Mannen die vreemdgaan willen een single minnares

Mannen die vreemdgaan geven zelf sterk de voorkeur aan een single minnares. De gelijkwaardigheid van samen overspel plegen weegt niet op tegen de grote vrijheid die een single minnares biedt.

Single minnares

Nagenoeg alle mannen die vreemdgaan willen dat doen met een vrouw die zelf single is. Niet minder dan 98 procent van de vreemdgaande mannen wil dat!

98% van de mannen wil een single minnares

98% van de getrouwde mannen die buiten de deur een spannende seksrelatie zoeken geven de voorkeur aan een leuke vrouw die zelf single is. Dat blijkt uit een onderzoek van SeekingArrangement.com, een dating site met veel ervaring met mannen en vrouwen die vreemdgaan. 

De mannelijke gebruikers van deze site, die zelf een vrouw thuis hebben zitten, willen hun minnares het liefst helemaal voor zichzelf. Een partner aan haar kant maakt het daten maar lastig. 

Hypocriet? Ja dat zeker. Maar hoe zit het met de getrouwde vrouwen die er een minnaar op na houden? Dat werd helaas niet uitgezocht.

Wel zocht Seeking Arrangement ook uit wat de mannen nog meer in een minnares zochten.


SeekingArrangement is niet in Nederland en België actief, maar ook in ons land zijn veel datingsites die zich richten op dating voor overspel en vreemdgaan.


Hoe ziet de ideale minnares er uit?

Welke vrouw zoeken de heren die op zoek zijn maar spannende minnares?

Niet alleen over de burgerlijke staat, ook over de haarkleur van hun minnares waren de mannen het eens. 61 procent denkt met een blondje meer fun te hebben. 

De leeftijd voor de ideale minnares ligt tussen de 26 en 32 jaar. De seksrelatie mag voor de gezelligheid wat drinken maar roken wordt niet prijs gesteld.

Een dame met atletisch lichaam heeft de voorkeur, maar het gaat niet om seks alleen. Er mag tussen de lichamelijke activiteiten (of tijdens) ook gepraat worden want de mannen vinden een hoge opleiding bij hun minnares wel belangrijk.



Zie ook: 
Onderwerp:
Getrouwde mannen die via een dating site contact zoeken met een minnares om overspel mee te plegen zijn vrijwel allemaal op zoek naar een single vrouw. Hier lees je wat getrouwde heren belangrijk vinden aan een minnares voor een seksrelatie.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Vreemdgaan is al moeilijk genoeg omdat je zelf getrouwd bent. Je hebt dan de problemen in het kwadraat. Mijn lieve FWB is daarom een single dame. Dat maakt het allemaal heel veel makkelijker. Het hoeft maar vanaf één kant geheimzinnig, maar het grootste voordeel is dat haar appartement altijd tot onze beschikking is. Geen hotelletjes of gefrummel in de auto, maar lekker de hele avond seks in haar luxe bed of een snel vluggertje tussendoor als we beide tijd en zin hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.