Tips profielfoto en andere foto's voor dating


Een foto op een dating site of in een dating app is heel belangrijk als je een leuk contact zoekt. Of je nu aantrekkelijk bent of niet, een profiel met foto levert vele malen meer reacties op dan een fotoloos profiel. Maar volsta niet met de eerste beste selfie.


Een mooie foto

Hieronder wat tips met eigenschappen waaraan een goede foto voor een dating site of dating app moet voldoen.

Geen webcamfoto
Zorg in ieder geval voor een mooie foto. Webcamfoto's zijn over het algemeen slecht geschikt. Deze hebben een korrelige kwaliteit, slecht licht, slechte kleuren en de positie ten opzichte van de camera is ook niet optimaal. Op een webcamfoto ziet zelfs George Clooney er als een zwerver uit en is daarmee vrijwel kansloos voor een date.

Een selfie kan, mits goed gemaakt
Een selfie kan volstaan, maar een met zorg gemaakte foto waarop je duidelijk te zien bent en vriendelijkheid uitstraalt is nog veel beter. Geen foto dus met een blik van "ben ik in beeld". Maak een hele serie of, beter nog, laat iemand een hele serie foto's van je maken. Gebruik de allermooiste foto als profielfoto, en plaats verder alleen die foto's waarover je zelf 100% tevreden bent.

Een vriendelijke uitstraling
Lachen op de foto hoeft niet. Een serie foto's waarbij je op iedere foto lacht is zelfs niet aan te raden. Maar zorg op de foto's wel voor een vriendelijke uitstraling, een open gezicht. Neem jezelf als referentie. Als je jezelf op een foto zou zien, zou je dan een praatje met je willen maken of niet? Is het antwoord nee, kies dan een andere foto.

Een serie foto's is het best
Als je een serie foto's plaatst kun je ook mooi verschillende kanten van je belichten. Een mooie portretfoto, een foto waarop je je favoriete sport beoefend, een relaxte foto, en misschien wel een foto die een beetje ondeugend is.

Foto's erotische datingsite

Op een "gewone" datingsite moet je dat ondeugende niet te ver doorvoeren, maar op een erotische datingsite gelden andere spelregels.

Herkenbare foto?
De eerste vraag die je je op zo'n site wilt stellen is of je herkenbaar op de foto wilt staan. De foto kan immers altijd door bekenden worden bekeken. Wil je jezelf op zo'n foto onherkenbaar maken doe dat dan smaakvol. Een zwart balkje komt wel erg crimineel over, en een blur van het gezicht maakt de foto ook verre van aantrekkelijk. Dek dan liever je gezicht af met een voorwerp of bijvoorbeeld een tijdschrift. Dat kan heel speels of juist mysterieus.

Uitdagend? Dan is anoniem beter
Misschien wil je je op de erotische datingsite wel letterlijk bloot geven. Hou er dan rekening mee dat al te spannende foto's wel eens hun weg buiten de datingsite kunnen vinden. Ga je naakt op de foto, zorg dan dat je onherkenbaar bent. Op een andere foto bij hetzelfde profiel kun je dan wel weer herkenbaar in beeld als je dat aandurft. Zo lang de foto's als ze heel ergens anders opduiken maar niet aan elkaar te linken zijn.

Het aanbrengen van een watermerk op de foto is een goede manier om deze onaantrekkelijk te maken voor het gebruik op een andere site dan waarvoor deze bedoeld is.

Zie ook: Tips voor het beste profiel op een datingsite

Heb jij goede tips voor het gebruik van foto's op een datingsite? Dan lezen we deze graag bij de reacties hieronder.


Samenvatting:
Met een foto bij de dating site of dating app profiel nemen je kansen aanmerkelijk toe. Vooral als de foto of foto's goed gekozen zijn. Daarvoor hoef je heus geen fotomodel te zijn. Hier boven tips voor een mooie foto's op een dating site of in een dating app.

(C) Content=King

1 reacties:

Anoniem zei

Plaats ook minimaal één foto waar je met vrienden opstaat. Zo kom je sociaal en gezellig over. Dat kan iemand net over de streep trekken om te reageren.

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.