Cougar dating

cougar dating sites

Vrouwen zijn seksueel veel actiever dan enkele jaren geleden. En dat heeft niet eens met de jongere generatie te maken. Integendeel, het zijn namelijk vooral de rijpere vrouwen die op erotische datingsites zijn te vinden. Deze vrouwen worden ook wel cougars genoemd.

Vrouwen zoeken een toyboy

Cougars zijn wat oudere vrouwen op zoek naar minnaars voor seks. En daarbij gaat de voorkeur van de cougar uit naar wat jongere mannen. Deze vrouwen, vaak van middelbare leeftijd, zoeken een lekkere "toyboy". Niet voor een relatie, maar gewoon voor het lekker!

Cougars maken voor het leggen van hun erotische contacten vooral gebruik van de grote mogelijkheden van erotische internet dating. En mannen maken daar op hun beurt ook weer gretig gebruik van. Cougar blij, toyboy blij!


Een cougar wordt ook wel MILF genoemd.

Datingsites voor cougar dating

Cougars kom je op alle goede datingsites voor een seksrelatie tegen. Op deze dating sites vind je opvallend veel vrouwen van middelbare leeftijd en ouder. Deze dames zoeken geen vaste partnerrelatie want daar zijn dit niet de juiste datingsites voor. Op deze datingsites draait het om seks, seksdates en seksrelaties, en dat is dus hetgeen deze oudere vrouwen zoeken.

Vaak zijn deze cougars vrouwen die gescheiden zijn en volledig van hun hernieuwde single status genieten. Maar veel cougars zijn ook getrouwd, maar missen thuis de opwinding en passie die ze met een lekkere minnaar buiten de deur wel vinden.

Veel cougars op 50Pluspartner

Ben je zelf een cougar die trek heeft in een vers blaadje? Of ben je een gezonde man die de cougar wil geven wat ze wenst? Kijk dan vooral eens op de website van 50PlusPartner, officieel een datingsite voor 50 plussers maar in de praktijk een site waar vele cougars en hun jongere minnaars te vinden zijn. Aan beide is hier veel keus. Als cougar datingsite is deze erotische 50 plus datingsite absoluut de beste.

Cougar dating via 50PlusPartner is heel eenvoudig, en je kunt deze cougar dating gratis proberen. De naam "partner" in de naam van deze cougar dating site is wat verwarrend want het draait hier absoluut niet om het vinden van een partner, of het zou een sekspartner moeten zijn.

Cougar dating is pas de laatste jaren in Nederland van de grond aan het komen. In Amerika is het al langer normaal dat een rijpe vrouw op zoek gaat naar een jongere man, alleen voor de seks.

Tips voor cougar dating

Enkele tips voor de cougars:
  • Doe je niet jonger voor dan je bent. Meestal vindt de man dat helemaal niet aantrekkelijk. En als hij een cougar datingsite gebruikt is hij juist op zoek naar lekkere seks met een rijpere vrouw.
  • Ga niet te serieus met je toyboy om. Maak samen plezier, binnen en buiten het bed. Val hem niet lastig met moeilijke verhalen en vragen.
  • Neem gerust de touwtjes in handen. Trakteer je jongere minnaar op een etentje en neem ook gerust in bed de leiding. Je speeltje zal dat niet erg vinden.
Zie ook: 

Onderwerpen:
Cougar dating, cougar datingsite, cougars daten, 50 plus, internet, sexdate.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.