Social Media en Google. Hoezo blind date?

Van een echte blind date is tegenwoordig zelden nog sprake. Want wie kan nu zijn nieuwsgierigheid bedwingen en gaat niet meteen aan het googelen en social media raadplegen zodra de naam van de date bekend is? Iemand voor een date natrekken via internet is doodeenvoudig.En omgekeerd geldt hetzelfde. Reken er maar op dat je date veel meer van je weet dan hij of zij laat merken als je je eerste date hebt. Weet je iemands naam, dan is deze online snel gevonden. Vooral een Facebook profiel vormt een schat aan informatie. Foto's, liefhebberijen, kinderen, tijdsbesteding, ja zelfs de hele familiekring en familieleden zijn bekend, met al hun informatie.


Twitter vertelt je alles over politieke voorkeuren, favoriete televisieprogramma's (steeds meer singles kijken gezellig TV met anderen door commentaar te geven via Twitter) en meningen. En via Google zijn weblogs en werkgevers snel gevonden.

Hoe blijf je anoniem tot de eerste date?

Heb je er helemaal geen zin in dat je date al zoveel van je weet voor hij of zij je ontmoet heeft? Volg dan de volgende tips:

  • Geef alleen je voornaam en niet je achternaam. Dan wordt zoeken veel lastiger.
  • Maak je Facebook profiel alleen toegankelijk voor bekenden.
  • Stuur mogelijke dates geen foto's die ook elders op internet staan. Via Google kun je namelijk een foto uploaden en laten zoeken op internet.


Hoe voorkom je dat je alles wat weet van je first date

Wil je de echte spanning van een first date voelen? Bedwing dan je nieuwsgierigheid en laat die eerste date gewoon op je afkomen.

Onderwerpen
Iemand natrekken via internet, googelen, social media zoeken, anonimiteit, google, blind date.

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.