Echte seksdate? Dit zijn eerlijke sites!

De beste sites voor als je contact zoekt met een leuke vrouw of man voor een seksdate of seksdates. Met gratis inschrijving.

Het hebben van een seksdate is helemaal hot. Steeds meer vrouwen en mannen gaan online op zoek naar seksdates. Goede sites die een man en vrouw voor een seksdate met elkaar in contact brengen zijn dan ook flink in opmars. Maar pas op, lang niet deze contactsites zijn even eerlijk!

vrouw seksdate

Helaas zijn lang niet alle seksdating sites even goed. Sterker nog, akelig veel van deze erotische dating sites bestaan voor een groot deel uit nepprofielen. Om het kaf van het koren te scheiden geef ik hier een kort overzicht met enkele goede datingsites waar je wel een echte seksdate kan scoren.

Op deze sites vind je echte vrouwen, mannen en stellen die willen seksdaten. Kijk vooral eens naar onderstaande seksdating sites als je een echte seksdate wilt beleven. Dit zijn de contactsites die ik aanbeveel als je een echte seksdate zoekt.

Ondeugend Daten

Ondeugend Daten is een site om een seksdate te scoren die sterk in opkomst is. Dagelijks schrijven zich op deze site vele nieuwe mannen, vrouwen en stellen in. Deze populariteit zegt wel wat over de kwaliteit van deze seksdatesite die tot de beste datingsites van Nederland in zijn soort behoort. 

Ondeugend Daten is één van de datingsites voor seksdating die het meeste kans op geslaagde seksdates biedt. Dagelijks worden er op Ondeugend Daten heel wat afspraakjes voor dit soort ondeugende dates gemaakt. 

Het is dan ook een goede contactsite die alles biedt dat nodig is om tot een seksdate te komen, zoals goede mogelijkheden voor chatten en het sturen van berichten en foto's en goede selectiemogelijkheden om een geschikte date te vinden. Hieronder vind je alle informatie, ervaringen en mijn review van deze site voor seksdates.

Regio Sexcontact

De naam van deze datingsite zegt het al. Op Regio Sexcontact kun je leuke mensen uit je eigen regio ontmoeten voor een spannend sekscontact. Het is een goede site voor seksdaten in de buurt. Dat kan een eenmalige seksdate zijn maar ook een langdurige seksrelatie. 

Bij een seksrelatie is het erg handig als beide partners bij elkaar in de buurt wonen. Er hoeft dan niet eerst ver gereisd te worden als er behoefte aan een seksdate is. 

Op Regio Sexcontact kun je zoeken naar een seksdate binnen een gewenst aantal kilometers vanaf een plaats of postcode. Hiervoor kun je iedere plaats en postcode gebruiken, dus van je woonplaats maar ook die van een hotel waar je verblijft of je werkplek. Regio Sexcontact is geschikt voor seksdating in Nederland en België en er zijn heel veel vrouwen, mannen en koppels ingeschreven zodat je in iedere regio een ruim aanbod hebt aan mensen die net als jij op zoek zijn naar een spannende date of ondeugende vriendschap.

Ook van de Regio Sexcontact site heb ik een review geschreven met informatie over deze eerlijke site voor een echte seksdate. Deze lees je hier onder, je kunt je er ook inschrijven om Regio Sexcontact gratis te proberen.

SF Dating

SF is een afkorting van Secret Flirt. Op deze erotische site wordt dan ook heel wat geflirt, maar er worden ook heel veel dates gemaakt. En na al dat geflirt en uitdagen zijn die afspraakjes in de meeste gevallen heel ondeugende dates. 

Op SF Dating vind je single vrouwen en mannen die komen flirten en / of een spannende seksdate zoeken. Er zijn op deze site vooral getrouwde vrouwen en mannen actief. Soms willen deze niet verder gaan dan een spannende flirt, maar veel van de de daar aanwezige mannen en vrouwen gaan een seksdate ook niet uit de weg als ze een leuk contact hebben.

Hieronder lees je mijn review en kun je deze eerlijke datingsite gratis proberen.

Regio Swingers

Regio Swingers is een goede en heel verzorgde datingsite voor singles en stellen. Op Regio Swingers zijn naast single mannen en vrouwen ook veel paren te vinden die elkaar opzoeken voor een seksdate. Sommige van deze swingende stellen zijn ook op zoek naar een man of een vrouw alleen. 

Of je nu single of een stel bent, Regio Swingers biedt alle tools om met elkaar in contact te komen en om op een veilige manier een seksdating afspraakje te maken. Daarbij kan duidelijk worden aangeven wie of wat je zoekt, zodat je niet door ongewenste personen lastig gevallen hoeft te worden. Regio Swingers is een nette site waar je als koppel of single op een aangename manier een seksdate kunt vinden.

Hieronder geef ik meer informatie over een echte seksdate op Regio Swingers.


Second Love

Niet alleen singles en paren doen aan seksdates, ook mensen met een relatie gaan soms op avontuur uit. Voor hen komen er steeds meer seksdating sites, maar deze zijn lang niet allemaal zo eerlijk als ze zeggen. 

