Sexchatten: De beste sites voor een sexchat

De sexchat is een spannende vorm van chatten. Kijk hier voor de beste sites om anoniem te sexchatten met vrouwen of mannen en ik geef tips voor een extra spannende sexchat.

Datingsites worden niet alleen gebruikt om te daten, maar ook om spannende chats te voeren. Zowel mannen als vrouwen beleven vaak veel plezier aan zo'n sexchat. 

Sexchatten is populair op erotische dating sites met een goede chat functie. Deze spannende sexchats kunnen anoniem plaatsvinden op een goede dating site.
En natuurlijk hoeft het bij een sexchat op een dating site niet altijd bij alleen sexchatten te blijven. Het is immers een dating site. Een klik tijdens het chatten kan tot veel meer leiden.

Chatten over seks, het uitwisselen van ervaringen en sexfantasieën, elkaar opwinden met uitdagende praatjes. Sexchatten kent vele vormen. Datingsites worden vaak voor deze sexchats gebruikt, er zijn dan ook diverse datingsites met goede chat mogelijkheden waarop je heel goed een sexchat kunt voeren.

De beste sites voor een sexchat

De beste sites om te sexchatten heb ik in het overzicht hier onder op rijtje gezet.


Anonieme sexchat

Een sexchat kan een begin zijn van een contact dat tot een date leidt. maar dat is niet altijd het doel van de chat. Er zijn ook veel mannen en vrouwen die er voor kiezen om het bij een sekschat te houden. Het anoniem chatten op een datingsite is veilig en alleen chatten wordt meestal niet als overspel gezien.

Bovendien kan iedereen zich in een sexchat helemaal laten gaan. Op een goede datingsite is je privacy bij het sexchatten immers verzekerd, vooral als je een anoniem account aanmaakt. Je kan je dan gedurende de sexchats helemaal in je fantasieën laten gaan, vooral met een chatpartner die op erotisch gebied op één lijn met jou zit.

Een goede sexchat kan zo spannend worden dat het op virtuele seks uitdraait waarbij de chatters elkaar bij het sexchatten dusdanig uitdagen dat ze zichzelf en indirect de ander tot een hoogtepunt brengen.

Webcam sexchat

Minder anoniem wordt het als tijdens deze sexchat de webcam aangaat, en de chatters elkaar kunnen zien. Dat maakt het sexchatten natuurlijk een stuk opwindender (en visueler), maar hou er wel rekening mee dat chatten met vreemden zo wel "gevaarlijker" wordt. 

Je mag dan wel veilig achter je scherm zitten, maar de beelden van de sekschat kunnen door de ander eventueel op internet gezet worden. Dit is wel iets om rekening mee te houden als je een sexchat met video voert.

Een anonieme sexchat door slechts teksten te lezen en te schrijven is wat dat betreft een stuk veiliger. De meeste vrouwen en mannen geven dan hier ook de voorkeur aan zo'n meer anonieme sex chat.

Cyberseks

Van cyberseks (cybersex) is sprake als het bij de sexchat verder gaat dan alleen chatten. Bij cyberseks geilen de beide deelnemers elkaar op terwijl ze seksuele handelingen bij zichzelf verrichten. Mannen trekken zich af en vrouwen vingeren zichzelf klaar onder het chatten of gebruiken een dildo of vibrator terwijl hun chatpartner aanwijzingen geeft.

Dit elkaar  uitdagen en opwinden kan alleen via tekst gaan. Waarbij de deelnemers elkaar opwindende tekstjes sturen en elkaar opdrachten geven. Maar de seksuele handelingen kunnen ook voor de webcam gebeuren (webcamseks). Maar ik schreef boven al, bij dit laatste moet je er wel op bedacht zijn dat deze beelden opgenomen en verspreid kunnen worden. Als je echt seks hebt voor de camera is het uitlekken van de beelden natuurlijk nog vervelende dan als het alleen om een sexchat gaar.

Hoewel het minder opwindend is als je anoniem in beeld bent tijdens webcamseks is het wel heel veel veiliger om sexting (verspreiden van de beelden) te voorkomen.

Sexchatten in tekst is dan een heel stuk veiliger. Als je met een onbekende op een datingsite sexchat en geen persoonlijke gegevens in de chat deelt ben je volledig anoniem. Zonder camera kun je op een veilige manier cyberseks hebben zonder dat je privacy in gevaar komt.

Sexchat tips

Voor het spannend sexchatten heb ik hier nog wat sexchat tips.

Gebruik een geschikte site
Een sexchat kun je niet op iedere datingsite voeren. Wie op een datingsite als Lexa of Parship snel op een sex chat aanstuurt kan het deksel wel eens op de neus krijgen. 

Natuurlijk kan er ook op deze datingsites een sexchat ontstaan, maar wie het internet opgaat om een erotische chat te voeren kan beter kiezen voor een speciale datingsite voor erotische contacten die over goede chat mogelijkheden beschikt.

Bovenaan dit artikel vind je een link naar de beste datingsites met goede chatmogelijkheden. Kies daar voor een datingsite voor sexcontacten. Dit zijn heel goede sites voor sexchatten.

