Sexchat anoniem

Datingsites worden niet alleen gebruikt om te daten, maar ook om spannende chats te voeren. Zowel mannen als vrouwen beleven vaak veel plezier aan zo'n sexchat. Deze sexchats kunnen anoniem plaatsvinden op goede dating sites.

Chatten over seks, het uitwisselen van ervaringen en fantasieën, elkaar opwinden met uitdagende praatjes. De sexchat kent vele vormen. Datingsites worden vaak voor deze sexchats gebruikt, er zijn dan ook diverse datingsites met goede chat mogelijkheden waarop je heel goed een sex chat kunt voeren.

Anonieme sexchat

Een sexchat kan een begin zijn van een contact dat tot een date leidt, maar veel mannen en vrouwen kiezen er ook voor het bij een sekschat te houden. Het anoniem hatten op een datingsite is veilig en alleen chatten wordt meestal niet als overspel gezien.

Bovendien kan iedereen zich in een sexchat helemaal laten gaan. Op een goede datingsite is je privacy immers verzekerd, vooral als je een anoniem account aanmaakt. Je kan je dan gedurende de sexchats helemaal in je fantasieën laten gaan, vooral met een chatpartner die op erotisch gebied op één lijn met jou zit.

Een goede sexchat kan zo spannend worden dat het op virtuele seks uitdraait waarbij de chatters elkaar dusdanig uitdagen dat ze zichzelf en indirect de ander tot een hoogtepunt brengen.

Webcam sexchat

Minder anoniem wordt het als tijdens deze sexchat de webcam aangaat, en de chatters elkaar kunnen zien. Dat maakt het chatten natuurlijk een stuk opwindender (en visueler), maar hou er wel rekening mee dat chatten met vreemden zo wel "gevaarlijker" wordt. Je mag dan wel veilig achter je scherm zitten, maar de beelden van de sekschat kunnen door de ander eventueel op internet gezet worden. Dit is wel iets om rekening mee te houden als je een sexchat met video voert.

Een anonieme sexchat door slechts teksten te lezen en te schrijven is wat dat betreft een stuk veiliger en de meeste vrouwen en mannen geven dan hier ook de voorkeur aan zo'n meer anonieme sex chat.

Sexchat tips

Voor het voeren van een spannende sexchat hebben we hier nog wat tips.

Gebruik een geschikte site
Een sexchat kun je niet op iedere datingsite voeren. Wie op een datingsite als Lexa of Relatieplanet snel op een sex chat aanstuurt kan het deksel wel eens op de neus krijgen. Natuurlijk kan er ook op deze datingsites een sexchat ontstaan, maar wie het internet opgaat om een erotische chat te voeren kan beter kiezen voor een speciale datingsite voor erotische contacten die over goede chat mogelijkheden beschikt.

Bovenaan dit artikel vind je een link naar de beste datingsites met goede chatmogelijkheden. Kies daar voor een datingsite voor sexcontacten.

Laat je niet neppen
We zijn geen voorstander van dating sites waar je credits moet kopen, en waarbij je voor ieder berichtje (chatregel) die je stuurt credits moet inleveren. Meestal verdienen deze sites de term eerlijke datingsite niet. Je betaalt vaak veel geld om te chatten en deze chats leiden tot niets. Als je moet betalen, kies dan voor een datingsite / chatsite die een vast maandbedrag vraagt. Dit zijn normaal gesproken wel eerlijke websites waarbij je kunt sexchatten met echte vrouwen of mannen en niet met chatoperators.

Denk aan het voorspel
Wil je met iemand een sexchat voeren? Val dan niet meteen met de deur in huis. Dat wil nogal eens afschrikken. Zeg netjes gedag, stel wat vragen om te kijken met wie je spreekt en stel dan eens een ondeugende vraag of maak een ondeugende opmerken. Kijk hoe daar op gereageerd wordt. Gaat de ander daar in mee, dan ontstaat de sexchat meestal vanzelf.

Hou het niet te vaag
Tijdens de sexchat krijgt de ander een beeld van jou voor ogen, niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua sfeer. Hou het dus niet te vaag en wees niet bang zaken te benoemen en zo de juiste sfeer te scheppen. Als je alles te vaag houdt zal een chat ook nooit de diepte in gaan. Daarbij vinden de meeste mannen en vrouwen die van een sexchat houden dirty talk alleen maar sfeerverhogend.

Hou het anoniem
Wil je het alleen bij chatten houden, en niet daten, dan kun je het anoniem houden. Degene waarmee je de sexchat voert kan een beeld van jou in zijn of haar hoofd schetsen. Het sturen van een foto is daarom niet nodig. Soms is de fantasie juist veel spannender. Wil je toch een foto sturen? Hou je privacy dan in de gaten, en stuur geen foto's naar een onbekende die je niet in de openbaarheid wil hebben. Wil je een erotische foto sturen op het vuur aan te wakkeren? Kies dan voor een foto waarop je niet herkenbaar bent.

Eerlijk is het leukst
Maar ook als het volledig anoniem is kun je het beste eerlijk blijven. Je kunt je tijdens een sexchat anders voor doen dan je bent, bijvoorbeeld 20 jaar jonger of 30 kilo lichter, de ander zal dat waarschijnlijk niet eens merken, maar voor jezelf is dat veel minder leuk. Het is veel bevredigender als de ander opgewonden van jou raakt dan van een vals beeld dat je schept, en het is veel leuker om te chatten over situaties, ervaringen en verlangens die je werkelijk hebt, dan over dingen die je ter plekke verzint.

Kijk op dating en chatten voor veel meer informatie over chatten op datingsites in alle vormen.

Onderwerpen:
Sexchats, sexchat, sex chat anoniem, anonieme sekschat, anoniem sekschatten, erotische chat senioren, sexchatten. 

0 reacties:

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.