Datingtips voor verlegen mannen en jongens

Verlegen maar wel een leuk meisje of vrouw op het oog voor een date? Bekijk dan even deze video met handige datingtips voor verlegen mannen.


De video is in het Engels. Beheers je die taal slecht of wil je die 8 minuten van je leven anders doorbrengen? Dan vind je hieronder een samenvatting.

Het eerste contact

Voor een goede binnenkomer. Observeer je potentiƫle date. Kun je iets te weten komen over haar hobby's of andere tijdsbesteding? Dan kun je bij het eerste contact meteen je interesse tonen over een geschikt onderwerp. Blijf interesse tonen en schuw geen complimentje.

De eerste date

Een geslaagd eerste contact kan leiden tot een date. Interesse voor de ander en een complimentje op z'n tijd staan ook nu weer voorop.

Begin een conversatie met een vraag of eventueel meerdere vragen, en breng vandaar uit het gesprek op gang. Zo voorkom je dat het een monoloog van jouw kant wordt. Blijf altijd interesse tonen, en... zet je telefoon uit.

De rekening

Als jij je droomdame de date hebt voorgesteld. Pak dan aan het eind van de date de rekening als vanzelfsprekend op en voldoe deze zonder er onnodig de aandacht op te vestigen.

En als je voor een tweede date gaat.... Laat haar dan kiezen waar deze plaats vindt.

En verder...
(C) Content=King

© Dating 2018. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.