Ken je deze extra Lexa functies al?


Lexa is één van de meest gebruikte datingsites van Nederland. Iedereen die actief aan dating via internet doet kent Lexa wel. Minder bekend zijn echter een paar optionele functies van Lexa die best handig zijn. Maak hier kennis met Lexa Boost, Incognito, Control en Premium.


De datingsite Lexa is de kennismakingssite met de meeste mogelijkheden. Je kunt je gratis inschrijven en als het je bevalt een betaald abonnement nemen. Maar er zijn ook nog enkele, minder bekende, extra mogelijkheden.


Lexa Boost

Lexa Boost is een bijzonder handige optie als je graag gevonden wil worden op Lexa. Druk bij je eigen profiel op de paarse Boost knop en je geeft je profiel een tijdelijke boost. Dat houdt in dat je profiel hoger in de zoekresultaten van Lexa komt. Zodoende zal je meer bezoeken, berichten en flirts ontvangen en door meer personen in het favoriete lijstje belanden.

Let er wel op dat de boost functie alleen werkt als je minimaal één foto bij je profiel hebt staan. Hoe dan ook is het erg handig eerst je profiel aantrekkelijk te maken, met goede teksten en foto's voor je de boost gebruikt. Dat zal je resultaten logischerwijs flink verbeteren.

Lexa Incognito

De Incognito functie is een andere tijdelijk aan te schakelen functie. Incognito zal echter je bezoek niet verhogen maar juist verlagen. Lexa Incognito is er namelijk voor het "stiekem" bekijken van profielen. Normaal gesproken kan het iemand het op Lexa zien als je zijn of haar profiel bekijkt. Wil je wat op de site rondgluren onder dat je meteen allemaal berichtjes van de door jou bezochte personen krijgt? Dan kun je Lexa Incognito aanzetten.

Lexa Incognito kan je per 24 uur of per maand aanzetten. Tussendoor incognito uitschakelen is mogelijk.

Lexa Control

Meer controle met Control. Om precies te zijn: controle op wie jou een bericht kan sturen. Ook kun je met Lexa Control op een leesbevestiging vragen van je verzonden berichten.


Lexa Premium

Normaal gesproken kunnen gratis abonnees je op Lexa geen bericht sturen. Ook niet als je zelf een betalend lid bent. Met Lexa Premium verandert dat. Iedereen kan jou een bericht sturen, ook gratis leden. Bij jou profiel komt dat duidelijk te staan, zodat je veel meer berichten zal krijgen dan als gewoon abonnee.

Aan deze vier krachtige extra functies zijn wel kosten verbonden. Kijk op Lexa voor alle tarieven en meer informatie.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.