Swingers: Dating voor koppelsDaten is iets dat je meestal samen met één ander persoon doet. Maar er zijn ook koppels die samen aan dating doen. We spreken dan over swingers die swingen. Hier informatie over dating voor koppels.


Het swingen van deze swingende swingers heeft in dit geval dus helemaal niets met dansen te maken (hoe swingend het ook klinkt). Het gaat bij swingers om koppels die met anderen daten. In de meeste gevallen heeft de swingers dating betrekking op daten met een ander koppel, maar het kan ook een seksdate met een vrouw of man zijn. Als het stel deze dating maar samen doet.

Voor sommige koppels is het swingen een echte levensstijl. Ze bezoeken parenclubs en of hebben thuisdates met andere stellen. Soms organiseren deze ervaren swingers seksfeestjes of bezoeken dat soort spannende feestjes die andere koppels thuis of op een gehuurde locatie organiseren.

Datingsites voor swingers

Om met elkaar in contact te komen bezoeker swingers een parenclub of ze leggen contact via één van de beste datingsites voor koppels. Hieronder vind je reviews van de beste datingsites op dit gebied.

Ook als je een parenclub wilt bezoeken is het een aanrader om eerst via een datingsite een afspraakje te maken met een ander koppel en in de parenclub af te spreken. Vooral bij een eerste bezoek, als het nog onwennig is om (in je lingerie) contact te zoeken met een ander stel is het erg plezierig als je van tevoren weet dat je aanspraak hebt in de club. 

Maar ook ervaren swingers leggen graag een eerste contact via een datingsite. Met wat "vooronderzoek" op een datingsite heb je meer kans dat je bij je parenclub bezoek een ander leuk (en passend) koppel vindt.

Dating voor koppels met een koppel

Het eerste contact met een ander koppel online maken heeft veel voordelen. Ten eerste kun je via een datingsite natuurlijk rustig "shoppen". Profielen en foto's bekijken, ervaringen uitwisselen, en op je gemak kijken of het andere koppel wel bij jullie wensen aansluit. Want dat is altijd een puntje bij swingers dating voor koppels. Willen jullie alle vier hetzelfde? Er zijn bepaalde standjes die je misschien niet wilt, en hoe kijk je aan tegen seksueel contact met het eigen geslacht? Het is wel belangrijk om daar van tevoren duidelijkheid over te hebben. Voor je ineens iets voelt op een plek waar je het niet hebben wil.

Ook kan het bij swingers wel eens lastig zijn tot een date te komen waarbij alle vier de personen het met elkaar zien zitten. Sommige swingers zijn daar heel makkelijk in, andere koppels kunnen heel kritisch en selectief zijn. Het is dus erg handig de eerste "selectie" online plaats te laten vinden.

Dating voor koppels met een vrouw of man

Swingen met alleen een man erbij is een stuk makkelijker te realiseren. Swingers hoeven weinig moeite te doen voor dating met een man alleen. Maar ook hier zijn bovenstaande datingsites erg handig om een geschikte man te vinden en te leren kennen. Bovenstaande datingsites hebben veel mannen die wel willen daten met een koppel en dat maakt het tot een snoepwinkel voor stellen waarin het naar hartenlust zoeken en kiezen is. 

Swingers die op zoek zijn naar dating met een vrouw alleen hebben het wel wat lastiger. Hoewel veel dames op datingsites voor seksdating wel in zijn voor een sexdate met een koppel blijft het aanbod hier nog altijd behoorlijk achter bij de vraag.

Wil je weten wat voor koppels er aan swingen doen? Of heb je interesse in dating voor koppels? Kijk dan bij de bovenaan genoemde aanbevolen datingsites.

Zie ook
Onderwerpen:
Swingers dating sites, swingen, partnerruil, swingersdating, swingende koppels, stellen daten.

(C) Content=King

0 reacties:

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.