6 beste sites voor bi seksdating mannen en vrouwen

Hier heb ik de 6 beste contact sites om een bi seksdating afspraakje te maken voor je. Dit zijn de beste datingsites voor bimannen en bivrouwen en voor mannen en vrouwen nieuwsgierig naar een bi ervaring.

Bi seksdating bi mannen vrouwen

De meeste datingsites zijn vooral gericht op het contact tussen mannen en vrouwen. Maar er is ook een groot aantal Nederlanders (M/V) die internet gebruikt voor het tot stand brengen van een erotisch contact met iemand van hun eigen geslacht.

Vaak zijn deze mannen en vrouwen niet eens gay of "officieel" bi-seksueel maar gaat het om dates om te verkennen, te proberen en met seks te experimenteren. Welke datingsites zijn het best geschikt voor erotische biseksuele contacten? Hieronder vind je de zes seksdating sites die de beste contactsites op dat gebied zijn.

1. Regio Sexcontact
Ik begin met de seksdating site Regio Sexcontact. Deze erotische dating site is niet specifiek gericht op biseks contacten maar op erotische relaties en seksdates in alle vormen. Toch is dit één van de beste sites een bi seksdating contact.

Er zijn namelijk veel mannen, vrouwen en koppels op deze site aanwezig die open staan voor bi dates, En bij je seksuele voorkeuren kun je aangeven of je op zoek bent naar een vrouw, man of koppel. Daarbij kun je meerdere keuzes aanvinken. 

Op deze manier kun je makkelijk in contact komen met de juiste partner of dat nu een man of vrouw is. Of het iemand van jouw geslacht of van het andere geslacht. Je matcht alleen met degenen die jou zoeken. Dus als je als man alleen contact zoekt met mannen en stellen die zelf ook een man zoeken dan date je alleen binnen die groep.

Hou er wel rekening mee dat Regio Sexcontact (zoals de naam al aangeeft) sterk gericht is op sexsueel contact en niet op relaties (al kun je dit wel aangeven).

Veel vrouwen en mannen die hun bisexuele grenzen verkennen doen dit samen met hun partner. Regio Sexcontact leent zich heel goed voor paren en kent daardoor veel van deze "duo- gebruikers". Dit maakt Regio Sexcontact tot een heel goede datingsites voor als je een bi sekscontact met een koppel zoekt, of als je zelf een stel bent en een bi seksdate wil met een vrouw, man of ander bi stel.


2. BiLove
Een andere site voor bi seksdating die ik kan aanraden is BiLove. Dit is in tegenstelling tot Regio Sexcontact wel een datingsite die wel helemaal gericht is op biseksuele contacten. Maar, let op, het gaat bij BiLove uitsluitend op bi contacten tussen vrouwen onderling. Bi mannen kunnen deze site dus overslaan.

Maar vrouwen die vrouwen zoeken is een flinke doelgroep, want volgens een onderzoek van de Universiteit van Boise voelt 60 procent van de vrouwen zich seksueel aangetrokken tot andere vrouwen. Dat is ook wel te merken aan het grote aantal inschrijvingen op BiLove. Dit is een veel gebruikte datingsite voor bi sekscontacten tussen vrouwen.

Als je een vrouw bent die een bi date wil, of dat nu voor een bi vriendschap, serieuze bi relatie of bi sekscontact is, dan kan ik BiLove aanbevelen, Dit is dan voor jou mogelijk de beste datingsite voor bi dating.


3. Girls Dating
Girls Dating (ook wel Girls-G Dating of Girls Gay Dating genoemd) is evenals BiLove gericht op Vrouw-Vrouw contacten (maar ondanks de naam kun je er ook Man-Man contacten vinden). 

Maar waar BiLove zich op bi vrouwen en vrouwen met biseksuele wensen richt, mikt Girls Dating zich meer op de lesbische doelgroep. Deze datingsite voor bi dating is dus op een veel breder gericht dag dan Bi Love dat meer gericht is op hetero vrouwen die bi contact zoeken. Op Girls Dating vind je ook veel lesbiennes. 


4. Ondeugend Daten
Het verkennen van je seksuele grenzen met iemand van je eigen geslacht valt zonder meer onder ondeugend daten. Het is daarom niet vreemd dat de datingsite met die naam ook contacten tussen mannen onderling en vrouwen onderling mogelijk maakt. 

Ondeugend Daten is een goede datingsite voor het leggen van biseksuele contacten en dan met name voor bi seksdating. Qua doelgroep en opzet is deze contactsite voor seksdates vergelijkbaar met Regio Sexcontact. Ook hier komen mannen, vrouwen en koppels met alle soorten erotische wensen.

En evenals Regiosexcontact wordt deze site vooral voor hetero dates gebruikt, maar kun je heel goed en gericht naar bi dates zoeken en vind je daar voldoende mannen, vrouwen en koppels die ook een bi seksdate willen. 


