Date tips: De eerste date

Een eerste date. Ook al is het niet je eerste eerste date, zo'n first date is altijd weer spannend, nieuw, en best wel (op een leuke manier) een beetje eng. En bovendien: natuurlijk wil je graag een beetje goed voor de dag komen tijdens je eerste date.


Daarom hier veel informatie en tips voor je eerste date, van de voorbereidingen tot hopelijk het succesvolle einde:

Iemand natrekken via internet

Met wie heb je eigenlijk de blind date? Bij een eerste date met een onbekende wil je waarschijnlijk eerst wat meer te weten komen over de persoon waarmee je gaat afspreken? Je zal al het één en ander gehoord hebben, maar klopt dit alles en wat heb je allemaal niet gehoord? Dat kun je vandaag de dag heel makkelijk via internet natrekken. Hoe kun je iemand het beste googelen? Dat kun je hieronder lezen.
Personen online natrekken

Waar spreek je af?

Een terrasje? Een museum? De dierentuin? Er zijn veel locaties waar je voor je eerste date kunt afspreken. Allemaal met hun eigen voordelen en nadelen. Zoek in ieder geval voor een locatie waar je wat te bespreken hebt. Wat de beste locatie en de beste bezigheid van een eerste date is hangt ook van de persoon af. Voor een gemakkelijke prater zal een andere invulling anders zijn dan voor een meer verlegen en terughoudend persoon. Hier wat ideeën.
Ideeën voor een eerste date

Een veilige eerste date

Een eerste date is (met name bij een blind date) vooral spannend omdat je een voor jou heel onbekend persoon gaat ontmoeten. Dat is een avontuur, maar sommige mensen vinden een blind date ook best eng. Je hoort wel eens rare verhalen, of misschien heb je wel eens een spannende film gezien waarbij het helemaal mis liep bij een blind date. Daar krijg je ook geen vertrouwen van. Daarom hier wat tips voor een veilige eerste (blind) date.
Tips veilig daten

Gespreksonderwerpen

De grootste angst van veel mensen tijdens de eerste date is dat het gesprek stokt en dat er onaangename stiltes vallen. Zo goed ken je elkaar immers niet bij een eerste date, en waar praat je dan over met iemand die misschien wel compleet onbekend is? Een beetje voorbereiding kan wat dat betreft geen kwaad. Daarom hier een aantal tips voor gespreksonderwerpen tijdens de first date.
Tips voor gespreksonderwerpen bij de eerste date

Non verbale communicatie

Praten is één, maar wist je dat non verbale communicatie ook heel veel doet bij dates? Er zijn niet altijd woorden nodig, ook met gebaren of met je houding kun je (vaak ongemerkt) je interesse of teleurstelling laten merken. Bewust of onbewust. Misschien pikt je first date dit nog wel meer op dan hetgeen je zegt. Daarom hier wat tips en informatie over non verbale communicatie. Zo kun je je houden bepalen, en kun je stiekem meer te weten komen over wat je date denkt en of zij of hij je ziet zitten. En natuurlijk kun je de non verbale communicatie inzetten om haar of hem misschien we te verleiden.
Tips non verbale communicatie bij een eerste date

Zeven tips voor de eerste date

Kom goed beslagen ter ijs. Hier hebben we nog zeven goede tips voor je voor bij de eerste date. Zeven goede tips om je eerste date goed te laten verlopen. Op naar date nummer twee!
Kijk hier voor de tips

Nog veel meer tips voor de eerste date

En zo hebben we nog veel meer leuke artikelen met tips voor een succesvolle eerste date voor je.

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.