Adultmatch (review). Zeer goed in erotische dating

Adultmatch is een klassieker onder de erotische datingsites in Nederland. Adultmatch was vele jaren geleden de eerste datingsite die zich op seksdates richtte. Inmiddels heeft deze Nederlandse adult datingsite vele concurrenten, maar qua mogelijkheden en betrouwbaarheid staat Adultmatch in ons land nog steeds aan de top. Hier een Adultmatch review.


Zoals vele datingsites kent Adultmatch een gratis inschrijving, en waar de mogelijkheden bij veel concurrenten dan al snel stoppen biedt Adultmatch ook gratis klanten waar voor hun (geen) geld. Hierover later meer.

Wie gebruiken Adultmatch?

Laten we eerst naar het publiek van Adultmatch kijken. Schrijf je via bovenstaande link in, en je ziet een grote diversiteit aan profielen voorbij komen. Adultmatch is een datingsite waar je jong, oud, single en getrouwd tegenkomt. Veel mannen, zoals gebruikelijk op een erotische datingsite, maar ook behoorlijk veel vrouwen en stellen.

Wat zoekt men op Adultmatch?

Het overgrote deel van de deelnemers is op zoek naar of een spannend afspraakje of naar een erotische vriendschap of erotische relatie. Soms ook naar een wat meer serieuze relatie (maar dan met een vrijdenkend persoon) of voor een flirt of spannende chat. Dit kan een hetero of gay contact zijn, of een date / vriendschap tussen stellen.

Bij Adultmatch kun je bijzonder goed aangeven dat voor persoon en wat voor contact je zoekt. Deze site blinkt uit in zoekmogelijkheden op erotisch gebied. Het gerichte zoeken op lichamelijke kenmerken kan niet alleen op algemeenheden als de kleur van de ogen of het haar, gewicht, bouw en lichaamslengte, maar ook op bijvoorbeeld cupmaat, lengte van de pretstok, aanwezigheid van lichaamsbeharing, tattoos, piercings en veel meer. Zo kun je heel gedetailleerd beschrijven wat je zoek en ook hoe je er zelf uitziet.

Ook op andere kenmerken dan de lichamelijke is het goed zoeken. Zoek je iemand die fanatiek sport of die meer bourgondisch is aangelegd? Iemand die graag reist of leeft voor zijn werk? Iemand die zorgzaam is, romantisch of verlegen? Iemand die geen kinderen heeft of iemand die dol is op huisdieren? Het is allemaal van jezelf op te geven en je kunt op al deze kenmerken zoeken en vinden.

En wat natuurlijk bij een erotische datingsite als deze erg belangrijk is, is wat men op het gebied van seks zoekt. Dit kan heel gedetailleerd worden omschreven, en natuurlijk kan men er dan ook weer op gevonden worden. Ben je gek op oraal? Ben je te porren voor anaal? Heb je kinky wensen of hou je juist van zacht en teder?

Ook hier kun je allemaal zeer gericht op zoeken. Probeer het maar eens uit met een gratis inschrijving!

www.adultmatch.nl/
Klik hierboven om AdultMatch gratis te proberen!

Gratis mogelijkheden

Want wat is er gratis allemaal mogelijk bij Adultmatch? In vergelijking tot andere op seksdates gerichte datingsites heel veel. Zoeken en bekijken van profielen is allemaal onbeperkt. Ook alle foto's die de members openbaar hebben gezet zijn te bekijken (bij andere soortgelijke sexdatingsites zie je vaak maar één foto). Ook kun je knipogen sturen en chats aanvragen.

Deze chatmogelijkheden zijn hier groot. Betalende leden kunnen met iedereen chatten (privé en in groepen, via tekst of video). Als gratis member kun je bij een betalende abonnee een chatverzoek doen. Als hij of zij met je wilt praten kun je onbeperkt gratis babbelen.

Uniek is de gratis toegankelijkheid van de chatboxen op Adultmatch. Eind van de middag en begin van de avond staan deze voor iedereen open. Dat betekent dat je dan onbeperkt met iedereen kunt chatten. Zowel openbaar in de groepchats als privé met iemand, ook met andere gratis abonnees.

Hoe betrouwbaar is Adultmatch?

Adultmatch is een eerlijke datingsite. De beheerders plaatsen zelf geen profielen om klanten te trekken en als je lastiggevallen wordt of nep-accounts tegenkomt kun je dit bij de servicedesk melden. Adultmatch doet er alles aan om fakers van de site te weren, hoewel (goed uitgevoerde) fake natuurlijk op iedere datingsite voorkomt. De betrouwbaarheid van de profielen om deze site is echter zeer goed, vooral voor een datingsite voor seksdates.

Concluderend kunnen we zeggen dat Adultmatch een zeer goede datingsite voor seksdates is. Het aantal actieve gebruikers is lager dan bij bijvoorbeeld Novamora maar de vrouwen, mannen en stellen op deze contactsite zijn wel "echt" en vaak serieus op zoek naar een spannende date of relatie. De mogelijkheden om leuke en geschikte mensen te vinden zijn briljant en ook zonder dat je de portemonnee meteen trekt kun je op Adultmatch uitstekend daten.

De abonnee-tarieven zijn in vergelijking tot die van de concurrentie ook laag en je hoeft bij Adultmatch nooit per bericht te betalen.


Conclusie

Pluspunten Adultmatch
 • Veel mogelijkheden, ook voor gratis abonnees. 
 • Heel goede chatmogelijkheden, zowel privé als groepchats. 
 • Voor betaalde abonnees is webcamchat mogelijk. 
 • Gebruikers zijn erg actief in vergelijking tot andere erotische datingsite. 
 • Geen gedoe met credits. Betaalde abonnementen zijn relatief goedkoop. 

Minpunten Adultmatch
 • Niet zo heel veel gebruikers gelijktijdig online 


Waardering: 4 / 5

Informatie

Waarop zoeken onze bezoekers naar Adultmatch? (top vijf)

 • Adultmatch review 
 • Adultmatching 
 • Adultmatch m 
 • Adultmatch ervaringen 
 • Hoe goed is adultmatch 


Probeer Adultmatch gewoon eens gratis uit. De gratis inschrijfmogelijkheid vind je hier boven.


Zie ook: Meer reviews datingsites

0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.