Dating tips voor verlegen mannen en jongens


Verlegen maar wel een leuk meisje of vrouw op het oog voor een date? Bekijk dan even de onderstaande video met handige datingtips voor verlegen mannen.


De video is in het Engels. Beheers je die taal slecht of wil je die 8 minuten van je leven anders doorbrengen? Dan vind je hieronder een samenvatting van deze dating tips voor verlegen mannen en jongens.Het eerste contact

De eerste indruk... nou ja, je weet het wel, de eerste indruk is de belangrijkste indruk. Voor een goede binnenkomer... observeer je potentiƫle date. Kun je iets te weten komen over haar hobby's of andere tijdsbesteding? Dan kun je bij het eerste contact meteen je interesse tonen over een geschikt onderwerp. Heel "toevallig" snij je precies het juiste onderwerp aan. Blijf interesse tonen en schuw geen complimentje.

Google is op dit punt natuurlijk je vriend. Even je date checken op Google en je weet misschien wel meer van haar dan de moeder van je date. Handig, want dan kun je altijd toevallig de juiste gespreksonderwerpen aansnijden en (heel sneaky) de juiste mening er op nahouden.

De eerste date

Een geslaagd eerste contact van een datingsite kan uiteindelijk leiden tot een echte date, de blind date. Is dat moment aangebroken? Interesse voor de ander en een complimentje op z'n tijd staan ook nu weer voorop.

Begin een conversatie met een vraag of eventueel meerdere vragen, en breng vandaar uit het gesprek op gang. Zo voorkom je dat het een monoloog van jouw kant wordt. Blijf altijd interesse tonen, en... zet je telefoon uit.

Interesse en aandacht zijn de kernwoorden voor een geslaagde date. Geef een vrouw aandacht en je bent een droompartner. Wees een luisterend oor voor haar problemen, maar maak niet de fout om te gaan adviseren. Een advies wat niet in goede aarde valt en de date is verpest. Luister en bevestig, dan ben je het mannetje.

De rekening

Als jij je droomdame de date hebt voorgesteld. Pak dan aan het eind van de date de rekening als vanzelfsprekend op en voldoe deze zonder er onnodig de aandacht op te vestigen.

En als je voor een tweede date gaat.... Laat haar dan kiezen waar deze plaats vindt.

En verder...


Onderwerpen
Dating, verlegen mannen, verlegen jongens, date, verlegenheid, nerveus, zenuwachtig.