Op de bekende datingsite Second Love vind je de profielen van veel echte vrouwen en mannen die een avontuurtje zoeken. Vaak zijn deze mannen en vrouwen gebonden, want daar is deze seksdate site voor bedoeld. Maar veel mannen en vrouwen die een relatie hebben geven de voorkeur aan seksdates met iemand anders die ook gebonden is. Dat geeft meer gelijkwaardigheid. 

Het grote voordeel van Second Love ten opzichte van veel andere seksdate sites is dat je hier je relatie niet hoeft te verzwijgen. Op Second Love is het geen schande als je een relatie hebt en toch seks buiten de deur zoekt. Mannen en vrouwen die daar problemen mee hebben komen immers niet op deze site.

Van de datingsites die gehuwde en op een andere manier gebonden personen met elkaar in contact brengen voor een seksdate of seksrelatie vind ik Second Love één van de beste contact sites voor seksdaten.Victoria Milan

De internationale voorloper van Second Love is Victoria Milan. Deze van oorsprong Noorse datingsite voor mensen met een relatie is nu ook in Nederland en België actief. En hoe! Victoria Milan is in korte tijd uitgegroeid tot één van de beste erotische datingsites van Nederland. En dat heeft deze seksdate contact site vooral bereikt door hun hoge kwaliteit en goede sfeer. 

Evenals Second Love is Victoria Milan dus gericht op de flirten en spannend daten tussen getrouwde personen.

Doordat Victoria Milan heel vrouwvriendelijk is (het is ooit zelfs opgericht door vrouwen) voelen vrouwen zich thuis op deze datingsite. Victoria Milan is een uitstekende datingsite voor seksdating als je een relatie hebt of op zoek bent naar een date die al een relatie heeft.

Door het vrouwvriendelijke karakter van deze deskdate site voor echter seksdates  is het aantal actieve vrouwen daar relatief hoog. 

Novamora

Samen met Second Love is Novamora de meest bekende seksdate dating site. Beide sites voor seksdates timmeren namelijk publicitair flink aan de weg, met onder andere reclame campagnes op radio en televisie. Zoiets levert natuurlijk een groot aantal gebruikers op, met als gevolg dat je op deze goed verzorgde seksdate datingsite heel veel vrouwen, mannen en stellen vindt. 

Een nadeel is dat veel personen zich uit nieuwsgierigheid inschrijven en alleen willen flirten, maar ook in dat geval wil een flirt nogal eens tot een echte seksdate leiden.

In ieder geval is Novamora een leuke site om eens te bekijken. Al is het maar om te zien hoeveel vrouwen, mannen en koppels er open staan voor een seksdate. Ken je Novamora nog niet? Dan adviseer ik je om deze site eens te proberen. Een account aanmaken kan gratis via onderstaande pagina.

Ashley Madison

Evenals Second Love, Secret Flirt Dating en Victoria Milan is Ashley Madison een site voor echte seksdates die zich vooral op getrouwde vrouwen en mannen richt. Heren en dames met een relatie zijn  duidelijk een heel grote doelgroep voor seksdating sites.

Ashley Madison was overigens de eerste grote dating site die zich op die doelgroep richtte. Ashley Madison werd al in 2001 opgericht en is wereldwijd de grootste seksdate site voor echte seksdates.

Ook de Ashley Madison website voor seksdates in Nederland en België behoort tot de grootste en beste seksdate sites voor een echte seksdate in Nederland en België. Ook op deze eerlijke seksdate site vind je leuke vrouwen en leuke mannen die er een spannende seksdates hopen te vinden. En aan Ashley Madison zal dat niet liggen want deze seksdate site biedt goede contact mogelijkheden waaronder een fijne chat en de aanwezigheid van veel actieve vrouwen en mannen die echt willen seksdaten.

Een ander pluspunt van Ashley Madison is dat je nauwelijks nepprofielen tegenkomt op deze seksdating site. Helemaal verhinderen dat mensen zich anders voordoen dan ze zijn kan een datingsite natuurlijk nooit voorkomen, maar Ashley Madison is wel een schone seksdate dating site. Mede hierom is het percentage vrouwen op deze seksdate datingsite groot.


 C-Date

C-Date is internationaal een heel grote casual datingsite voor seksdating. Deze seksdate contact site in vele landen actief, maar je kunt natuurlijk ook gewoon alleen in Nederland daten. C-Date blinkt uit door de goede automatische selectie van geschikte profielen voor een seksdate. Je krijgt de meest geschikte seksdates als het ware op een presenteerblaadje aangereikt. Dit is ook een goede site voor seksdaten in het buitenland.

Datingsites voor bi contact en gay contact

Als gay of als biseksuele (of bi nieuwsgierige) man of vrouw kun je ook via sites als Regio Sexcontact, Ondeugend Daten of Novamora een seksdate vinden, maar meer de kans op een geschikte date is groter op een datingsite die meer op deze doelgroepen zijn gericht. De beste van deze sites vind je hier onder. Dit vind ik de beste sites voor een bi seksdate of gay seksdate.


