Serieuze dating


Zo'n beetje iedere single (en heel veel niet-singles) is tegenwoordig via internet aan het daten. Maar lang niet iedereen is daarbij even serieus op zoek naar een vaste relatie.

Integendeel. Veel daters zoeken op de datingsite vooral aandacht, gezelligheid of een avontuurtje. Bij welke datingsites ben je het best op zijn plaats als je wel een echt serieuze date zoekt?

Datingsites voor serieuze dating

Elite Dating is een goede site voor een serieuze date. Al was het maar omdat de potentiĆ«le dates die je te zien krijgt gebaseerd worden op ruin 280 vragen die je eerst (eenmalig) moet beantwoorden. Iemand die niet serieus is, begint hier niet eens aan! Het voordeel is dat je alleen contact komt met mannen of vrouwen die zelf ook serieus op zoek zijn, en bovendien met mensen die heel goed bij je passen.

Serieuze dating voor hoger opgeleiden

Ook bij Parship tref je vooral mannen en vrouwen aan die serieus op zoek zijn naar een date. Parship richt zich helemaal op deze mensen, en vraagt tevens een goed opleidingsniveau. 90% van de mannen en vrouwen op Parship is hoger opgeleid en verreweg de meeste mensen zijn tussen de 28 en 55 jaar.

Serieuze dating boven de 50

Ben je ouder dan 50, en op zoek naar een serieuze relatie? Probeer het dan eens op 50Plusmatch. Dit is een heel goede datingsite die zich richt op de wat oudere dater. Deze leeftijdscategorie neemt het daten nog heel wat serieuzer. Bovendien heeft 50Plusmatch een heel goede verhouding mannen / vrouwen (55% / 45%) en veel mogelijkheden, zoals de optie om direct met elkaar te chatten.

Voor alle drie deze sites kun je je gratis inschrijven door de link te volgen.  Dat geldt ook voor de andere aanbevolen datingsites voor als je een relatie zoekt.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.