Cougar dating


Vrouwen zijn seksueel veel actiever dan enkele jaren geleden. En dat heeft niet eens met de generatie te maken. Het zijn namelijk vooral de rijpere vrouwen die op erotische datingsites zijn te vinden. Deze vrouwen worden wel cougars genoemd.

Vrouwen zoeken een toyboy

Cougars zijn op zoek maar minnaars voor seks. En daarbij gaat hun voorkeur uit naar wat jongere mannen. Een lekkere "toyboy", gewoon voor het lekker.

Cougars maken voor het leggen van hun erotische contacten vooral gebruik van de grote mogelijkheden van internet dating. En mannen maken daar op hun beurt ook weer gretig gebruik van. Cougar blij, toyboy blij.


Veel cougars op 50Pluspartner

Ben je zelf een cougar die trek heeft in een vers blaadje? Of ben je een gezonde man die de cougar wil geven wat ze wenst? Kijk dan vooral eens op de website van 50PlusPartner, officieel een datingsite voor 50 plussers maar in de praktijk een site waar vele cougars en hun jongere minnaars te vinden zijn. Aan beide is hier veel keus.

Cougar dating via 50PlusPartner is heel eenvoudig, en je kunt het gratis proberen.

Cougar dating is pas de laatste jaren in Nederland van de grond aan het komen. In Amerika is het al langer normaal dat een rijpe vrouw op zoek gaat naar een jongere man, alleen voor de seks.

Tips voor cougar dating

Enkele tips voor de cougars:

  • Doe je niet jonger voor dan je bent. Meestal vindt de man dat helemaal niet aantrekkelijk. En als hij een cougar datingsite gebruikt is hij juist op zoek naar lekkere seks met een rijpere vrouw.
  • Ga niet te serieus met je toyboy om. Maak samen plezier, binnen en buiten het bed. Val hem niet lastig met moeilijke verhalen en vragen.
  • Neem gerust de touwtjes in handen. Tracteer je jongere minnaar op een etentje en neem ook gerust in bed de leiding. Je speeltje zal dat niet erg vinden.
Zie ook: Tips sexdate


(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.