6 beste sites voor bi seksdating mannen en vrouwen

Dit zijn de 6 beste contact sites om een bi seksdating afspraakje te maken. De beste datingsites voor bimannen en bivrouwen.

Bi seksdating bi mannen vrouwen

De meeste datingsites zijn vooral gericht op het contact tussen mannen en vrouwen. Maar een groot aantal Nederlanders (M/V) gebruiken internet voor het tot stand brengen van een erotisch contact met iemand van hun eigen geslacht.

Vaak zijn deze mannen en vrouwen niet eens gay of "officieel" bi-seksueel maar gaat het om dates om te verkennen, te proberen en te experimenteren. Welke datingsites zijn het best geschikt voor erotische biseksuele contacten??

1. Regio Sexcontact
De seksdating site Regio Sexcontact is niet specifiek gericht op biseks contacten maar op erotische relaties en seksdates in alle vormen. 

Bij je seksuele voorkeuren kun je aangeven of je op zoek bent naar een vrouw, man of koppel. Daarbij kun je meerdere keuzes aanvinken. 

Op deze manier kun je makkelijk in contact komen met de juiste partner of dat nu een man of vrouw is. Of het iemand van jouw geslacht of van het andere geslacht. Je matcht alleen met degenen die jou zoeken.

Hou er wel rekening mee dat Regio Sexcontact (zoals de naam al aangeeft) sterk gericht is op sexsueel contact en niet op relaties (al kun je dit wel aangeven).

Veel vrouwen en mannen die hun bisexuele grenzen verkennen doen dit samen met hun partner. Regio Sexcontact leent zich heel goed voor paren en kent daardoor veel van deze "duo- gebruikers". Dit maakt Regio Sexcontact tot een heel goede datingsites voor als je een bi sekscontact met een koppel zoekt, of als je zelf een stel bent en een bi seksdate wil met een vrouw, man of ander bi stel.


2. BiLove
BiLove is een datingsite die wel helemaal gericht is op biseksuele contacten. Maar, let op, het gaat dan uitsluitend op bi contacten tussen vrouwen onderling. 

Dat is een flinke doelgroep, want volgens een onderzoek van de Universiteit van Boise voelt 60 procent van de vrouwen zich seksueel aangetrokken tot vrouwen. Dat is ook wel te merken aan het grote aantal inschrijvingen op BiLove.

Als je een vrouw bent die een bi date wil, of dat nu voor een bi vriendschap, serieuze bi relatie of bi sekscontact is, BiLove is dan voor jou de beste datingsite voor bi dating.


3. Girls Dating
Girls Dating (ook wel Girls-G Dating genoemd) is evenals BiLove gericht op Vrouw-Vrouw contacten (maar ondanks de naam kun je er ook Man-Man contacten vinden). 

Maar waar BiLove zich op bi vrouwen en vrouwen met biseksuele wensen richt, mikt Girls Dating zich meer op de lesbische doelgroep.


4. Ondeugend Daten
Het verkennen van je seksuele grenzen met iemand van je eigen geslacht valt zonder meer onder ondeugend daten. Het is daarom niet vreemd dat de datingsite met die naam ook contacten tussen mannen onderling en vrouwen onderling mogelijk maakt. 

Ondeugend Daten is een goede datingsite voor het leggen van biseksuele contacten en dan met name voor bi seksdating. Qua doelgroep en opzet is deze contactsite voor seksdates vergelijkbaar met Regio Sexcontact. Ook hier komen mannen, vrouwen en koppels met alle soorten erotische wensen.


5. Guys Dating
De naam zegt het al, dit is een datingsite voor mannen onder elkaar. Guys Dating richt zich in eerste instantie op homo mannen (voor serieuze relatie, voor vriendschap of voor een losse date). Maar ook bi-mannen en bi-nieuwsgierige mannen zijn hier volop te vinden. 

Guys Dating heeft heel goede mogelijkheden om contact te maken, zoals privé chats. Voor mannen die willen afspreken met mannen voor een seksdate is dit een prima contactsite.


Regio Swingers is een andere goede datingsite voor seksdating waarop veel bi contacten tot stand komen. Zoals de naam al aangeeft richt Regio Swingers zich op swingers. Dat kunnen swingende koppels zijn, maar ook single vrouwen of mannen die een sekscontact zoeken met een koppel of met een andere single.

Zowel bij de koppels als de singles op Regio Swingers komt biseksualiteit veel voor. Met name bij de stellen is vaak van biseksualiteit sprake. Deze koppels hebben dus een hetero relatie maar genieten daarnaast ook van seks met iemand van het eigen geslacht, of zijn daar nieuwsgierig naar.

Het zijn vooral de dames van deze koppels die vaak bi seksuele gevoelens hebben en die deze, in hun gezelschap van hun partner, met een ander koppel willen bevredigen. 

Maar je komt op deze seksdating site ook stellen tegen waarvan de man (bi) is en die contact zoeken met een bi stel of biseksuele man.Zie ook:


Onderwerp:
Dit zijn de beste dating sites voor het maken van bisexuele contacten en bi dating. Biseksuele vrouwen, bi mannen, bi nieuwsgierige vrouwen en bi nieuwsgierige mannen kunnen hier contact maken met gelijkgestemde vrouwen en mannen voor een bi seks contact.


(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.