Girls Dating. Datingsite voor bi-vrouwen

Bi-seksuele vrouwen in Nederland hebben nu hun eigen datingsite. Op de website Girls Dating kunnen ze andere bi-seksuele vrouwen leren kennen.Girls Dating biedt vele gratis mogelijkheden. Er kan gratis een profiel met foto's worden geplaatst en je hebt gratis toegang tot alle profielen. Ook het sturen van standaardberichten naar andere deelnemers is gratis.

Voor het zenden van lange persoonlijke mails zal je een betaald account moeten nemen, maar tot die tijd kun je de site gratis testen en mogelijk is het gratis membership al voldoende om de gewenste contacten te leggen.

Schrijf je hier gratis in voor Girls Dating

Met 70 nieuwe deelnemers per dag is Girls Dating sterk groeiende. Er bestaat onder de dames in Nederland duidelijk behoefte aan het leggen van bi-seksuele contacten. Een onderzoek (Rutgers Nisso, 2006) heeft uitgewezen dat 16,4% van de vrouwen zich aangetrokken voelt tot beide geslachten. 11,6% van de vrouwen heeft ooit een seksueel contact gehad met beide geslachten en 3,3 noemt zichzelf bi-seksueel. Aangezien de laatste jaren steeds meer vrouwen voor hun bi-seksuele gevoelens uitkomen is dat laatste cijfer inmiddels een stukje hoger.

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.