Ideeën voor een eerste date

De bioscoop, het terras en het restaurant zijn populaire plaatsen voor de eerste date. Maar niet echt origineel, en eigenlijk ook niet optimaal. In de bioscoop zit je maar te zitten en restaurants zijn meestal geen inspiratiebron voor leuke gespreksonderwerpen (of je moet een heel slecht restaurant uitkiezen).Daarom hier een paar ideeën voor een eerste date.

Picknick

Compleet met picknickmand, picknickkleed, flesje wijn en speciale hapjes. Kortom heel romantisch. Natuurlijk op de juiste lokatie. In het park, aan het water.

Strandwandeling

Afgezaagd? Misschien. Maar waarom denk je dat een strandwandeling bij geliefden zo populair is? Het is romantisch, maar ook relaxed. En sportief bovendien. Lekker met de kop in de wind en alle tijd om te praten.

Roadtrip

Ook alle tijd om te praten heb je tijdens een roadtrip, of in gewoon Nederlands, tijdens een autotocht. Lekker relaxed in de auto, kletsend en af en toe stoppen op een mooie locatie of om ergens wat te eten of drinken.

Stedentrip

Bezoek een stad. Laat jouw date jouw stad zien, of laat hem of haar de zijne / hare showen. Of bezoek samen een stad die voor jullie beide vreemd is. In zo'n stad is veel te zien, veel te bezoeken en veel te bespreken. Aan gespreksstof geen gebrek.

Kijk hier voor meer leuke ideeën voor een eerste date

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.