Meer dating sites voor een seksdate

En zo zijn er nog meer goede en eerlijke datingsites voor een sexdate

Zie ook:

Meer weten over seksdaten en de beste eerlijke sites waar je een seksdate kunt regelen? In onderstaande artikelen geef ik meer informatie over dit onderwerp.

Hieronder vind je ervaringen van mannen en vrouwen die aan seksdaten doen. Je kunt er ook je eigen ervaring, vraag of reactie posten. Heb je ervaring met seksdaten en met goede (of slechte) sites om een seksdate te vinden. De bezoekers van EerlijkeDatingsites.nl en ik lezen graag je ervaringen.

Een reactie posten

4 Reacties

 1. Ik was in eerdere jaren een groot fan en fanatiek gebruiker van de seksdate site Adultmatch. Dat was een heel goede site voor seksdates waar ik menig seksdate heb kunnen scoren. Maar toen stopte Adultmatch onverwacht van de een op de andere dag en viel deze seksdater in een zwart gat.

  Dat heeft vele maanden geduurd. In die maanden probeerde ik menig datingsite voor een sexdate maar een goede vervanging van Adultmatch kon ik niet vinden. Veel op die sites was nep, ook de vrouwen.

  Ik ben dolgelukkig toen ik via de Eerlijkedatingsites website bij Regiosexcontact terecht kwam. Hiervoor wil ik de beheerders nog bedanken! De layout en werking van deze seksdate site was even wennen en de Regiosexcontact heeft ook zijn nadelen maar eindelijk na al die maanden had ik weer een datingsite te pakken waar je echte seksdates kon scoren.

  Het laatste jaar heb ik een paar leuke seksdates gehad. Soms eenmalig, maar ik heb ook een paar leuke vriendinnen in mijn adressenboekje staan. Daar ben ik zuinig op want door het plots verdwijnen van Adultmatch weet ik dat als je sekscontacten ineens verdwenen kunnen zijn. Maar voorlopig is deze seksdater weer even onder de pannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de andere seksdating sites niet ken, dus ook niet kan beoordelen. Maar van Regio Sexcontact heb ik al ruim een jaar veel plezier. Ik ben een ambitieuze vrouw in de 20 en heb wat slechte relaties achter de rug waarin mannen mij opeiste en mij in mijn ontwikkeling belemmerde. Ik heb daarom besloten voor mezelf te kiezen en vaste vriendjes voorlopig uit mijn leven te bannen.

  Maar ik heb ook een, denk ik, boven gemiddelde sexdrive en regelmatig behoefte aan flink stevige seks. Seksdates zijn daarom helemaal mijn ding. Vooral ook omdat ik het helemaal los wil zien van liefde en relaties.

  Daarom ben ik blij met de Regio Sexcontact dating site. Daarop zitten veel jongens en mannen waarbij het niet om een relatie maar om een sexdate gaat. Best veel getrouwde mannen ook. De eerste maanden schrok ik daarvoor terug, maar nu vind ik dat alleen hun zaak. Getrouwde mannen zijn ook niet op een relatie uit, die willen seks, en dat is ook wat ik wil. Wel zo makkelijk!

  Een ander groot voordeel aan seksdates via internet is dat ik degene ben die bepaalt over er een seksdate komt of niet. Ik ben een geëmancipeerde jonge vrouw en ik vind het heerlijk om dat te bepalen. Ik heb dan bijvoorbeeld online contact met een stuk of tien mannen, heb dan zin in een avondje seks, en dan bepaal ik wie van die tien mannen bij mij voor een seksdate langs mag komen.

  Alleen dat maakt online seksdating al geweldig. En dan maar hopen dat hij er echt wat van kan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede sites! Dank voor je overzicht. Wat je via Google aan seksdate sites vind is allemaal rommel. Daar staan bijna alleen maar sites waar je nooit een echte date zal krijgen. Na maanden vruchteloos proberen op die vage datingsites had ik op Regio Sexcontact al binnen een week een seksdate met een leuke vrouw. Ze was wel getrouwd, dus ik kon niet met haar mee naar huis (ik had bij haar plaats afgesproken) maar na een drankje zijn we naar een rustig plekje gereden waar ik haar in de auto mocht beffen. Daarna heeft ze me heerlijk klaargepijpt. We hebben afgesproken contact te houden, misschien de volgende keer in een hotel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb mijn seksvriendin via Regio Swingers leren kennen. Deze datingsite voor seksdates kan ik dus van harte aanbevelen.

  Evenals ik is mijn FWB niet op zoek naar een vriend(in) om het leven mee te delen. Beide zijn we liever vrij in wat we doen. Maar beide hebben we ook een behoorlijk hoge seksdrive. Daarom vormen we een prima match. We wonen dicht bij elkaar in de buurt dus we gaan regelmatig bij elkaar langs.Soms doen we het uitgebreid, maar vaak voor niet meer dan een half uurtje. Dan hebben we heerlijke seks en gaan daarna weer ons eigen gang.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.