KIK dating

Informatie over de KIK Messenger, een soort Whatsapp,, maar dan voor anoniem chatten en anoniem berichten sturen. Dus zonder dat de ander je telefoonnummer weet.


Wat is KIK?

De KIK Messenger is een anonieme variant op Whatsapp. Omdat je bij KIK geen telefoonnummer of persoonsgegevens hoeft in te geven kun je anoniem contact maken, chatten, foto's uitwisselen e.d. Dat maakt de KIK Messenger  (die meestal kortweg Kik wordt genoemd) heel geschikt voor het leggen van contacten bij dating. Vooral bij sexdating wordt KIK veel gebruikt als anonieme messenger.

Qua mogelijkheden lijkt Kik erg op Whatsapp, je kunt er mee chatten en berichtjes sturen, maar ook foto's, video's, schetsen en links naar websites (of datingprofiel) mee versturen. Het grote verschil met Whatsapp is echter dat niemand je telefoonnummer ziet maar alleen je gebruikersnaam. 

Dit maakt Whatsapp tot een anonieme messenger wat de populariteit van deze app voor dating verklaart. Met Kik kun je op zoek gaan naar een date zonder je identiteit prijs te geven.

Helaas kun je met KIK ook alleen via tekst chatten. Videobellen en met spraak telefoneren is niet mogelijk. Het is wat dat betreft echt een (anoniem) chatprogramma.
KIK en de privacy

Voor de eigenaren van Kik ben je natuurlijk minder anoniem, maar deze beloven je privacy te respecteren en je berichten, foto's en andere bestanden niet te bewaren.

Als je de KIK Messenger installeert en een gebruikersnaam hebt aangemaakt gaat deze op zoek naar KIK gebruikers in je contactenlijst en zet deze in een lijst KIK contacten. Dit is dan wel weer een minpunt op privacygebied, want hoewel je alleen de gebruikersnaam ziet kun je wel zien dat iemand uit je contacten KIK gebruikt. Kijk dus uit met de naam die je kiest.
KIK voor dating

We schreven het al. De KIK Messenger wordt vooral gebruikt voor anonieme dating. Datingsites bieden ook volop mogelijkheden om anoniem te chatten en om anoniem berichten en foto's uit te wisselen, maar dat is meestal aan betalende klanten voorbehouden. Met KIK kan het gratis.

Als je iemand je KIK naam geeft, bijvoorbeeld door deze in je datingprofiel te zetten kan deze anoniem en zonder beperkingen contact met je opnemen.

Het is ook mogelijk om direct via Kik dates te zoeken. Dat kan door contacten te leggen in de openbare chatrooms van Kik. Een goede datingsite geeft echter daartoe veel meer mogelijkheden, meer mensen en is plezieriger in het gebruik. Je kunt dus beter eerst via een datingsite contact maken en dat via Kik uitbreiden. 

Het vinden van een date via KIK is heel veel moeilijker dan het maken van contact met iemand die voor een date openstaat via een datingsite.KIK op de telefoon (Android of iPhone)

Kik is een app en geen website. Je kunt de KIK Messenger dus alleen op je telefoon gebruiken (of tablet) gebruiken. Er zijn twee versies, KIK Android en KIK iOS. Nou is niet iedereen gecharmeerd van chatten en surfen op een telefoon maar voor gebruik op de PC is er geen Kik versie beschikbaar.
KIK op de PC (Windows)

Toch is dit via een omweg wel mogelijk. Dan dien je eerst de Bluestacks Android emulator of een andere Android emulator te downloaden en te installeren op je Windows PC. Hierna installeer je vanuit die emulator de KIK Messenger.

Kijk op KIK voor Windows voor meer informatie en de benodigde downloads.
Kik op een Chromebook

KIK Messenger op een Chromebook draaien is ook mogelijk, maar de installatie daarvan is behoorlijk complex. Kijk bij Kik installeren op een Chromebook voor diverse manieren om dat voor elkaar te krijgen. Maar echt plezierig is geen van deze manieren.
Meer informatie over KIK: KIK website


Onderwerp:
De KIK Messenger is een anonieme messenger is de stijl van Whatsapp. KIK is een anoniem alternatief voor Whatsapp, want je telefoonnummer blijft geheim terwij je wel kunt chatten en bestanden kunt uitwisselen. De KIK Messenger is daarom populair bij anoniem daten, en dan met name bij seksdating.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik vind kik geen fijne app. Bovendien krijg je via de kik app veel span binnen.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.