Ondeugend daten sterk in opmars


Ondeugend Daten is een datingsite die sterk in opkomst is. Zoals de naam Ondeugend Daten al doet vermoeden draait het op deze datingsite niet om vaste relaties maar om spannende afspraakjes.

Wat maakt de website Ondeugend daten tot zo'n populaire en goede datingsite? Dat gaan we hier bekijken.Schijf je nu gratis in voor Ondeugend Daten!

Veel mogelijkheden om Ondeugend Daten gratis uit te proberen

Ten eerste kun je je op Ondeugend Daten gratis inschrijven

Nederland: Schrijf je hier gratis in
België: Schrijf je hier gratis in

Een gratis inschrijving is niet ongebruikelijk bij casual datingsites als dit, maar Ondeugend Daten geeft er een goed vervolg aan.

Als gratis abonnee kun je een profiel aanmaken, leuke contacten zoeken, profielen van anderen bekijken en per profiel één foto bekijken. Ook kun je via hun profiel of via de FotoZapper vrouwen, mannen of stellen laten merken dat je ze leuk vind.

Uitbreiden met een onbeperkt VIP abonnement

Bevalt hetgeen je ziet? Dan kun je een betaald abonnement nemen. Dan wordt het pas echt leuk, want dan kun je zelf geschreven berichten versturen, alle foto van een profiel bekijken, chatten en je hebt uitgebreidere zoekmogelijkheden.

De abonnementsvorm van Ondeugend Daten is op het eerste gezicht wat ingewikkeld. Ze werken met credits, maar dat wel in de vorm van een onbeperkt abonnement (VIP toegang). Je koopt credits, en iedere dag dat je abonnee bent worden er een aantal credits afgeschreven. Op die dagen kun je onbeperkt berichten sturen, lezen en chatten.

Ondeugend Daten heeft voor deze opzet gekozen om in de toekomst extra betaalde diensten te kunnen bieden. Voor jou als gebruiker heeft dit systeem ook een voordeel. Je kunt je abonnement even stopzetten, bijvoorbeeld als je een weekendje weg bent of even geen behoefte hebt aan dates.Schrijf je hierboven gratis in! (Belgie hier)

Onbeperkt chatten en berichten sturen

Met een VIP toegang kun je helemaal los gaan op Ondeugend Daten. Tegen relatief lage kosten kun je onbeperkt chatten en berichten sturen. Dat chatten blijkt in de praktijk al snel handiger dan berichten sturen. Zoals in Whatsapp staat zo'n chatbox namelijk altijd open. Via de chatbox kun je dus snel en makkelijk een berichtje voor iemand achterlaten, waarop deze dan weer op ieder moment kan reageren.

Fotozapper

Ook leuk is de Fotozapper op de website van Ondeugend Daten. Deze tool is te vergelijken met Tinder. Je krijgt een foto te zien en kan dan aangeven of iemand je interessant lijkt. Vervolgens kun je opvragen wie zou wil ziet zitten en met wie je een match hebt (jij vindt die persoon leuk, de persoon vindt jou leuk).

Ondeugend Daten is een bijzonder leuke datingsite om spannende contacten op te doen. Je kunt de dating site gratis uitproberen (zie boven) en vast het aanbod bekijken. Het zal je bevallen!

Zie ook: (C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.