Tips voor de eerste date: Plagen is kusjes vragen

Meisjes plagen, kusjes vragen. Ze weten het al op de basisschool. Misschien komt het doordat het dan een beetje een negatieve lading heeft, maar op latere leeftijd wordt deze stelling vaak weer vergeten.Mannen en vrouwen die iemand het hof willen maken putten zich dan uit in complimentjes en beleefdheden, terwijl een leuke plagerijtje juist het ijs kan breken.

Liever humor dan geforceerde complimentjes

Met geforceerde complimentjes schiet je tijdens een eerste date meestal niet veel op. Het ijs blijft koud en hard en je date zal er niet door uitgedaagd worden. Eigenlijk zijn die complimentjes saai, doodvervelend en even origineel als een nieuw SBS 6 televisieprogramma. Boring!!!

Daag je date liever uit. En dan niet door hem of haar zich ongemakkelijk te laten voelen, maar door je date uit te dagen op een humoristische manier.

Plagen, kusjes vragen

Dat kan met oud-Hollands plagen. Plagen is een uiting van humor en zelfverzekerdheid. Maar let op, we hebben het over plagen, niet over pesten, Plagen is subtiel en humoristisch. Door goed te plagen laat je iemand weten dat je hem of haar vertrouwd (je durft diegene immers te plagen), dat schept een band en maakt het contact losjes.

Maar door te plagen laat je ook merken niet slaafs achter hem of haar aan te lopen. De andere persoon zal zijn best moeten doen. Jouw plagerijen beantwoorden, want de plager bepaalt.

Schrik dus ook bij de eerste date niet terug voor wat plagen. Goede kans dat je kusjes krijgt.

Zie ook


(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.