Date tips: Hoe kom je tot een date?

Daten is eigenlijk best een kunst. Niet iedereen komt even makkelijk tot een date. En als het zover is, dan brengt niet iedereen het er even goed van af. Daarom geven we hier date tips.In het eerste deel geven we date tips over hoe je tot een date kunt kopen. Date tips voor het maken van een goed profiel en voor het maken van contact met leuke vrouwen of mannen op een datingsite.

Date tips: Een goed profiel

Een profiel is een visitekaartje wat je op een datingsite zet. Een goed profiel is alles bepalend voor het maken van contact op deze datingsite. Je kan nog zo leuk zijn, als je profiel slecht is dan is het voor niemand interessant om contact met je te maken. Besteedt daarom veel aandacht aan je profiel. Denk goed na over de teksten en plaats een mooie foto. Een goed profiel nodigt uit tot contact, en dat is de eerste stap die nodig is om tot een date te komen.
Tips voor een goed profiel

Date tips: De profielfoto

De profielfoto is het belangrijkste onderdeel van je profiel op een datingsite. De foto is namelijk hetgeen opvalt als iemand door een lijst met potentiele dates scrolt. Gebruik dus altijd een profielfoto, want anders sta je qua attentiewaarde onderaan de lijst. Maar als je een profielfoto plaatst, zorg dan voor een mooie foto. Het is onvoorstelbaar hoevel vage donkere webcamfoto's je ziet. De personen van die foto kun je allemaal "verslaan" als je zelf voor een mooie foto bij je profiel zorgt.
Tips voor de profielfoto

Date tips: Een goede nickname

Maar wist je dat de nickname (gebruikersnaam) ook een heel belangrijke rol speelt of iemand wel of niet op je profiel reageert? Zowel bewust als onbewust kan een goede of foute nickname iemand doen besluiten om wel of geen contact te zoeken. Tik daarom niet het eerste in wat in je opkomt, maar kies je nickname met zorg uit. Het is immers de naam waaronder mensen jou in eerste instantie leren kennen.
Tips voor de nickname

Date tips: Contact maken

We schreven het al. Contact maken is de eerste stap. Een goed profiel is daarbij niet altijd genoeg. Of je moet er als Brat Pitt in zijn beste dagen uitzien. Is dat niet het geval, dan kun je altijd nog gebruik maken van handige trucjes om contact te maken. Hoe trigger je anderen om te reageren op jouw profiel en/of berichtjes?
Zeven tips om contact te maken

Date tips: Berichten sturen

De communicatie op een datingsite verloopt in eerste instantie via berichtjes die je stuurt. Zo probeer je een eerste contact te leggen. Vooral het eerste bericht is erg belangrijk, want de ander moet wel reageren om een contact tot stand te brengen. Maar wie weet ontvangt die ander wel heel veel berichtjes. Hoe zorg je er dan voor dat jouw bericht er uit springt en dat jouw bericht tot een reactie aanspoort? Hier lees je het.
Tips voor een eerste bericht op een datingsite

Date tips: Telefoneren

Na een leuk online contact volgt er hopelijk een echte date. Maar hieraan gaat vaak nog een eerste telefonische ontmoeting vooraf. Een spannend moment, want nu verlaat je je veilige online omgeving. Natuurlijk wil je aan de telefoon een goede indruk maken, en wat je vooral niet wil is stilvallen aan de telefoon. Om het gesprek leuk en ontspannen te laten verlopen hebben we hier wat date tips voor je.
Telefoneren voor de eerste date

Meer date tips

Dit is nog maar een klein deel van de date tips die we op deze website geven. Meer tips met betrekking tot daten? Kijk dan bij de datingtips.


Onderwerpen
Tips daten, Dating tips, date tips online dating.

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.