandtenten en andere horeca om met je date te relaxen na zo'n wandeling door het strand of in de duinen.

Date in Gouda

Gouda is als toeristische hotspot snel groeiende. Dat is natuurlijk niet voor niets. In Gouda is veel te beleven en te zien. Gouda is het toeristische centrum van het Groene Hart. Op donderdag is er de wekelijkse Goudse kaasmarkt, dat is het op zijn drukst in Gouda, maar ook op andere dagen is er in Gouda veel moois voor een date. 

De historische binnenstad is een stadswandeling waard, met zijn middeleeuwse straatjes, grachten en vele hofjes. Heel geschikt voor een romantische date!

Date in Oudewater

Of zoek het wat kleiner op. Ook Oudewater is een prachtig historisch stadje, en een heel romantische en gezellige locatie voor een date. Leuke terrasjes, mooie gebouwen, en (heel handig!) in de Heksenwaag kun je je date laten wegen. Zo weet je zeker dat je niet met een heks te maken hebt!

Date in Rotterdam

Terug naar de wat grotere steden. Heb je minder met historische gebouwen? Maar des te meer met shoppen en / of moderne techniek? Dan is Rotterdam een prima stad voor een date. Duik samen de koopgoot in of maak een rondvaart door de havens. Zo'n rondvaart kan ook 's avonds in het donker. Heel romantisch!

Ga aapjes kijken in de dierentuin Blijdorp, of op één van de terrassen in de binnenstad. Bezoek de Kunsthal of Museum Boijmans Van Beuningen. Neem een kijkje op het stoomschip ss Rotterdam, bekijk de stad van boven vanaf de Euromast en ga tot slot eten en dansen. Een andere aanrader voor een date in Rotterdam is de Markthal waar je vele lekkere hapjes kunt scoren.


Rotterdam staat in de Top 10 van Lonely Planet van wereldsteden om te bezoeken. Dan moet het daar met een leuke date ook lukken!

Date in Leiden

En in de historische stad en tevens studentenstad Leiden is natuurlijk ook veel gezelligheid te vinden. Naast terrassen, veel leuke winkels een historische binnenstad vind je in Leiden heel veel musea, zoals Corpus, Naturalis, het Rijksmuseum van Oudheden, Hortus Botanicus Leiden en vele kleinere musea. 

En ook de Leidse Burcht, het stadhuis van Leiden (nee, niet meteen om te trouwen) en de Pieterskerk zijn een bezoek met je date waard. Voor dating is er ook in Leiden genoeg te beleven!


Date in Dordrecht

Nog zo'n mooie oude gezellige stad in Zuid Holland. Deze provincie is daar zeer rijk aan. Een prachtig oud stadscentrum, maar ook terrassen met een weids uitzicht over de rivieren. Mooie winkeltjes, maar ook kunstgalerijen, ateliers en kunstboetiekjes. 

De historische haven en het Dordrechts Museum met zes eeuwen Nederlandse schilderkunst. Dordrecht is geschikt voor ieder soort date.


Meer locaties date Zuid Holland

En zo kent Zuid Holland nog meer leuke locaties voor een geslaagde date. Bijvoorbeeld de molens van Kinderdijk en de Keukenhof in Lisse (vooral een aanrader als je een buitenlandse date op bezoek hebt). 

Zoek je een meer actieve date? Denk dan eens aan een date in SnowWorld (Zoetermeer) of ga wandelen bij Noordwijk waar je bij zomers weer ook perfect met je date aan het strand kunt vertoeven. In Noordwijk heb je ook het Space Center.

Zuid Holland kent meer dan 350 musea, met kunst, cultuur, geschiedenis en techniek. 


Onderwerp:

Tips voor een leuke date in de provincie Zuid Holland. Met onder andere tips voor een date in Dordrecht, Delft, Leiden, Gouda of Den Haag.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Als je een romantische date in Rotterdam zoekt is het even puzzelen. Rotterdam is een moderne dynamische stad, maar niet echt romantisch.
    Toch heb ik als Rotterdammer een paar leuke tips voor een romantische date in Rotterdam. Ten eerste natuurlijk een rondvaart door de haven. Niet origineel, maar wel romantisch als je kiest voor een rondvaart als het donker is. Met de verlichte skyline van Rotterdam en alle bedrijvigheid. Zelfs de vlammen en verlichting van de industrie in de verte zorgen voor een bijzondere sfeer.
    En een romantisch drankje haal je dan bij wijnbar Het Eigendom aan de Witte de With straat., en voor Franse romantiek is er brasserie Pierre aan de Pannekoekstraat (wat een naam, rue de crepe was meer op zijn plaats). Ook met een high tea in Hotel New York zal je je date verrassen.
    Maar bij Hotel New York in Rotterdam vind je ook je ultieme bioscoop date. Dit is namelijk een persoonlijke bioscoop on demand. Hier kijk je de beste films van dit moment (de echte blockbusters) in een privé bioscoop voor twee. En onder de film wordt er ook nog voor hapjes en drankjes gezorgd!

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.