5 tips voor een seksdate


Steeds meer Nederlanders gaan online op zoek naar een seksdate. Maar als je nooit aan seksdating gedaan hebt kan het best lastig zijn om een goed sekscontact te leggen. Daarom hier wat nuttige tips voor een seksdate.

Hoe krijg je een seksdate? Jezelf inschrijven voor een voor seksdating geschikte datingsite is de eerste stap. Maar daarmee ben je er nog niet, Hier de tips voor een seksdate:

1. Schrijf je in bij een goede datingsite voor seksdates

Veel mensen maken de fout op een algemene datingsite als Relatieplanet of Lexa op zoek te gaan naar een seksdate. Maar dat is helemaal fout. Dit soort sites zijn vooral bedoelt voor relaties en de meeste mannen en vrouwen die daar ingeschreven zijn, zijn daar dan ook naar op zoek. 

Als je op zoek bent naar alleen seksdates wordt je op deze datingsites ook al snel met de nek aangekeken. Bovendien verspil je meestal je tijd op deze dating sites als je alleen op zoek bent naar een seksdate. Zoek je seksdates dan kun je je beter richten op een site waar iedereen op zoek is naar zo'n erotische date of naar een seksrelatie. 

Schrijf je dus altijd in voor een site die zich speciaal richt op seksdates.

Maar pas op. Veel van de sites die zich op een seksdatend publiek richten zijn niet wat ze beloven. Je hebt veel sites die nepprofielen plaatsen en die gericht zijn op het tot stand brengen van sms-contact om daar geld aan te verdienen. Tot een echte seksdate zal het op die sites nooit komen. Kies dus voor een goede betrouwbare erotische datingsite. Deze vind je in het overzicht beste erotische datingsites.

2. Ook een seksdate moet je versieren

Wat veel mannen op een erotische datingsite wel eens vergeten is dat je de daar aanwezige dames en meisjes ook dient te veroveren. Heren, val dus niet meteen in huis met de vraag wanneer de dame in kwestie tijd heeft voor een afspraakje. Het is geen escort-service! 

Ook op een erotische datingsite zal je je charmes in de strijd moeten gooien en de potentiële seksdate eerst moeten boeien met je persoonlijkheid. 

Heb je twijfels over je charmes en persoonlijkheid? Maak je niet druk. Met een beetje vriendelijkheid en tact onderscheidt je je al snel van de gemiddelde bezoeker van een seksdatingsite.

3. Weeg je kansen op een seksdate

Een tip vooral voor de heren. Niet alle dames die actief zijn op een erotische datingsite zijn ook echt uit op een seksdate. Vooral vrouwen willen deze datingsites nogal eens gebruiken als hangout om zich onder te dompelen in de aandacht van alle heren zonder dat het de bedoeling is achter de computer vandaan te komen. Wees in dit opzicht vooral voorzichtig met vrouwen die al jaren voor een datingsite ingeschreven staan en dagelijks urenlang op deze sites actief zijn.

Veel kans maak je bij leuke vrouwen die zich net hebben aangemeld. Wees er als eerste bij om ze netjes welkom te heten. Deze vrouwen zijn nog niet afgestompt door honderden berichten in hun mailbox, hebben nog andere contacten gelegd, en ze schrijven zich vaak in voor de seksdatingsite omdat ze echt op zoek zijn naar een seksdate. Bij de "verse dames" maak je meer kans.

4. Wees actief op meerdere datingsites

Spreid je kansen. Op iedere datingsite zijn weer andere mannen en vrouwen actief. Dus je hebt het beste "bereik" aan mooie mensen in je eigen regio als je je voor meerdere datingsites inschrijft. In het overzicht van beste erotische datingsites staan er genoeg. 

Door op meerdere datingsites actief te zijn valt het ook minder op als je veel tijd aan het vinden van een date besteedt. Niet al te vaak inloggen, maakt je interessanter voor mogelijke dates. Je hebt dan immers een leven en bent niet alleen wanhopig op zoek naar een date.

 

5. Begin de seksdate op een veilige plek

Of je nu man of vrouw bent. Spreek niet meteen thuis af voor de sekdate. Je zal niet de eerste zijn die geconfronteerd wordt met een heel andere type dat je verwacht, of zelfs beroofd wordt. Spreek op een veilige plek af, bijvoorbeeld een horecagelegenheid of een treinstation om te zien of je seksdate aan je verwachting voldoet. Is dat het geval, dan kun je na een drankje altijd nog vertrekken naar een plek waar jullie samen zijn.

Zie ook: 

Onderwerp:
Hierboven vind je tips voor als je echt tot een seksdate wilt komen. De goede aanpak, maar ook de juiste dating site en het contact leggen met de juiste persoon is daarbij van groot belang.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.