Hierom is een date vinden zo moeilijk!


Datingapps en datingsites maken het vinden van een date heel makkelijk zou je zeggen. Maar waarom hebben zoveel mensen dat moeite met het vinden van een concrete date?


Kieskeurig door grote keuze

Als je uit twee chocolaatjes kunt kiezen is een keuze meestal snel gemaakt. Kiezen uit een doos vol chocolade is een stuk lastiger. Zo werkt het met internet-daten ook. In een kroeg kies je voor de leukste uit de aanwezige personen, op een datingsite of in een datingapp doe je dat ook. Nadeel: Bij de online keuzemogelijkheden kun (nee moet!) je kiezen uit duizenden personen.

Het gevolg is dat mensen heel selectief kan kijken. Een kleine onvolkomenheid wordt niet meer over het hoofd gezien, maar is juist een reden voor afkeuring. Volgende!

En zelfs als je een heel leuk persoon tegen het virtuele lijf loopt, is er nog altijd die kans op die nog leukere persoon achter een volgende swipe. Volgende!

Ook is het natrekken van een leuk persoon vaak dodelijk voor het laten plaatsvinden van een date. Dan staat die man of vouw op het Facebook profiel toch niet zo heel leuk op de foto. Of is deze persoon op Twitter heel enthousiast over een televisieserie waar je zelf niet eens aan zou denken om naar te kijken. en ja, dan ga je toch weer twijfelen. Volgende!

Gewoon doen

Kortom, wil je liever een echte date dan wekenlang (af)keuren en swipen? Geef die eventueel leuke man of vrouw dan gewoon eens een kans. En dan maar hopen dat deze daar net zo over denkt, en niet roept..... volgende!

Zie ook: Alle tips dating (voor een succesvolle date)


Heb jij tips voor het succesvol vinden van een date? Post deze bij de reacties hieronder.

(C) Content=King

0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.