Laat je niet neppen
We zijn geen voorstander van dating sites waar je credits moet kopen, en waarbij je voor ieder berichtje (chatregel) die je stuurt credits moet inleveren. Meestal verdienen deze sites de term eerlijke datingsite niet. Je betaalt vaak veel geld om te chatten en deze chats leiden tot niets. 

Als je moet betalen om te kunnen chatten op een site, kies dan voor een datingsite / chatsite die een vast maandbedrag vraagt. Dit zijn normaal gesproken wel eerlijke websites waarbij je kunt sexchatten met echte vrouwen of mannen en niet met chatoperators.

Denk aan het voorspel
Wil je met iemand een sexchat voeren? Val dan niet meteen met de deur in huis. Dat wil nogal eens afschrikken. Zeg netjes gedag, stel wat vragen om te kijken met wie je spreekt en stel dan eens een ondeugende vraag of maak een ondeugende opmerken. Kijk hoe daar op gereageerd wordt. Gaat de ander daar in mee, dan ontstaat de sexchat meestal vanzelf.

Hou het niet te vaag
Tijdens de sexchat krijgt de ander een beeld van jou voor ogen, niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua sfeer. Hou het dus niet te vaag en wees niet bang zaken te benoemen en zo de juiste sfeer te scheppen. Als je alles te vaag houdt zal een chat ook nooit de diepte in gaan. 

Daarbij vinden de meeste mannen en vrouwen die van een sex chat houden dirty talk alleen maar sfeerverhogend. Bij sexchatten kun je gerust wat verder gaan dan bij het gewone chatten op een datingsite.

Hou het anoniem
Wil je het alleen bij sexchatten houden, en niet daten, dan kun je het anoniem houden. Degene waarmee je de sexchat voert kan een beeld van jou in zijn of haar hoofd schetsen. Het sturen van een foto is daarom niet nodig. Soms is de fantasie juist veel spannender. 

Wil je toch een foto sturen? Hou je privacy dan in de gaten, en stuur geen foto's naar een onbekende die je niet in de openbaarheid wil hebben. Wil je een erotische foto sturen op het vuur aan te wakkeren? Kies dan voor een foto waarop je niet herkenbaar bent.

Eerlijk is het leukst
Maar ook als het volledig anoniem is kun je het beste eerlijk blijven. Je kunt je tijdens een sexchat anders voor doen dan je bent, bijvoorbeeld 20 jaar jonger of 30 kilo lichter, de ander zal dat waarschijnlijk niet eens merken, maar voor jezelf is dat veel minder leuk.

 Het is veel bevredigender als de ander opgewonden van jou raakt dan van een vals beeld dat je schept, en het is veel leuker om te chatten over situaties, ervaringen en verlangens die je werkelijk hebt, dan over dingen die je ter plekke verzint.

Kijk op dating en chatten voor veel meer informatie over chatten op datingsites in alle vormen. Dus niet alleen sexchaten.


Zie ook:Onderwerpen:
Hierboven kijken we naar de mogelijkheden van een spannende sexchat. Op goede erotische dating sites is sexchatten goed mogelijk. Je kunt er anoniem een sexchat voeren. Een anonieme sex chat is veilig maar kan toch heel opwindend zijn. Sexchatten is dan ook populair bij vrouwen en mannen op ondeugende dating sites.


Een reactie posten

3 Reacties

 1. Ik denk dat Ondeugend Daten de beste site is voor een sexchat. Ondeugend Daten heeft heel veel gebruikers, heel veel actieve gebruikers (je kan zien wie er online zijn) en het publiek is heel divers. Je kan er chatten met vrouwen, mannen en stellen. Vooral die laatste groep is heel actief en dat zijn leuke sexchats. Stellen die samen sexdaten zijn namelijk heel open en vrij.
  Ik hou er van om met de meest uiteenlopende types en gebruikers over seks te chatten. Hoewel dat soms tot een date komt (ik ben single en heb ook mijn behoeften) gebruik ik de datingsite vooral voor een spannende sexchat. Dat kan gewoon een gesprek zijn over seks, over ervaringen of over sekswensen en seksfantasieen. Maar ook het uitwisselen van opwindende foto's (wel in mijn geval onherkenbaar) en het ongeremd aan cyberseks doen gebeurt als ik daar zin in heb.
  Sexchatten is mijn guilty pleasure en ik doe dit best vaak. Maar het is ook iedere keer weer spannend en iedere keer weer anders. Er zijn altijd wel leuke mensen online. Ook al log je midden in de nacht in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van een goede sexchat. Tijdens het sexchatten hoor je de meest geile verhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sexchatten is voor mij echt een guilty pleasure. Mijn man denkt dat ik op social media zit maar ondertussen zit ik op Ondeugend daten ondeugend te chatten, hihi. Als de sexchat heel erg heet wordt en mijn man niet in de buurt is wil ik wel eens masturberen onder het chatten. Ik kan dan helemaal in de stemming komen en als mijn man dan thuis kom bespring ik hem en hebben we heftige seks. Dan is Zeeuws Meisje zo geil als boter hahaha.

  Het sexchatten voelt wel een beetje als vreemdgaan maar mijn man profiteert er dus ook wel van, want hij vindt het helemaal niet erg als ik hem geil het bed in trek als hij thuis komt.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.