Mannen die vreemdgaan willen een single minnares


Nagenoeg alle mannen die vreemdgaan willen dat doen met een vrouw die zelf single is. Niet minder dan 98 procent van de vreemdgaande mannen wil dat!

98% wil een single minnares

Dat blijkt uit een onderzoek van SeekingArrangement.com, een dating site met veel ervaring met vreemdgaanders. De gebruikers van deze site, die zelf een vrouw thuis hebben zitten, willen hun minnares het liefst helemaal voor zichzelf. Een partner aan haar kant maakt het daten maar lastig. Hypocriet? Ja dat zeker. Maar hoe zit het met de getrouwde vrouwen die er een minnaar op na houden? Dat werd helaas niet uitgezocht.

Wel zocht Seeking Arrangement ook uit wat de mannen nog meer in een minnares zochten.

Hoe ziet de ideale minnares er uit?

Niet alleen over de burgerlijke staat, ook over de haarkleur van hun minnares waren de mannen het eens. 61 procent denkt met een blondje meer fun te hebben. De leeftijd voor de ideale minnares ligt tussen de 26 en 32 jaar. Ze mag voor de gezelligheid wat drinken maar roken wordt niet prijs gesteld.

Een atletisch lichaam heeft de voorkeur, maar het gaat niet om seks alleen. Er mag ook gepraat worden want de mannen vinden een hoge opleiding bij hun minnares wel belangrijk.


Zie ook: Meer over vreemdgaan.

Onderwerpen
Minnares, vreemdgaan, minnaar.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.