Zo kun je zien dat een vrouw jou leuk vindt!

Vind je leuke vrouw jou ook leuk? Of niet? Haar lichaamstaal verraadt haar. Zo kun je zien of een vrouw jou leuk vindt!

Vindt deze vrouw jou leuk?

Hoe kun je als man tijdens een gesprek zien of een vrouw of meisje jou leuk vind? Dat is op een eenvoudige manier uit te vinden. Je date wil het misschien (nog) niet laten merken, maar aan non-verbale communicatie kun je aflezen of zij  jou leuk vindt.

Vooral bij een blind date, waarbij je de ander nog helemaal niet kent, is het soms lastig om in te schatten of degene voor je jou ziet zitten. Maar non verbale communicatie (lichaamstaal) kan duidelijkheid verschaffen. Bij een date met een vrouw moet je eens op onderstaande gedragingen letten.

Spelen met het haar

Vrouwen zijn vreemde wezens. Als ze jou wel zien zitten gaan ze ongemerkt allemaal handelingen verrichten. Je hoeft er dus alleen maar op te letten of ze deze signalen (ongemerkt) uitzendt. Één van die handelingen is spelen met het haar. 

Ziet een vrouw jou wel zitten. Dan is de kans groot dat ze haar handen regelmatig door het haar laat gaan, het haar in een pluk om haar vingers draait of het haar over haar schouders legt (mits ze natuurlijk niet in het bezit is van een functioneel kort kapsel). 

Dit is flirten, dat bewust maar ook onbewust kan plaatsvinden.

Jouw gedrag imiteren

Als jij gaat verzitten doet zij dat ook, als jij een slok neemt pakt zij ook meteen haar glas, ze gaat ineens een woordje gebruiken wat jij ook telkens gebruikt.

Irritant? Nee, niet echt, want deze dame ziet het helemaal zitten met jou. Vrouwen (en mannen) gaan het gedrag van iemand waartoe ze zich aangetrokken voelen imiteren.Ze richt zich naar jou toe

Zit je date met haar benen de andere kant op, dan heeft ze een afwijzende houding. 

Zit ze echter naar jou toe? Kantelt ze haar hoofd als ze met je praat? Wijzen haar voeten jouw kant op als ze met de knieën over elkaar zit? Is haar blik veel op jou gericht, alsof het niet belangrijk is wat er om jullie heen gebeurd? Kat in het bakkie! 

Dit zijn allemaal signalen dat je date zich zeer tot je aangetrokken voelt.

Let op haar lippen

Nog zoiets. Als een vrouw een man aantrekkelijk vind gaat ze allemaal dingen met haar lippen doen. Heeft het moet kussen te maken? Mogelijk, maar feit is dat vrouwen vaak hun lippen bevochtigen, aan een lip trekken, in hun lip bijten of met een vork of pen langs hun lip strelen als ze in gesprek zijn met een man die ze leuk vinden.

Zie ook:


Onderwerpen:
Interesse vrouw, hoe zie je of een vrouw interesse in je hebt? Hoe kun je zien of een vrouw of meisje je leuk vindt? Bovenstaande lichaamstaal kan een vrouw of meisje verraden als ze jou wel ziet zitten.