5. Guys Dating
De naam zegt het al, dit is een datingsite voor mannen onder elkaar. Guys Dating (ook wel Guys G Dating of Guys Gay Dating genoemd) is de man zoekt man versie van het bovengenoemde Girls Dating.

Guys Dating richt zich in eerste instantie op homo mannen (voor serieuze relatie, voor vriendschap of voor een losse date). Maar ook bi-mannen en bi-nieuwsgierige mannen zijn hier volop te vinden. Heel veel zelfs.

Guys Dating heeft heel goede mogelijkheden om contact te maken, zoals privé chats. Voor mannen die willen afspreken met mannen voor bi seksdating is dit een prima contactsite.


Regio Swingers is een andere goede datingsite voor seksdating waarop veel bi contacten tot stand komen. Zoals de naam al aangeeft richt Regio Swingers zich op swingers (stellen die samen aan seksdates doen). 

Dat kunnen swingende koppels zijn, maar ook single vrouwen of mannen die een sekscontact zoeken met een koppel of met een andere single.

Zowel bij de koppels als de singles op Regio Swingers komt biseksualiteit veel voor. Met name bij de stellen is vaak van biseksualiteit sprake. Deze koppels hebben dus een hetero relatie maar genieten daarnaast ook van seks met iemand van het eigen geslacht, of zijn daar nieuwsgierig naar.

Het zijn vooral de dames van deze koppels die vaak bi seksuele gevoelens hebben en die deze, in hun gezelschap van hun partner, met een ander koppel willen bevredigen. 

Maar je komt op deze seksdating site ook stellen tegen waarvan de man (bi) is en die contact zoeken met een bi stel of biseksuele man. Een natuurlijk zijn er ook stellen actief waarvan zowel de vrouw als de man bi actief is en een bi seksdate zoekt met een gelijkgestemd ander koppel.


Zie ook:

Over bi seksdating voor mannen en vrouwen heb ik nog veel meer artikelen met tips geschreven. Deze vind je hier onder.


Onderwerp:
Dit zijn de beste dating sites voor het maken van bisexuele contacten en bi dating. Biseksuele vrouwen, bi mannen, bi nieuwsgierige vrouwen en bi nieuwsgierige mannen kunnen hier contact maken met gelijkgestemde vrouwen en mannen voor een bi seks contact.

Heb je ervaring met bi seksdating? Hieronder kun je al je ervaringen, vragen en reacties posten.

Een reactie posten

3 Reacties

 1. Dank voor dit lijstje met bi contacten voor seksdating! Het doet me goed om te zien hoeveel mannen en vrouwen er in zijn voor bi seksdating. Niet alleen op de speciale dating sites voor bi seksdating maar ook op de algemene seks dating sites die hier genoemd worden. Veel mannen en vrouwen die van seks en seksdating genieten vinden het duidelijk ook lekker om met iemand van het eigen geslacht van seks te genieten ook zijn ze meer hetero dan bi. Seks is lekker en het is lekker om met anderen van seks te genieten, of je dan nu hetero, gay of bi noemt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Liefde is... 19 cm22 maart 2024 om 17:48

  Mijn vriendin is aan de ene kant helemaal hetero. Ze zou niet verliefd kunnen worden op een vrouw zoals ze op een man verliefd kan worden. Maar aan de andere kant vind ze het wel fijn om met een vrouw te vrijen. Maar daar wil ze dan ook weer wel een man bij het om het "af te maken". Kortom,... na het vrijen met een vrouw wil ze nog wel even lekker geneukt worden :-))

  Voor onze swingers avonturen is dat natuurlijk ideaal. We hebben eerst geprobeerd met bi vrouwen te daten, maar dat is iets met een speld en een hooiberg. Maar gelukkig zijn er op Regio Swingers heel veel bui geïnteresseerde vrouwen te vinden. De meeste vrouwen van de stellen daar zijn zelfs biseksueel of op zijn minst geïnteresseerd in bisex.

  Dat is voor mij ook helemaal goed want we spreken regelmatig met zulke stellen af en dan laten de andere man en ik de vrouwen meestal even samen spelen tot ze zo geil zijn dat wij de partner van de ander even een lekkere beurt kunnen geven. Of de dames vragen gelijk of me meedoen, en daarbij maken we geen onderscheid tussen wiens partner het is ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stout Stelletje17 mei 2024 om 11:51

  Mijn vriendin en ik zoeken af en toe een leuke vent op Ondeugend Daten op voor een spannende date bij ons thuis. Die man mag ons dan beide verwennen en wij verwennen hem ook samen. Voor bi seksdating is dat een goede site wat er zitten veel mannen op die wel voor bi seks in zijn. Meer zelfs dan in eerste instantie lijkt wel veel mannen die een date met een stel zoeken hebben in hun profiel zijn dat ze hetero zijn. Dan doen ze dan omdat ze ook seks met vrouwen zoeken en dan bang zijn dan vrouwen ze afkeuren omdat ze bi zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.