Swingers contacten

swingers contacten

Veel Nederlandse stellen doen aan swingen of zouden graag aan swingen willen doen. Maar hoe maak je contact met swingers? Je stapt immers niet zomaar  op een ander stel af om ze in zijn voor swingers contacten. Gelukkig zijn er goede datingsites voor swingers.


Swingers (stellen die seksdates hebben met andere stellen) kan je echt niet op straat herkennen. Soms houden ze er van om zich uitdagend te kleden en te gedragen, maar in verreweg de meeste gevallen zien swingers er uit als je buurvrouw en buurman. Meestal leuke mensen, die ook best interesse in jullie kunnen hebben, maar niet te herkennen als swingers, net als jullie zelf.

Swingers contacten in de parenclub

Parenclubs (ook wel swingerclubs genoemd) zijn hiervoor een goede oplossing. Je trekt mooiste lingerie aan en gaat op bezoek bij een goede parenclub in je omgeving. Parenclubs zijn hier voor "uitgevonden". Toch is het leggen van swingers contacten in de swingersclub niet zo eenvoudig als het lijkt.

Veel (vooral onervaren) stellen vinden het leggen van contacten met andere stellen toch wat moeilijk (als ze zich überhaupt al "bloot" durven te geven in een parenclub). Wat het ook lastig maakt is dat het ook in een parenclub moeilijk is om in te schatten waarvoor iemand in is. Is een leuk stel dat je daar ziet in voor een spannende date of zijn ze er vooral om te kijken en gezien te worden? En als ze seks met een ander stel willen, hoe ver zouden ze daar in gaan? Heeft het andere stel bi-gevoelens of is partnerruil hun insteek? Allemaal vragen die het leggen van contacten, vooral voor onervaren swingers moeilijk maken. Het gevolg is dat ook dat het merendeel van de stellen die geïnteresseerd zijn in swingen weer terug komen van een parenclub zonder dat er iets gebeurd is met een ander stel.


Swingers contacten via datingsites

Wat dat betreft is het leggen van swingers contacten via een datingsite een stuk makkelijker. Je kunt dan op je gemak op de datingsite rondkijken naar een geschikt stel die net zo over het swingen denkt als jullie. Je kan een contact tot stand brengen en via een chat kijken of het stel inderdaad bij jullie past. Is er een gezonde wederzijdse interesse, dan kan er een date afgesproken worden. Dat kan bij één van de swingersstellen thuis plaatsvinden, maar ook in een hotel of in een parenclub. Het grote voordeel in het laatste geval is dat je nu wel weet wie je voor je hebt.

Er zijn goede datingsites voor stellen. Deze datingsites zijn vaak niet specifiek voor koppels bedoelt maar bieden wel perfecte mogelijkheden om contacten te leggen met andere swingers of in stellen die in swingen geïnteresseerd zijn. Je kunt je gratis inschrijven voor deze datingsites, dus ook zonder kosten rondkijken om te zien of er voor jou leuke swingers aanwezig zijn.

Overigens zoeken deze swingers niet altijd (alleen maar) naar andere stellen. Op de datingsites voor swingers tref je ook veel contactadvertenties in de categorieën als koppel zoekt man en vrouw zoekt koppel aan. Vaak zoeken de swingers deze contacten naast hun contacten met andere stellen.

Meer weten? Zie ook: Meer tips swingers

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.