Enig kind, een betere partner

Wat vind je belangrijke factoren bij het selecteren van mogelijke partners op een datingsite. Is het de haarkleur, hobby's, het werk dat iemand doet?Tip: Kijk ook eens of iemand enig kind is. Volgens onderzoek zijn dat namelijk de ideale partners.

Uit een onderzoek van Richard Rende van Brown University blijkt dat oudere broers en zussen soms meer invloed op een kind hebben dan de ouders. Omdat broertjes en zusjes niet altijd even positief zijn ontwikkelt een enig kind vaak een positiever zelfbeeld. Daarom zien ze zichzelf ook als een betere partner dan mannen en vrouwen die met broertjes en zusjes zijn opgegroeid.

De datingsite eDarling besloot dit onderzoek onder zijn abonnees te checken en kon niets anders dan de onderzoeksresultaten bevestigen. 67% van de abonnees die als enig kind zijn opgegroeid is van mening dat ze door de mensen om hen heen als charmant worden beschouwd. Bij de mannen en vrouwen die met broertjes en/of zusjes zijn opgegroeid is dat maar 59%

eDarling ging nog wat verder en zocht ook uit hoe het met het opleidingsniveau van het enig kind zit. 33% van de eenlingen bleek hoger opgeleid te zijn, tegen slechts 24% van de kinderen uit een groter gezin.

Doordat charme, daadkracht, zelfvertrouwen en een hogere opleiding belangrijke factoren zijn die bepalen of je interessant bent voor een date kun je stellen dat een enig kind wordt beschouwd als "beter relatiemateriaal'.

Zie ook

(C) Content=King

© Dating 2024.

Artikel geschreven door Onze Redactie.


Tips - Onderwerpen - Reviews - Sitemap


Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates


Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.